Dieet schema: 10 kilo afvallen dankzij een handig, op maat gemaakt e-book!

Nu voor slechts €14,95!

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
Boek Persoonlijk Dieet Schema

Er wordt niet voor niets steeds meer aandacht geschonken aan een fit en gezond lichaam. Het hebben van een gezond gewicht is daar een belangrijk onderdeel van. Hier komen steeds meer oplossingen voor. Neem bijvoorbeeld Dieet schema: 10 kilo afvallen op basis van persoonlijke voorkeuren!  

Wanneer je een gezond gewicht hebt voel je je letterlijk fijner in je vel. Daarnaast heb je meer energie en zal je beter in staat zijn om bepaalde activiteiten uit te voeren. Bij een gezond gewicht is het lichaam in evenwicht en kan het goed functioneren. Hiermee verklein je ook de kans op ziektes.

Heb je ondergewicht of overgewicht, dan is de balans verstoord. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan slecht of te weinig slapen, ongezond eten, de invloed van hormonen op het lichaam, stress, medicijnen of een erfelijke factor.  

Een gezond gewicht behoud je door gezond en gevarieerd te eten en daarbij regelmatig te bewegen. En door de juiste vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Lukt dat niet met voeding, dan kun je gemakkelijk vitaminen per post laten bezorgen.

Wat je op een dag eet en wat je verbrandt door te sporten moet in balans zijn. Eet je net zoveel als je verbrandt, dan blijft je gewicht stabiel. Om af te vallen dien je meer energie te verbruiken dan dat je eet. Maar hoe doe je dat precies in de praktijk? 

Afvallen blijft vaak lastig 

Menig mens dat weleens een poging tot afvallen heeft gedaan, kan bevestigen dat dit vaak lastig is. In de eerste weken val je vrij snel af, omdat je op dat moment ook veel vocht verliest. Daarna gaat dit steeds langzamer en dat kan demotiverend werken.

Veel mensen proberen crash diëten om toch op een snelle manier af te vallen, maar dit is eigenlijk heel ongezond. Zo snel als je afvalt, zul je ook weer aankomen wanneer je met een crash dieet stopt. Het is een tijdelijke oplossing.

Veel beter is het om een nieuwe, gezonde levensstijl aan te nemen. Dan val je niet snel meer terug in oude patronen en blijf je na het afvallen gemakkelijker op gewicht

De oplossing: een persoonlijk samengesteld dieetschema! 

De oplossing is daarom geen crash dieet of algemeen dieet, want niet iedereen is hetzelfde. Elk lichaam heeft een andere bouw en reageert verschillend op bepaalde voeding. In plaats daarvan kun je beter een persoonlijk samengesteld dieetschema volgen, dat aangepast is op jouw persoonlijke situatie.

Het is mogelijk met Dieet schema: 10 kilo afvallen op een effectieve en gezonde manier. Het dieetschema is overigens ook te gebruiken wanneer je juist wilt aankomen. Iedereen die op een gezonde manier wil leren eten en een gezond gewicht wil bereiken, kan ermee aan de slag

Wat is een dieetschema? 

Een dieetschema is een uitgewerkt plan waarbij per maaltijd wordt aangegeven wat je moet eten en hoeveel. Je kunt hier verschillende doelen mee bereiken. Bij Dieet schema – een initiatief dat persoonlijke voedingsschema’s mogelijk maakt – wordt dit heel serieus genomen.

Je kunt duidelijk aangeven wat jouw persoonlijke voorkeuren zijn op het gebied van eten en drinken, hoe jouw levensstijl eruitziet en wat je wilt bereiken. Op die manier wordt een 100% persoonlijk en op maat gemaakt schema ontwikkeld.

Geef gerust aan wat je wel en niet lekker vindt, zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Dit is belangrijk, want als je de meeste maaltijden in het plan niet lekker vindt, wordt het lastig om het vol te houden. 

Dieet schema: 10 kilo afvallen  

Ongeacht het doel dat je hebt, wordt jouw persoonlijke dieetplan direct ontwikkeld. Bij Dieet schema ontvang je binnen 30 minuten een op maat gemaakt voedingsplan, ongeacht hoe laat het is.  Dit gaat 24 uur per dag en 7 dagen per week door!

Elk schema bevat 5 tot 6 maaltijden per dag. Je kunt dit naar wens onderverdelen in drie grotere en drie kleinere maaltijden. Je hebt daardoor geen honger. Je eet namelijk ontbijt, lunch en avondeten en drie tussendoortjes.  

Het is mogelijk om van tevoren een preview van 8 pdf pagina’s te bekijken. Zo krijg je een beter beeld van het totale plan dat op je te wachten ligt. Na aankoop is het plan niet meer te wijzigen, maar kun je wel altijd per e-mail om advies vragen. Dieet schema staat voor je klaar. 

De voordelen van Dieet Schema op een rij 

✅ 100% persoonlijk; 

✅ Geschikt voor afvallen én aankomen; 

✅ Het is geen crash dieet; 

✅ Het helpt op de lange termijn een gezond gewicht te behouden; 

✅ Het is op maat gemaakt, waardoor je alleen eet wat je lust; 

✅ Je ontvangt je dieetschema binnen 30 minuten per e-mail; 

✅ Het is een eenmalige aankoop, je zit niet vast aan een abonnement; 

✅ Vaak zie je na 1-2 weken al verschil op de weegschaal of in de spiegel. 

Hoe werkt het samenstellen van mijn dieet? 

Bij Dieet schema geef je aan wat je doelstelling is. Wil je afvallen, aankomen of gewoon op gewicht blijven? Ook geef je je persoonlijke voorkeuren aan. Ben je bijvoorbeeld vegetarisch of eet je alleen vis? Er komen ook vragen aan bod over je geslacht, lengte, gewicht en bewegingsgewoonten.

Wees heel eerlijk tijdens het invullen van de vragenlijst. Alleen dan zal het dieet schema 100% op maat en naar jouw wens gemaakt worden. Vervolgens kun je de preview bekijken en wordt gevraagd om de betaling te doen.

Kies een van de beschikbare betaalmethodes om je e-book te bevestigen en deze per e-mail te ontvangen. Na 30 minuten kun je deze in je e-mailbox verwachten. 

Dieet schema biedt voedingsschema’s aan voor jong en oud. Wanneer je verandering wilt en jezelf een gezond leven gunt, is dit de stap die je moet zetten. Het fijne aan dit op maat gemaakte voedingsschema is dat het niet een tijdelijke oplossing is, maar een richtlijn biedt voor de rest van je leven.

Het maakt het behalen van je doelen bovendien een stuk leuker, aangezien je alleen eet wat je lekker vindt. Daardoor is het goed vol te houden en voelt diëten niet meer als een strijd.

Elk dieetschema bevat eiwitshakes, die nodig zijn als aanvulling op de dagelijkse voeding. Wij schreven al eerder over het belang van eiwitrijke voeding. Deze dienen altijd als aanvulling op het plan en niet als vervanging van maaltijden. 

Hét alles-in-één e-book om af te vallen 

Dankzij dit e-book val je niet alleen af of behaal je een andere doelstellingen die jij voor ogen hebt, je leert er ook gezonde keuzes door maken. Hier heb je de rest van je leven iets aan.

Ontdek wat de juiste hoeveelheden zijn om jouw lichaam optimaal te laten functioneren, zonder dat je een hongergevoel ervaart. Het is de eerste stap naar een gezonde, positieve, nieuwe levensstijl. Je kunt vandaag al beginnen

Dieet schema 10 kilo afvallen nieuw levensstijl

Voor wie is het e-book geschikt? 

In principe is het e-book ‘Dieet schema 10 kilo afvallen’ geschikt voor iedereen die gezonder wil leven. Of je nu wilt afvallen, aankomen of je huidige gewicht wilt behouden.

Jong en oud kan er gebruik van maken en door middel van de vragenlijst een persoonlijk en op maat gemaakt voedingsplan ontvangen. Het is bovendien een heel gevarieerd voedingsschema, dus het zal niet vervelen! 

Het is echter niet geschikt voor mensen met een eetstoornis, zoals anorexia nervosa en/of boulimia. Ook met diabetes kun je er geen gebruik van maken. In zo’n geval is het maken van een geschikt dieetschema te riskant.

Je kunt in dat geval beter een arts of diëtiste raadplegen. Heb je één of meerdere allergieën, dan wordt het gebruik van dit dieetschema ook afgeraden. 

Dieet schema 10 kilo afvallen; wat anderen erover zeggen 

Vele mensen zijn je voorgegaan en hebben met succes hun doelen behaald. Hun ervaringen hebben wij hier verzameld. “Eindelijk. Binnen maar liefst twaalf weken ben ik met behulp van dit dieetschema 20kg afgevallen!”, vertelt Anton.

Iemand anders die enthousiast is, is Sharia. Zij vond het geweldig om zelf te kunnen aangeven wat zij lekker vindt. “Het is een zeer goede en gezonde leidraad voor de rest van je leven. Dieetschema.nl leert je echt gezond te eten én ook nog eens af te vallen.”  

Marjolein is na 6 weken maar liefst 10kg afgevallen. “Ik ben erg tevreden, zeker omdat ik alleen eet wat ik echt lekker vind en geen overbodige troep!”

Tot slot deelt Anouk haar ervaring. “Dieetschema.nl is eigenlijk super uniek. Er zijn maar weinig sites waar je alleen wat je zelf lekker vindt kunt aankruisen en waar je vrijwel direct een persoonlijk schema krijgt.” Ze legt uit dat de focus niet ligt bij dat je minder moet eten, maar juist bij wat je wél mag eten. “Eigenlijk gewoon meer van het goede!” 

Dieet schema e-book bestellen 

Met Dieet schema is 10 kilo afvallen zeker mogelijk. Misschien val jij zelfs nog meer af?! Je kunt het dieetschema bestellen voor €14,95. Dit is een eenmalige uitgave. Je zit dus niet vast aan een abonnement.

Het schema wordt regelmatig met korting aangeboden. Daardoor wordt jouw nieuwe levensstijl nóg voordeliger! Als er kortingsacties zijn, kun je dat zien op de laatste pagina bij het samenstellen van het dieetplan. 

Boek Persoonlijk Dieet Schema

Bestel nu jouw persoonlijke dieet schema!

✅ 100% persoonlijk
✅ Geschikt voor afvallen én aankomen
✅ Het is geen crash dieet
✅ Het helpt op de lange termijn een gezond gewicht te behouden
✅ Het is op maat gemaakt, waardoor je alleen eet wat je lust
✅ Je ontvangt je dieetschema binnen 30 minuten per e-mail
✅ Het is een eenmalige aankoop, je zit niet vast aan een abonnement
✅ Vaak zie je na 1-2 weken al verschil op de weegschaal of in de spiegel

Dieet schema nu samenstellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *