Afslank Receptenbijbel review: kan afvallen leuk zijn?

Nu met 5 gratis bonussen!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
Boek Afslank Receptenbijbel

Wie al wat diëten heeft geprobeerd in zijn of haar leven, weet dat de strijd tegen de kilo’s een serieuze is. Afvallen klinkt heel gemakkelijk, maar voor veel mensen is het een lastige opgave. Het is dan ook logisch dat je na de ene na de andere mislukte poging geen lol meer ziet in afvallen. Voordat je opgeeft, willen we heel graag dat je dit artikel leest. We hebben namelijk een manier gevonden waarop afvallen tóch weer leuk wordt. Lees maar mee met onze Afslank Receptenbijbel review

Over het jojo-effect en andere tegenslagen

Eén van de grootste tegenslagen die mensen ervaren wanneer zij willen afvallen, is het jojo-effect. Dit betekent dat het afvallen eerst heel goed en vaak ook heel snel gaat, maar dat de kilo’s er na afloop net zo hard weer aankomen.

Dit is vaak het geval met een crashdieet, waarbij je een bepaalde periode minder voedingsstoffen binnenkrijgt dan je lichaam nodig heeft. Zodra je ‘klaar’ bent met het dieet en weer normaal gaat eten (ook al is dat gezond), zal je lichaam uit angst extra voedingsstoffen opslaan. Het weet immers niet wanneer er weer te weinig binnenkomt. Dan kunnen er maar beter wat reserves zijn… 

Andere tegenslagen op het gebied van afvallen? Wat dacht je van heel hard je best doen met sporten, maar toch niet slanker worden? Of allerlei wonderpillen en shakes in huis halen, die vervolgens helemaal niet blijken te werken en ook nog eens ontzettend vies zijn.

Als het op afvallen aankomt, kun je beter je levensstijl op een gezonde manier aanpassen, stap voor stap. Dan is de kans groter dat je het volhoudt én dat je lichaam op een natuurlijke wijze mee verandert. 

10 Tips om wél effectief af te vallen

Stap voor stap, dus. Goed voor jezelf zorgen is ontzettend belangrijk wanneer je (letterlijk en figuurlijk) beter in je vel wilt zitten. Verder is het belangrijk om de volgende tips in gedachten te houden wanneer je graag een paar – of heel veel – kilo’s kwijt wilt. 

1. Stop met diëten en start met nieuwe, gezonde gewoontes

In plaats van slechts tijdelijk op je voeding te letten, kun je beter gezonde gewoontes aanleren om altijd vol te houden. 

2. Ga niet heel weinig eten, maar gewoon voldoende én gezond

Wanneer je te weinig eet, zal je lichaam daar slechts tijdelijk ‘goed’ op reageren door kilo’s te verliezen. Wil je blijvend resultaat, dan moet je voldoende eten én gezond. 

3. Ontdek welke sport je echt leuk vindt en focus daar op

Is fitnessen niet jouw ding? Dwing jezelf dan niet om 3x per week naar de sportschool te gaan. Ontdek wat jij wel leuk vindt om te doen en ga lekker wandelen, zwemmen, tennissen of een andere sport beoefenen. 

4. Zorg voor de inname van de juiste vitamines en mineralen

Merk je dat je lichaam niet genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt uit voeding? Dan kan het nuttig zijn om vitamines en mineralen bij te slikken om je lichaam te ondersteunen. 

5. Slaap voldoende en ga op een vaste tijd naar/uit bed

Regelmaat is heel belangrijk voor je lichaam en een goede nachtrust ook! Breng routine aan in de tijd waarop je naar bed gaat en wakker wordt. En slaap gemiddeld 7 tot 8 uur per nacht. Dat is nog altijd het beste. 

6. Gun jezelf de tijd om af te vallen en wees niet te streng voor jezelf

Het is geen race tegen de klok. Dat is in elk geval niet de bedoeling wanneer je blijvend wilt afvallen. Wees daarom niet zo streng voor jezelf en gun je lichaam de tijd om te veranderen. 

afslank receptenbijbel review supermarkt

7. Eet een kleinere portie van een kleiner bord, als je eerst altijd 2x opschepte 

Tweemaal opscheppen is een vastgeroeste gewoonte van veel mensen. Pak liever een kleiner bord en schep daar een portie op. Je zal merken dat je vanzelf minder gaat eten. 

8. Houd je aandacht bij je eten, zodat je bewust opmerkt wanneer je vol zit

Zet de televisie uit en leg je telefoon weg. Eten zonder afleiding is de beste manier om in contact te blijven met je lichaam. Zo merk je sneller wanneer je vol zit en zal je niet ongemerkt dooreten. 

9. Drink voldoende water, want vochttekort voel je vaak als honger

Dorst = honger. Dat laat je lichaam jou in elk geval vaak denken. Drink daarom altijd twee grote glazen water voordat je gaat eten. 

10. Houd bij wat je eet of gebruik een gezond eetschema als hulpmiddel

Een hulpmiddel, zoals een gezond eetschema, kan helpen om gefocust te blijven en je doel sneller te bereiken. 

Extra tip: gebruik de Afslank Receptenbijbel!

Met bovenstaande tips kom je al heel ver. Heb je echter inspiratie nodig voor het maken van gezonde maaltijden die jou helpen om af te slanken? Dan wordt het tijd om de Afslank Receptenbijbel in huis te halen.

Dit boek (fysiek of digitaal) bevat allerlei simpele recepten die de juiste ingrediënten bevatten. Daardoor kun je snel, maar ook blijvend resultaat behalen. Geen jojo-effect meer! Reken voorgoed af met overtollig buikvet, krijg een mooiere huid, een gezondere en meer energieke uitstraling én wees voortaan trots op jezelf! 

De Afslank Receptenbijbel is geschreven door Drs. Oscar van der Helm. Hij heeft een boek met 100+ lekkere en simpele recepten gemaakt voor het hele gezin. Er staan lekkere gerechten in met kip en vis, maar ook vegetarische varianten en allerlei salades, dressings, sauzen en toetjes.

Leer met welke voeding je succesvol gewicht kunt verliezen en welke producten je als vervanging kunt eten wanneer je een allergie hebt. Dankzij de kant-en-klare dag- en weekmenu’s én handige boodschappentips wordt afvallen haast een feestje! 

Afslank Receptenbijbel review: dit zeggen anderen

afslank receptenbijbel review aanbeveling

De gemiddelde Afslank Receptenbijbel review is heel lovend.

Zo vertelt Yorien dat zij na vier weken al bijna 8 kilo kwijt is en zich veel beter voelt dan voorheen. Ze ervaart de recepten als lekker en gezond en absoluut niet saai. Bovendien merkt zij dat haar lichaam meer in balans is en dat zij minder trek heeft in vet en zoetigheid. 

Astrid zegt dat de Afslank Receptenbijbel van Oscar van der Helm het eerste dieet is wat zij heeft kunnen volhouden. Na jaren last te hebben gehad van overgewicht en schaamte, voelt zij zich weer stukken beter. “Het boek is ook heel helder geschreven. Bedankt!” 

Willem wilde graag lekker blijven eten, maar wel afvallen. In zijn Afslank Receptenbijbel review vertelt hij dat hij dankzij het boek 20 kilo is afgevallen! Hij vond de eerste stap het moeilijkst en wilde eigenlijk het lekkere eten nooit opgeven. “Dankzij jouw boek ontdekte ik dat dat helemaal niet hoeft. Dat is een nieuwe ervaring voor mij!” Juist daarom is het Willem dit keer wel gelukt om blijvend resultaat te behalen. 

Tot slot nog even de Afslank Receptenbijbel review van Esther. Zij wilde niet per se heel veel kilo’s afvallen, maar wel gewoon slank en fit blijven zonder er al te veel voor te hoeven doen. Dat is haar dankzij Oscar’s boek gelukt. “En mijn vrienden gaven ook complimenten over de recepten in het boek!” 

Tijdelijk 5 gratis bonussen!

Lijkt de Afslank Receptenbijbel jou ook een goede manier om dit keer wél blijvend af te vallen? Dan wijzen we je graag op de 5 gratis bonussen die je er tijdelijk bij krijgt. Die zijn namelijk echt de moeite waard! 

1. Digitale bonus: dag- en weekmenu’s + boodschappentips t.w.v. €10

De schema’s zijn al gemaakt, dus je hoeft dat niet meer zelf te doen. Dankzij de handige tips zal jij veel effectiever en gezonder boodschappen doen wanneer je in de supermarkt bent. Open deze bonus op je smartphone en neem de menu’s en tips overal mee naartoe. 

2. Digitale bonus: Richtlijnen voor een slank en gezond lichaam t.w.v. €10

Dit e-book vertelt welke 13 richtlijnen belangrijk zijn om een slank en gezond lichaam te krijgen én dat te behouden. Geen jojo-effect meer, maar blijvend resultaat. 

3. Digitale bonus: 10 Gezonde toetjes t.w.v. €10

Kan je niet genoeg krijgen van de desserts in het boek? Met deze bonus maak je nog meer lekkere en gezonde toetjes. Er staan ook variatiesuggesties bij en je kunt per toetje de voedingswaarden inzien. 

4. Digitale bonus: 84 Gezonde tussendoortjes t.w.v. €20

Ben je snel geneigd om tussendoor iets te eten wat niet goed voor je is? Zoals koekjes, snoep, chips of chocola? Voortaan zit je nooit meer zonder inspiratie, want met maar liefst 84 ideeën voor gezonde tussendoortjes blijf jij on track! 

5. Het ultieme afslank programma t.w.v. €19,97

Probeer dit programma een maand lang helemaal gratis en risicovrij. Het staat namelijk vol waardevolle video’s en interessante tips om nóg sneller af te vallen. Ben je na die maand tevreden en wil je ermee doorgaan, dan kun je aangemeld blijven voor €19,97 per maand. Is het toch niets voor jou? Meld je dan gewoon af via het afmeldformulier of stuur Oscar van der Helm een e-mail. 

Afslank Receptenbijbel boek

De Afslank Receptenbijbel inclusief 5 gratis bonussen:

✅Bonus 1: Dag- en Weekmenu’s + Boodschappentips
✅Bonus 2: 13 Richtlijnen voor een Slank en Gezond Lichaam
✅Bonus 3: 10 Gezonde Toetjes
✅Bonus 4: 84 Gezonde Tussendoortjes
✅Bonus 5: Het Ultieme Afslank Programma (video)

Bestel nu met korting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *