Keto dieet recepten pdf: 248 pagina’s met keto recepten!

Tijdelijk met 5 gratis bonussen!

Gemiddelde leestijd: 15 minuten
keto dieet recepten pdf ingrediënten

Op zoek naar een keto dieet recepten pdf? Heel verstandig! De eerste stap is gezet. Afvallen is lang niet altijd even gemakkelijk en voor sommige mensen lijkt het haast onmogelijk.

Zij hebben vrijwel alle diëten al een keer geprobeerd, maar niets lijkt écht te helpen. Dat is heel frustrerend en vooral onnodig.

Er is namelijk een manier die er wel voor zorgt dat je afvalt, ook al heb je al van alles geprobeerd. Die manier is het keto dieet.

In dit artikel vertellen we je daar alles over en laten we je kennismaken met een handige keto dieet recepten

Vet gebruiken als brandstof; kan dat?

Wat als je je lichaam kunt vertellen dat het voortaan geen suikers/insuline meer moet gebruiken als brandstof, maar vet. Dan kun je je vetverbranding enorm stimuleren en vet verbranden, waardoor je afvalt en slanker wordt.

Het betekent bovendien dat je minder snel honger krijgt en minder trek hebt in zoetigheid gedurende de dag. Het gevolg is dat je meer energie overhoudt en toch afvalt. 

Klinkt ideaal, toch? Een beetje te mooi om waar te zijn? Helemaal niet! Met het keto dieet is dit namelijk precies wat er in je lichaam zal gebeuren. En dat zonder te sporten of bepaalde supplementen te nemen! 

Wat is het keto dieet?

Het ketodieet is bedacht door de heer Russell Wilder, ergens aan het begin van 1900. Deze Engelse dokter wilde mensen met overgewicht helpen om af te vallen en ontdekte dat dit het beste lukte door minder suikers en geraffineerde koolhydraten te eten.

In Amerika werd rond die tijd ontdekt dat weinig koolhydraten eten goed werkte voor kinderen met epilepsie. Dat is men het ketogeen dieet gaan noemen.

Men kwam erachter dat het lichaam voornamelijk gebouwd is om afhankelijk te zijn van één soort brandstof en dat is vet. Ondanks dat het lichaam ook in staat is om suiker als brandstof te gebruiken, zou het in principe vet moeten gebruiken

Gelukkig kun je door middel van het volgen van een ketogeen dieet zorgen dat jouw lichaam weer een vetverbrandingsmachine wordt. Daardoor ga je een toename in gewicht, vetopslag en het ervaren van energiedips en stemmingswisselingen tegen en kom je weer beter in je vel te zitten.

Het is best simpel: eet minder koolhydraten en meer vetten en je zal op een natuurlijke manier afvallen. Wanneer je je lichaam laat zien dat het niet de hele dag koolhydraten (suiker) binnenkrijgt, zal het een andere vorm van brandstof moeten zoeken. En dat is vet! 

Voordelen van het keto dieet

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het volgen van een keto dieet schema, oftewel een ketogeen dieet schema. Er worden steeds meer onderzoeken gedaan naar de gunstige effecten van deze manier van eten. Een aantal voorbeelden:  

 Je verliest vet;

 Je hebt meer energie; 

 Je huid wordt gezonder en gaat meer stralen; 

 Je humeur zal stabiliseren; 

 Je krijgt een beter uithoudingsvermogen; 

 Je lichaam zal beter herstellen; 

 Je hebt minder honger en trek in suiker; 

 Je mentale gemoedstoestand wordt beter; 

 Je hebt minder kans op ziekten zoals kanker; 

 Je kunt je lichaam ondersteunen in de strijd tegen neurologische en cognitieve ziekten. 

Het is dé manier om je lichaam weer in balans te brengen en haar te laten functioneren zoals het hoort. Door de switch van glucose (suiker) naar vet en ketonen als brandstof, wordt je bloedsuikerspiegel lager en gaan je goede cholesterol levels omhoog.

Daardoor heb je langer een vol gevoel en krijg je dus minder snel honger! Dat is precies de reden waarom een suikervrij dieet zo goed werkt.

Keto dieet recepten pdf: een handig hulpmiddel! 

Wil je starten met het keto dieet? Dan is de 50 Dagen Keto Challenge wellicht een handig hulpmiddel! Deze staat vol met lekkere recepten die goed zijn voor je lichaam en die ook nog eens een feestje voor je smaakpapillen zijn.

Je eet vooral échte voeding, zoals vis, gezonde vetten, vlees, eieren, groenten, rood fruit, zaden en noten. De focus ligt hier voornamelijk op koolhydraatarm eten en gezonde vetten binnenkrijgen, zodat je lichaam de staat van ketose kan bereiken.

Het resultaat is dat vet aangesproken wordt als brandstof en dat niet langer glucose/suiker hiervoor gebruikt wordt. 

Over de oprichter van de 50 Dagen Keto Challenge

De 50 Dagen Keto Challenge is ontwikkeld door Niels. Hij deed er vroeger alles aan om af te vallen, maar helaas zonder resultaat. Hij deed eigenlijk maar wat en hij vond het verschrikkelijk. Daar kwam nog eens bij dat hij hierdoor een hekel kreeg aan zijn lichaam.

Op een dag vond hij dat het anders moest en maakte hij met zichzelf de afspraak om zich niet langer tegen zijn lichaam te verzetten. Hij moest ermee gaan samenwerken, want alleen zo zou hij resultaat kunnen behalen. 

Toen ontdekte hij het Paleo dieet en dat werkte wel voor hem. Hierdoor verloor hij buikvet, kreeg hij meer energie, had hij bijna geen honger gedurende de dag en kreeg hij minder trek in zoetigheid.

En dat, terwijl hij recepten kon opvolgen waarmee hij de lekkerste recepten maakte. Een paar jaar geleden ontdekte hij echter hoe dit vetverbrandingsproces nog sneller kon verlopen: dankzij het keto dieet. 

Keto dieet recepten pdf: de inhoud

Al zijn kennis en bevindingen heeft Niels gebundeld in de 50 Dagen Keto Challenge inclusief keto dieet recepten in pdf formaat. Hierin vind je allerlei recepten om lekkere gerechten op tafel te zetten.

De 50 Dagen Keto Challenge is een 248 pagina’s tellend full colour kookboek met de mogelijkheid om de keto dieet recepten in pdf bestand te ontvangen. Het geeft je altijd en overal inspiratie voor gezonde, lekkere keto recepten. Daardoor sta je er nooit alleen voor! 

Zelfs wanneer je nog helemaal niets weet over het ketodieet, kun je met de keto dieet recepten pdf uit de voeten. En je hoeft je favoriete gerechten er helemaal niet voor op te geven, zoals je misschien wel zou verwachten! 

In dit kookboek vind je allerlei lekkere recepten, waaronder kipgerechten, courgette nacho’s en –koekjes, kipburgers, speculaas bites en meer. Je vindt bovendien bij ieder recept een lijst met de voedingswaarden, zodat je precies weet wat je eet. 

Keto dieet recepten pdf ervaringen; wat anderen zeggen

Ben je benieuwd naar keto dieet recepten pdf ervaringen van anderen? Een van de tevreden klanten vertelt: “Sinds vorige week maandag het keto knopje gevonden. Bleef hiervoor wel steeds koolhydraatarm, maar met veel misstappen. Nu vandaag -3.4kg. Ik ben blij!”

En een ander vertelt in haar keto dieet recepten pdf review: “Afgelopen maandag begonnen op 81.kg. Vandaag 78.4. Ik zit goed in ketose en voel me prima. Niet hongerig of slap. Wel een droge mond. Sporten gaat ook gewoon als altijd. Heerlijk dit!” 

Werkt deze keto dieet recepten pdf voor iedereen?

Ben jij bereid om echt voor het keto dieet te gaan, dan zal de keto dieet recepten pdf je hier zeker bij helpen! Echter zijn er ook mensen die helaas geen succes behalen met het ketodieet. Dat komt doordat zij het niet lang genoeg volhouden, doordat zij het te ingewikkeld vinden of doordat zij het moeilijk vinden.

In het begin kan het zeker even lastig zijn, omdat je moet ontdekken wat je wel en niet mag eten. Maar wanneer je de smaak eenmaal te pakken hebt zal het je steeds beter afgaan. En de kilo’s zullen eraf vliegen! 

Keto Dieet

Keto dieet recepten pdf bestellen? Dat kan! 

Ben je er klaar voor en wil je je lichaam veranderen in een vetverbrandingsmachine? Dan kun je de keto dieet recepten pdf kopen. Gewoon online! Je krijgt er tijdelijk 5 gratis bonussen bij om jouw keto dieet ervaring nog beter te maken! 

Keto Snelstart Gids

Deze gids geeft je een samenvatting van het ketodieet en hoe je je leven, mindset en energie op een positieve manier kunt veranderen; 

Keto Eten Buiten de Deur

Ga je graag uiteten, dan wil je natuurlijk niet dat je ketodieet in de soep loopt. Volg daarom de tips uit deze gids op om toch verstandige keuzes te maken wanneer je niet thuis eet. 

Complete Keto Voedingslijst

Het is niet altijd even duidelijk welke voeding toegestaan is bij het ketodieet en welke niet. Daarom helpt deze lijst je de juiste keuzes te maken en is hij je ideale boodschappenmaatje in de supermarkt. 

Maaltijdplanningen en Boodschappenlijstjes

Volg de planningen en lijstjes op voor extra gemak tijdens het ketodieet. Je hoeft het niet ingewikkeld te maken! 

101 Keto Excel Macro’s & Calorielijst

Bereken gemakkelijk wat de voedingswaarden van elk gerecht uit het 101 Keto Receptenboek zijn! 

Ga voor het complete pakket!

Wil je het direct goed aanpakken, kies dan voor de 50 Dagen Keto Challenge. Zo leer je stap voor stap hoe het ketodieet werkt, wat je wel en niet kunt eten en ontvang je allerlei handige tips.

keto dieet recepten pdf product

De 50 Dagen Keto Challenge, zet je lichaam in standje vetverbranding!

Ontdek de lekkerste Keto Recepten en Snacks
Zeven Weekmenu’s inclusief boodschappenlijstjes
Afvallen zonder honger te lijden
Ondervind de kracht van pure keto recepten
Activeer het zelf herstellend vermogen

Begin nu met de Keto Challenge!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *