Op een gezonde manier blijvend gewicht verliezen: bestel het 20 Dagen Suikervrij Dieet!

Tijdelijk voor een extra lage prijs!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
Suikervrij dieet lifestyle

Het lijkt wel een steeds populairder en belangrijker onderwerp te worden in het dagelijkse leven: gezondheid. We gaan steeds beter nadenken over wat we in ons lichaam stoppen, want we weten dat de kwaliteit van ons leven afhangt van de manier waarop we voor onszelf zorgen. Merk je dat je toch een periode te vaak ongezond gegeten hebt, dan wordt het tijd om de schouders eronder te zetten en een paar kilo’s af te vallen. Maar op welke manier kun je dat nu het beste doen? Veel diëten leiden namelijk tot een resultaat dat van korte duur is en de kans is groot dat je daarna het jojo-effect ervaart. Zo snel als je bent afgevallen, kom je ook weer aan. En dat is nu net wat je niet wilt. Kies daarom een dieet dat bij jou past. Probeer bijvoorbeeld een suikervrij dieet

Over het leed dat afvallen heet 

Wanneer je zo je best hebt gedaan om af te vallen, is het ontzettend zonde wanneer je na het dieet weer net zo snel aankomt. Dat jojo-effect is allesbehalve motiverend. Daarom moet er een oplossing komen die wel voor een blijvend resultaat zorgt.

Zo dacht Ria Kamelle, auteur van het 20 Dagen Suikervrij Dieet, ook. Zij zag in hoe slecht suikers voor het lichaam zijn en hoe je deze met eenvoudige maaltijden omzeilt. 

Wat suiker met je doet 

Een suikervrij dieet helpt je om je bloedsuikerspiegel te beïnvloeden, zodat je in plaats van vet opslaat, vet verbrandt. Zeker wanneer je een druk bestaan hebt met werk, kinderen, een huishouden en een sociaal leven, heb je niet altijd zin of tijd om uitgebreid te koken.

En je bent ook niet altijd sterk genoeg om suiker te weerstaan. Toch is suiker erg verslavend en geef je er niet alleen aan toe wanneer je ongezond eet, maar ook wanneer je tussendoor even een mueslireep of glas appelsap neemt.

Het gevolg is dat je bloedsuikerspiegel stijgt en vervolgens snel daalt, waardoor je geen energie meer hebt. Daardoor krijg je automatisch weer trek in zoetigheid, dus beland je al snel in een vicieuze cirkel. Tot overmaat van ramp bevat zo’n 80 procent van de producten in de supermarkt verborgen suikers.

Soms denk je een gezonde keuze te maken, maar dan blijkt dat toch niet zo te zijn. Het is daarom belangrijk dat je leert begrijpen wat suikers met je doen en hoe je deze herkent. 

Herken jij het volgende?

Misschien herken jij je hierin ook. Je worstelt met het hebben van een buikje en je wilt je weer fijner voelen in je lijf en kleding, maar je bent het diëten inmiddels wel zat.

Je komt daarbij regelmatig in de verleiding om iets zoets te eten, waardoor het alleen maar erger lijkt te worden, maar je kunt maar niet ontdekken op welke manier het afvallen dan wél lukt met blijvend resultaat

Wat is hiervan de oorzaak? 

Er zijn drie oorzaken die voor een hunkering naar suiker zorgen.  

Suiker heeft 56 verschillende namen: 

suiker staan erom bekend dat ze slecht zijn voor de gezondheid, maar voor de voedselindustrie zijn ze wel goedkoop en geven ze veel smaak. Daarom zijn er 56 verschillende namen bedacht door suikers. Op die manier vallen ze minder op voor de consument en herkennen ze deze niet op het etiket.

Andere namen zijn bijvoorbeeld glucose, dextrose en lactose. Allerlei lightproducten, ontbijtgranen, vruchtensappen en energierepen bevatten veel verborgen suikers. Wanneer je je daar niet bewust van bent, blijf je voor je gevoel gezond eten, maar zal je toch niet afvallen. 

Snelle koolhydraten zijn ook suikers: 

eet je veel snelle koolhydraten zoals witbrood, pasta of drink je regelmatig bier? Dat zijn snelle koolhydraten. Het gevolg van het eten van die koolhydraten is dat ze in een korte tijd omgezet worden naar glucose. En glucose is suiker, zoals je inmiddels weet.

Na het eten van zulke voeding voel je je vaak moe en heb je weer behoefte aan suikers om energie te krijgen. Daar hebben we die vicieuze cirkel weer! 

Suiker is verslavend: 

maar wist je ook dat suiker eten en drinken serieus verslavend werkt? Dat komt doordat suiker dopamine vrijmaakt in het lichaam, waardoor je je tijdelijk gelukkiger en blijer voelt. Je hersenen herkennen dat, waardoor een verlangen naar suiker ontstaat. Je wilt je immers goed voelen.

Wat onze hersenen alleen niet begrijpen, is dat we ons op de lange termijn alleen maar slechter zullen voelen als we zo blijven handelen. Leer die hunkering naar suiker daarom liever te bedwingen. 

De oplossing: het 20 Dagen Suikervrij Dieet

Ja, herkenbaar? Dan is het 20 Dagen Suikervrij Dieet de oplossing. Door meer onbewerkte voeding te eten blijft de bloedsuikerspiegel in balans en krijg je minder trek in zoetigheid. Daardoor kan je lichaam focussen op vet verbranden en zal je vanzelf afvallen.

Je verlegt hierdoor de focus die de hormonen in het lichaam hebben. Er zijn twee hormonen die bepalen of je bij je buik, billen en benen vet opslaat of verbrandt. Insuline slaat het vet op en glucagon verbrandt het.

Deze twee kunnen alleen niet tegelijkertijd aan het werk zijn. Kies je voortaan bewust voor wat je eet en drinkt, dan zullen je hormonen hierop reageren.

Voor wie is het 20 Dagen Suikervrij Dieet? 

Het 20 Dagen Suikervrij Dieet is bedoeld voor vrouwen van 40 jaar of ouder, die op een gezonde manier blijvend gewicht willen verliezen. Deze methode werkt echt voor vrouwen van 40 jaar en ouder, zelfs als je het druk hebt en weinig tijd hebt om de keuken te staan. Of als je al allerlei diëten geprobeerd hebt.

Zelfs wanneer je niet tegen gluten, zuivel of soja kunt of wanneer je je zorgen maakt dat je na die 20 dagen niet weet wat je moet doen. Behalve wanneer je je niet wilt inzetten en alleen een wonderpil zoekt, zal dit programma ook voor jou werken.

Na deze 20 dagen heb je geen trek meer in zoetigheid en zal je zeker een kledingmaat kwijt zijn, zonder honger te hoeven lijden. 

20 Dagen Suikervrij Dieet review: wat anderen zeggen

Vele enthousiaste vrouwen gingen je voor en behaalden blijvend resultaat. Zo vertelt Judith “De kilo’s zijn er zeker van af! Ik voel mij fitter, als ik iets zoet eet merkt mijn lichaam dat direct.”

Ook Karin is 3 kilo afgevallen en wat buikomvang kwijtgeraakt. “Ik heb inderdaad deze week de 20 dagen volgemaakt en ik moet zeggen dat het eten mij zeer goed bevalt. Ik blijf zonder suiker mijn maaltijden bereiden en ook de tussendoortjes zijn prima.” 

Bij Annelies gaf de weegschaal een verschil van –3,8 kilo aan na de 20 dagen challenge. “De recepten heb ik met plezier gemaakt en met smaak gegeten. De metingen op de sportschool: mijn middel -2cm, buik -1cm, heupen -5cm en mijn dijen -2,5cm.”

Arianne luistert eindelijk weer goed naar haar lichaam, zegt ze. “Wat er voor mij na de suikerdetox veranderd is, is dat ik voel hoe goed het voor je lichaam is om te leven zonder gluten, suiker en zuivel. Daardoor is het ook na de detoxkuur relatief makkelijk om vol te houden. Ik probeer vanaf nu de gluten, zuivel en suiker zoveel mogelijk te vermijden uit mijn eetpatroon.” 

Wat zit er allemaal bij?

✅  Een specifiek dagmenu voor een 20 dagen suikervrij dieet + uitleg hoe je het daarna moet doen; 

✅  Een plan dat rekening houdt met drukke vrouwen en vrouwen in de overgang: (geen recepten die opvliegers aanwakkeren, maaltijden voor het gehele gezin, eenvoudige en snelle recepten); 

✅  Meer dan 50 recepten die je in 25 minuten klaarmaakt; 

✅  Geschikt voor vrouwen met een gluten- of zuivelintolerantie; 

✅  6 bonussen (t.w.v. €87,00).

Suikervrij dieet salade

20 Dagen Suikervrij bestellen

Het 20 Dagen Suikervrij Dieet is een onlineprogramma. Je krijgt daardoor niets thuisgestuurd, wat in verzendkosten scheelt. De prijs blijft daarom lekker laag. In feite is een kledingmaat afslanken €249,00 waard, maar dat hoef je van auteur Ria Kamelle niet voor het programma te betalen.

Voor slechts €49,00 geeft zij jou de kans om aan de slag te gaan. Let op: dit is een tijdelijk aanbod, dus wacht niet te lang met het 20 Dagen Suikervrij Dieet bestellen

Is het 20 Dagen Suikervrij Dieet niet goed? Geld terug!

Vind je dit alsnog veel geld, weet dan dat je het onlineprogramma 30 dagen mag uitproberen. Ria is zo overtuigd van de waarde die zij biedt, dat zij jou de kans geeft om het zonder risico’s te testen.

Merk je dat je na het doorlopen van het programma niets hebt gehad aan de informatie en tips? Dat kan Ria zich echt niet voorstellen, maar als jij dat toch zo ervaart zal ze je tegemoetkomen.

Stuur haar dan binnen 30 dagen een e-mail en krijg het volledige bedrag teruggestort. Probeer het 20 Dagen Suikervrij Dieet vandaag nog, want dan kun je direct van start. Zodra je je bestelling hebt afgerond krijg je meteen toegang tot het 20 Dagen Suikervrij programma

Suikervrij dieet product

Het 20 dagen suikervrij dieet

✅ Een specifiek dagmenu voor een 20 dagen suikervrij dieet + uitleg
✅ Een plan dat rekening houdt met drukke vrouwen en vrouwen in de overgang
✅ Meer dan 50 recepten die je in 25 minuten klaarmaakt;
✅ Geschikt voor vrouwen met een gluten- of zuivelintolerantie
✅ 6 bonussen (t.w.v. €87,00)

Direct toegang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *