Gezond eten en afvallen met de Afslank Receptenbijbel!

Nu met 5 gratis bonussen én extra korting!

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
Afslank Receptenbijbel boek

Nu de feestdagen achter de rug zijn en we heerlijk hebben genoten van al het eten dat steeds op tafel werd gezet, willen de meeste mensen wel weer aan de bak. Lekker weer gezond eten en afvallen, zodat je beter in je vel komt te zitten!

Wij ontdekten een heel handig boek dat hierbij helpt. Je kunt zo overtollig buikvet verbranden, zonder dat je de hele dag door honger hebt. En misschien wel nog belangrijker: zonder dat je het jojo-effect krijgt! Dankzij de gezond eten en afvallen recepten in dit boek behaal jij je gezondheidsdoelen zeker! 

Gezond eten en afvallen, het lukt mij gewoon niet…

Gezond eten en afvallen… Het is iets waar veel mensen een groot deel van hun tijd aan besteden, maar tegelijkertijd levert het veel frustratie op. In het begin van het afslankproces lijken de kilo’s eraf te vliegen, maar daarna stagneert het. Of er ontstaat een jojo-effect, waardoor de kilo’s er net zo snel weer aankomen als dat ze eraf gingen. Dat wil je natuurlijk voorkomen.  

Wist je dat zelfs 33% van de mensen die begint met afvallen uiteindelijk zelfs aankomt? De belangrijkste reden hiervoor is dat de meeste diëten niet goed vol te houden zijn. Eigenlijk is dat ook niet vreemd. Een dieet is nu eenmaal een dieet en geen levensstijl. Er zijn vaak te veel regels aan verbonden en op de lange termijn wordt niemand er heel gelukkig van.

Stop je met een dieet, dan is de kans groot op een terugval en dan ben je letterlijk weer terug bij af. We gaan veel liever aan de slag door gezond te eten met lekkere recepten waar we van kunnen genieten. Maar waar vinden we die? 

De oplossing: een gezond eten en afvallen weekmenu

Wat als je een weekmenu hebt waarin precies staat wat je moet eten? Dan kun je gezond eten en afvallen, zonder dat je daarvoor heel veel moeite hoeft te doen. Alles is immers al voor je uitgestippeld.

Zo’n weekmenu is een echte uitkomst. De kans dat je tussendoor naar ongezonde snacks grijpt of ’s avonds met een zak chips op de bank neerploft, wordt aanzienlijk minder dankzij zo’n weekmenu.

Afslank Weekmenu boek

Zelfs de tussendoortjes worden namelijk voor je uitgewerkt, maar dan wel op een gezonde manier! Zo kun je lekker én gezond eten en toch afvallen. Bovendien zal je zo… 

✅ meer energie krijgen; 

✅ een gezondere uitstraling en een slanker lichaam ontwikkelen; 

✅ werken aan een plattere, strakkere buik; 

✅ ervaren dat je huid er beter uit gaat zien; 

✅ weer trots kunnen zijn op jezelf! 

De Afslank Receptenbijbel: gezond eten en toch afvallen!

Hoe dat je dat precies doet, gezond eten en afvallen? Met de Afslank Receptenbijbel! Dit ‘dieet’ is niet saai en streng, maar juist leuk en gemakkelijk vol te houden. Je hoeft namelijk niet je favoriete gerechten te vermijden.

In het boek staat een gezond eten en afvallen weekmenu met meer dan 100 heerlijke recepten die je gemakkelijk thuis bereidt en waar het hele gezin van zal genieten. Ook vind je in dit boek uitleg over waarom mensen met de meeste diëten falen en waarom de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm wel effectief is. 

Wil je extra gewicht verliezen, verdiep je dan in de vier pilaren om elke week extra kilo’s te verliezen en in de 13 principes voor een blijvend slank lichaam én een gezonde leefstijl. Dan moet het zeker goed komen. 

Gezond eten en afvallen wordt nóg gemakkelijker dankzij de vele kant-en-klare dagmenu’s en weekmenu’s, de boodschappentips én de vele variaties die je vindt in de verschillende categorieën.

Ben je even inspiratieloos? Verdiep je dan in de kip-, vis- of vegetarische gerechten, in de heerlijke frisse salades en de vele sauzen en dressings. Zelfs een heerlijk toetje past in jouw nieuwe ‘dieet’ van gezond eten en toch afvallen!  

Afslank Receptenbijbel ervaringen van anderen 

Ben je benieuwd naar hoe anderen denken over de manier van gezond eten en afvallen in de Afslank Receptenbijbel? Sophie vertelt dat zij en haar man allebei 4 kilo zijn afgevallen dankzij de gezond eten en afvallen recepten in de Afslank Receptenbijbel. “In de eerste twee weken behaalden we dit resultaat al. Nu voelen we ons weer stukken beter en ik ervaar weer veerkracht in mijn leven. Als ik dit eerder had geweten, waren we al veel sneller begonnen!” 

Een andere positieve Afslank Receptenbijbel review komt van Annelot. Zij geeft aan erg onder de indruk te zijn van de diversiteit van de recepten in dit boek. “Ik heb het boek een paar dagen terug online gekocht. Wat mij meteen opviel is dat geen recept hetzelfde is en elk recept smaakt heel lekker. Ik kan eindelijk lekker en gezond eten en toch afvallen!” Inmiddels is Annelot al een paar kilo kwijt en gaat zij vrolijk door met het weekmenu. 

Tot slot nog een Afslank Receptenbijbel ervaring van Willem. Hij is inmiddels maar liefst 20kg afgevallen dankzij dit boek over gezond eten. Dat vond hij wel een Afslank Receptenbijbel review waard! “Ik vond de eerste stap altijd het moeilijkst tijdens het afvallen. Als ik mij bedacht dat ik niets lekkers meer mocht eten, zonk de moed mij al in de schoenen. Dankzij het boek van Oscar van der Helm heb ik ontdekt dat het ook anders kan. Dat een gezond eten en afvallen weekmenu ook heel vernieuwend kan zijn!” Willem is daarom heel blij met de gemakkelijke recepten en waardevolle tips die hij in dit boek tegenkomt. 

De Afslank Receptenbijbel kopen

Zie jij het ook wel zitten om met de Afslank Receptenbijbel aan de slag te gaan? De Afslank Receptenbijbel kopen doe je gemakkelijk online via de website van Oscar van der Helm. Ben je benieuwd naar welke interessante bonussen die je bij dit boek krijgt? Dat zijn de volgende: 

Afslank Receptenbijbel bonus #1: Dag- en weekmenu’s + boodschappentips; 

Afslank Receptenbijbel bonus #2: 13 Richtlijnen voor een slank en gezond lichaam; 

Afslank Receptenbijbel bonus #3: 10 Gezonde toetjes; 

Afslank Receptenbijbel bonus #4: 84 Gezonde tussendoortjes; 

Afslank Receptenbijbel bonus #5: Video: het ultieme afslank programma 

Extra veel waarde voor een kleine prijs. Je kunt de Afslank Receptenbijbel kopen voor slechts €27,- als je alleen de digitale versie wilt. Ontvang je naast de digitale ook graag de fysieke versie van het boek? Dan kost je dat slechts €37,-.  

Meest gestelde vragen over gezond eten en afvallen

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over gezond eten en afvallen? Of ben je benieuwd naar of er Afslank Receptenbijbel korting beschikbaar is? Dit gezond eten en afvallen weekmenu kun je tijdelijk extra voordelig scoren. Lees nog maar even verder! 

1. Zijn gezond eten en afvallen de perfecte combinatie?

Ja, in principe zijn gezond eten en afvallen al de perfecte combinatie om beter in je vel te zitten. Natuurlijk helpt het wanneer je ook regelmatig beweegt. Ga lekker naar buiten om te wandelen, bootcampen, voetballen of een andere sport te beoefenen. Dat is niet alleen goed voor het verbranden van vet, maar buiten zijn is sowieso goed voor je humeur en je mentale welzijn! 

2. Kan ik Afslank Receptenbijbel korting krijgen?

Ja! Wanneer je de Afslank Receptenbijbel gaat kopen, krijg je tijdelijk alle bonussen gratis én nog eens extra korting op de digitale en fysieke versie van het boek. Zo kun je gezond eten en afvallen, waar je ook bent. Je neemt de digitale versie van de Afslank Receptenbijbel namelijk overal mee naartoe op je smartphone, tablet of laptop.  

3. Kan ik dit gezond eten en afvallen weekmenu ook volgen als ik allergisch ben? 

Ja, de Afslank Receptenbijbel is ook geschikt voor mensen met bepaalde bekende allergieën. In het boek staan gezond eten en afvallen recepten uitgelegd, maar er wordt ook advies gegeven aan mensen met een allergie.

Zo kun je zien welke vervangende producten je kunt gebruiken wanneer je één of meerdere ingrediënten/producten niet mag of kan eten. Daardoor is de Afslank Receptenbijbel voor heel veel mensen geschikt. 

4. Hoe weet ik zeker of deze methode van gezond eten en afvallen iets voor mij is?

Zeker weten doe je iets van tevoren nooit, maar Oscar van der Helm heeft hier iets op bedacht. Hij laat jou zijn Afslank Receptenbijbel 60 dagen uitproberen. Ben jij om welke reden dan ook niet tevreden over de methode? Dan kun je je geld terugvragen, zonder dat hier gedoe bij komt kijken.

Oscar is heel zeker van zijn methode en weet zeker dat zijn boek jouw lichaam kan omtoveren tot een vetverbrandingsmachine. Blijkt dat toch niet zo te zijn, dan zit je nergens aan vast. Gewoon proberen, dus! 

Afslank Receptenbijbel boek

De Afslank Receptenbijbel: gezond eten en toch afvallen! Inclusief bonussen:

✅ Dag- en weekmenu’s + boodschappentips
✅ 13 Richtlijnen voor een slank en gezond lichaam
✅ 10 Gezonde toetjes
✅ 84 Gezonde tussendoortjes
✅ Video: het ultieme afslank programma

Bekijk hier de beste manier om gezond af te vallen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *