21 Dagen Keto Dieet: Makkelijker afslanken dan ooit!

Tijdelijk met 34% korting!

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
21 keto challenge

Ben je dat jojo-effect zat en wil je nu eens blijvend afvallen? Je bent niet de enige. Veel mensen struggelen in de strijd tegen de kilo’s en weten zich op een gegeven moment geen raad meer. Deze mensen hebben één ding met elkaar gemeen: zij zijn niet bekend met het 21 Dagen Keto Dieet.

Als je dit dieet volgt, reken je namelijk wél voorgoed af met overgewicht en kun je je beste shape ooit krijgen. Wil je er meer over weten? Lees dan mee, want het is tijd voor een 21 Dagen Keto Dieet review.

Waarom is afslanken zo moeilijk?

De reden dat het veel mensen niet lukt om blijvend af te vallen, is omdat zij niet weten hoe zij dit moeten aanpakken. Afgezien van het 21 Dagen Keto Dieet, zijn veel diëten slechts tijdelijke oplossingen die je lichaam voor een korte periode in de vetverbrandingsfase brengen.

Zodra je stopt met een dieet en je weer gaat eten zoals je gewend was, komen die kilo’s er heel snel weer aan. Het 21 Dagen Keto Dieet is daarin uniek. We vertellen je er verderop in dit artikel meer over.

Afvallen met het keto dieet: hoe werkt dat?

Ben je benieuwd naar hoe afvallen met het keto dieet werkt? Het keto dieet is een Amerikaanse afslankmethode waarbij je afvalt en toch lekker blijft eten. Het helpt overtollig vet kwijt te raken doordat je een vetverbrandingsmachine van je lichaam maakt.

Het geheim zit hem in het veranderen van een lichamelijk proces. Normaal gesproken gebruikt je lichaam glucose (uit koolhydraten) als brandstof voor energie. Tijdens een keto dieet zoals het 21 Dagen Keto Dieet leer je je lichaam om vetten als brandstof in te zetten.

In plaats van koolhydraten eet je vetten. Dit betekent dat je tijdens het keto dieet veel meer vetten eet dan bij een standaard dieet en minder koolhydraten dan bij een koolhydraatarm dieet.

Het resultaat is meer gewichtsverlies, weinig tot geen hongergevoel, een beter humeur én meer energie. Wie wil dat nu niet? Juist daarom is het 21 Dagen Keto Dieet zo populair en wilden wij je er meer over vertellen. 

21 Dagen Keto Dieet: dé methode die werkt!

Het is onderzocht dat je in 21 dagen tijd een nieuwe gewoonte kunt aanleren. Dat betekent dat wanneer je iets 21 dagen lang volhoudt, je eraan gewend raakt en het routine wordt. Tijdens het 21 Dagen Keto Dieet leer je – zoals de naam al doet vermoeden – in 21 dagen je lichaam een andere manier van vet verbranden.

Eerst ontdek je hoe je het 21 Dagen Keto Dieet kunt toepassen in je leven en daarna leer je hoe je het ook echt volhoudt. Het resultaat is dat je geen jojo-effect ervaart en dat de resultaten blijvend zijn. Een kind kan de was doen!

21 dagen keto dieet product online

De modules

Ben je nieuwsgierig naar hoe het programma er precies uitziet? De 9 modules van het 21 Dagen Keto Dieet verlopen als volgt:

✅ Introductie: je ontdekt de voordelen van het keto dieet en je start direct met de videocontent;

✅ Klaarstomen: in deze module bereken je je caloriebehoefte, ga je je mentaal en fysiek voorbereiden op wat er komen gaat en word je dus helemaal klaargestoomd voor de strijd tegen de kilo’s;

✅ Wetenschap: wat is het keto dieet precies en hoe werkt het? Dat leer je in module 3. Ook kom je erachter wat de voordelen zijn van dit dieet en wat je vooral niet moet doen wanneer je ermee bezig bent. Zo laat je geen steek vallen tijdens het proces;

✅ Mindset: je lichaam kan pas veranderen wanneer je je gedachten verandert. Daarom is deze module nodig om je mentaal voor te bereiden op verandering. Zo leer je over zelfliefde, acceptatie en doorzetten als het moeilijk wordt. Heel waardevol;

✅ Recepten Walhalla: lekker eten volgens het 21 Dagen Keto Dieet. Dát is wat je in module 5 leert. Dankzij de interactieve kooklessen is dit heel leuk en leerzaam. Ontdek hoe je je favo gerechten op tafel zet, maar dan wel in een keto jasje gegoten;

✅ Workout Dojo: alles over workouts voor thuis om fit en gezond te worden én te blijven;

✅ Supplementen: welke supplementen heeft je lichaam nodig om in balans te blijven? Dat is wat je in module 7 leert. Wanneer je supplementen op de juiste manier aan je voedingspatroon toevoegt, pluk je er gegarandeerd de vruchten van;

✅ Vegan Keto: eet je veganistisch? Dan is deze module voor jou bedoeld. Ook als veganist kun je het 21 Dagen Keto Dieet volgen;

✅ Padbewandeling: ontdek hoe de keto experts van het 21 Dagen Keto Dieet ooit zelf begonnen zijn aan hun reis. Hoe verliep hun pad? Waar liepen zij tegenaan? En hoe is hun leven tegenwoordig, dankzij het 21 Dagen Keto Dieet? Je leest er alles over in de laatste module.

Waarom de 21 Keto Challenge bestellen?

Het 21 Dagen Keto Dieet is een challenge vol interactieve kooklessen, lekkere keto dieet recepten en handige uitleg. Zo kun je niet alleen met de 21 Keto Challenge starten, maar leer je het idee erachter echt begrijpen.

Ook ontvang je workouts voor thuis die je helpen in vorm te komen en waardoor je fit en vitaal wordt. Ben je er klaar voor om met het 21 Dagen Keto Dieet aan de slag te gaan?

Mooi, want je mindset wordt ook onder handen genomen. Er is een hele module gewijd aan mindset, veranderingen aangaan en positief blijven. Ook kun je inspirerende verhalen lezen van mensen die je al zijn voorgegaan met het 21 Dagen Keto Dieet.

Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je hulp bij het bepalen van je caloriebehoefte, wordt er meegedacht over je boodschappenlijstjes en krijg je je eigen strijdplan in handen. Er is zelfs de mogelijkheid om met een personal trainer aan de slag te gaan, als je dat wilt.

Dankzij de handige downloads, zoals planners en recepten e-books ben jij helemaal voorbereid om aan de slag te gaan. Zeg maar hallo tegen dat droomlichaam, want jij gaat knallen!

21 Dagen Keto Dieet ervaringen van anderen

Misschien ben je iemand die pas overtuigd raakt wanneer je de meningen van anderen gehoord of gelezen hebt. Daarom hebben wij een 21 Dagen Keto Dieet review van Sheniqua voor je. Zij woog 105 kilo toen zij begon met het programma en inmiddels 92 kilo.

“Ik heb het programma gevolgd en ik ben echt tevreden met het resultaat. Er zijn fijne mensen die mij begeleiden tijdens het programma en die mij helpen op het pad naar een slanker lichaam. Ik raad andere mensen daarom ook aan om met het 21 Dagen Keto Dieet te starten én om te blijven luisteren naar hun lichaam. Dat is heel belangrijk.” Sheniqua voegt er nog aan toe dat zij de kooklessen van Saar leuk en lekker vond.

Ook Sylvia wilde een 21 Dagen Keto Dieet review delen.

“Ik had al van alles geprobeerd: van Sonja Bakker tot Atkins en niets werkte echt. Ik was sceptisch, maar besloot toch het 21 Dagen Keto Dieet te bestellen. Nu, twee maanden later, ben ik bijna 15 kilo kwijt! Niet normaal wat je lichaam in ketose doet. Bovendien hoefde ik niet zelf onderzoek te doen. De info is top, net zoals de workouts op video en de kooklessen.” 

Ik wil het 21 Dagen Keto Dieet kopen!

Nu ben je vast wel overtuigd, toch? Wij kunnen ons in elk geval goed voorstellen dat je met de 21 Keto Challenge wilt starten. Hoe eerder je aan de slag gaat, des te fitter jij over een paar weken al bent. Bovendien geldt er tijdelijk een mooie 21 Dagen Keto Dieet korting.

Je betaalt nu geen €75 maar slechts €49. Alles is daarbij inbegrepen, wat het een hele interessante deal maakt. ‘De beste tijd om te starten is vandaag’, zeggen de oprichters. En daar hebben ze natuurlijk helemaal gelijk in!

21 dagen keto dieet product online

21 dagen keto dieet met 21Keto

✅ Interactieve kooklessen en heerlijke recepten
✅ Alles wat je moet weten over het keto dieet
✅ Uitgebreide (home) workouts
✅ Mindset over veranderingen aangaan en positiviteit
✅ Persoonlijke begeleiding
✅ Inspirerende verhalen

Ja, ik start vandaag!

Meest gestelde vragen over het 21 Dagen Keto Dieet

Heb je nog vragen over deze 21 Keto Challenge? Ben je bijvoorbeeld benieuwd voor wie het 21 Dagen Keto Dieet geschikt is? Lees dan nog even verder.

Voor wie is deze 21 Keto Challenge geschikt?

Ben je benieuwd of de 21 Keto Challenge ook iets voor jou is? Je kunt starten met het 21 Dagen Keto Dieet als je wilt afvallen. Heb je echter onderliggende lichamelijke klachten, gezondheidsproblemen of gebruik je medicijnen? Dan is het altijd aan te raden om te overleggen met een arts of diëtist. Hij of zij kan beter beoordelen of het keto dieet in jouw situatie veilig is. 

Kan ik het 21 Dagen Keto Dieet gratis volgen?

Het 21 Dagen Keto Dieet gratis volgen is helaas niet mogelijk, maar dat betekent niet dat je geen voordeel kunt scoren. Op dit moment geldt 21 Dagen Keto Dieet korting, waarbij je maar liefst 34 procent minder betaalt dan gewoonlijk. Ook krijg je een gratis pakketje met gezonde keto cupcakes, koekjes en crackers wanneer je vandaag start. Mis deze 21 Dagen Keto Dieet aanbieding daarom niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *