Kundalini Yoga Club: zen worden voor een prikkie!

Probeer het 2 weken gratis, zonder kleine lettertjes

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
online Kundalini Yoga

Wil je meer plezier beleven, zingeving voelen in het leven en op je innerlijke kracht leren vertrouwen? Dan zijn Kundalini yoga en meditatie daar perfecte tools voor. Bij de Kundalini Yoga Club – het grootste online, Nederlandstalige platform – volg je gemakkelijk lessen in meditatie en Kundalini yoga online.

Zo zal je niet alleen op persoonlijk vlak groeien, maar ook op spiritueel en zakelijk gebied. Ga vandaag nog aan de slag met de online Kundalini Yoga Club. Je mag het 2 weken gratis uitproberen!

Dit gebeurt er wanneer je altijd ‘aan’ staat

Het is niet voor niets dat termen zoals meditatie en Kundalini yoga online en offline steeds populairder worden. Steeds meer mensen ontdekken de kracht van innerlijke rust. Vooral in een maatschappij waarin ‘aan staan’ de norm is, razen we onszelf continu voorbij.

Dat kan voor een korte periode prima zijn, maar op de lange termijn is het belangrijk om je rust te krijgen. Anders kan dit leiden tot overmatige stress, slapeloosheid, hartproblemen en allerlei andere lichamelijke en fysieke ongemakken. Door continu stress te ervaren kun je zelfs eerder doodgaan. 

Je kunt dus niet altijd aan staan, je moet ook momenten van rust en ontspanning voor jezelf plannen. De Kundalini Yoga Club is precies voor dat doel in het leven geroepen. Met Kundalini yoga online kun je namelijk heel goed ontspannen en de verbinding met jezelf versterken. We vertellen je graag hoe dat precies zit.

Even op de rem trappen met online Kundalini Yoga en meditatie

De Kundalini Yoga Club is dé plek voor meditatie en Kundalini online. Het is het grootste online, Nederlandstalige Kundalini yoga platform. Momenteel zijn er al meer dan 1.000 leden bij aangesloten en dat aantal groeit hard. 

Op dit platform kun je altijd en overal lessen volgen en je raakt er nooit uitgeleerd. Er komen namelijk elke week 2 nieuwe video’s bij, dus er is altijd iets nieuws te beleven. Op dit moment staan er al meer dan 200 video’s voor je klaar.

Is de Kundalini Yoga Club jouw online Kundalini match? Wij denken van wel. Je kunt hier namelijk niet alleen aan de slag met Kundalini Yoga, maar ook met meditatie.

Dit zijn twee krachtige tools die je absoluut zullen helpen om wat vaker stil te staan, te genieten van het moment en de rust in jezelf terug te vinden. Dingen die heel belangrijk zijn voor een fijn, gelukkig en zinvol leven.

Wat is Kundalini Yoga?

Kundalini yoga is een yogavorm waarbij slapende energie opgewekt wordt die zich in je wervelkolom bevindt. Er worden oefeningen gedaan, zoals ademhalingstechnieken, die die energie als het ware ‘wakker maken’ en activeren.

Het doel is om de energie uit je lagere chakra’s naar de hogere chakra’s te laten stromen. Daardoor zal je meer liefde en verbondenheid voelen. De energie stroomt hiermee letterlijk door je lichaam naar andere plekken.

Kundalini yoga oefeningen zijn meditatief en openen de chakra’s. Daardoor kom je meer in balans. Het is hierbij wel van belang om goede begeleiding te krijgen.

Bij de Kundalini Yoga Club vind je jouw online Kundalini match. Elke video over Kundalini Yoga online is namelijk zo opgenomen dat iedereen ermee aan de slag kan, ongeacht het yoga-ervaringsniveau. Dat is het fijne aan online yoga lessen: jij bepaalt het tempo.

Wat is meditatie?

Maar wat is meditatie precies en waarom doen mensen het? In principe is meditatie niets anders dan even stilstaan en naar binnen keren. Veel mensen hebben niet door wat hun lichaam nodig heeft, omdat zij altijd bezig zijn. Zij staan nooit even stil om te luisteren en te voelen, maar zoeken altijd afleiding.

Mediteren helpt je om de rust in jezelf (terug) te vinden en even op te laden. Het helpt je om te luisteren en te voelen wat je echt nodig hebt. Die behoeftes kun je namelijk alleen horen en voelen wanneer je er bewust de tijd voor neemt. 

Met meditatie lukt dat. Het resultaat is dat je beter in je vel komt te zitten, meer in balans bent met je lichaam en geest en dat je meer van het leven kunt genieten. Je leert jezelf echt beter kennen door te mediteren en dat is heel waardevol.

Bij de Kundalini Yoga Club staan verschillende meditatiesessies voor je klaar. Hier kun je zowel als beginner als meer ervaren meditatiebeoefenaar terecht.

Kundalini Yoga Club: het grootste online Kundalini platform

De Kundalini Yoga Club is een online Kundalini yoga school waar Kundalini online beoefend wordt. Het is een toegankelijke manier om de wereld van yoga en meditatie te ontdekken en er behendiger in te worden.

Oprichter Jasper Kok heeft de Kundalini Yoga Club zó ontwikkeld, dat het voelt alsof je privélessen volgt, maar dan gewoon in je eigen, vertrouwde omgeving. Daardoor is het de perfecte manier om kennis te maken met – en beter te worden in Kundalini Yoga en mediteren.

De Kundalini Yoga Club voordelen

Welke Kundalini Yoga Club voordelen biedt dit platform zoal? Dat vertellen we je graag:

✅ Door Kundalini online yoga kan iedereen met deze yogavorm aan de slag;

✅ Laagdrempelige manier om kennis te maken met of beter te worden in Kundalini yoga en/of meditatie;

✅ Inclusief uitleg over de achtergrond van deze yogastijl;

✅ De eerste twee weken van je Kundalini online lidmaatschap zijn gratis en je hoeft geen betaalgegevens in te vullen om te starten;

✅ De Kundalini Yoga Club is een Nederlandstalig platform;

✅ Je kunt altijd en overal (op alle apparaten, zelfs via de app) lessen volgen;

✅ Elke week 2 nieuwe videolessen;

✅ Met professionele uitleg door ervaren docenten;

✅ Er is een apart gedeelte voor beginners in Kundalini yoga, waardoor je het goed kunt opbouwen als je nog geen tot weinig ervaring hebt;

✅ Er is de mogelijkheid om vragen te stellen;

✅ Keuze uit hele korte series (van ongeveer 10 minuten) tot uitgebreide sessies van 2,5 uur;

✅ Je kunt je favoriete series downloaden als pdf-bestand om ze ook offline te beoefenen.

Kundalini Yoga Club ervaringen van anderen

Inmiddels zijn er al meer dan 1.000 leden aangesloten bij de Kundalini Yoga Club. Dagelijks ervaren zij de voordelen van Kundalini online yoga. Zij vertellen over hun Kundalini Yoga Club ervaringen. 

Jolene vertelt: “De online omgeving is heel behulpzaam bij mijn dagelijkse beoefeningen. Ik doe regelmatig interessante series van Jasper Kok en dat bevalt mij heel goed.”

Volgens Sander is het Kundalini Yoga Club platform geschikt voor iedereen. “Ik zie dat ik als beginner in Kundalini yoga heel goed terecht kan hier, maar ik denk dat ik als ik meer kennis en ervaring heb dat ik mezelf ook nog steeds kan uitdagen hier. Er is heel veel aanbod dus dat is super!”

Probeer 2 weken gratis: geen betaalgegevens nodig!

Ben je benieuwd of een Kundalini Yoga Club lidmaatschap iets voor jou is? Ga nu twee weken gratis met online Kundalini yoga aan de slag. Volg in deze periode zoveel Kundalini yoga online live lessen als je wilt, zonder je betaalgegevens in te vullen. Je zit dus echt nergens aan vast met dit proefabonnement.

Ben je na die twee weken overtuigd en kan je niet meer zonder een regelmatige online Kundalini yoga training? Dan kun je alsnog besluiten om lid te worden. Jij beslist! Een abonnement kost overigens maar €11 per maand. Je kunt dus zen worden voor een prikkie!

Kundalini Yoga Club probeer nu 2 weken gratis!

Ja, ik ga nu gratis aan de slag!

Meest gestelde vragen

Heb je nog vragen over online Kundalini Yoga bij de Kundalini Yoga Club? Lees dan nog even verder. We hebben de meest gestelde vragen over deze onderwerpen hieronder uitgelicht. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat dan gerust een reactie achter onder dit artikel.

Hoe werkt Kundalini yoga?

Kundalini online yoga is een yogavorm waarbij energie vanuit lagere chakra’s naar de hogere chakra’s gestuurd wordt. Dankzij een Kundalini yoga online live sessie wek je die energie op en activeer je haar. Daardoor kan het naar andere plekken in het lichaam stromen. Ben je nieuwsgierig naar een online Kundalini yoga training? Bij de Kundalini Yoga Club kun je gratis, op een laagdrempelige manier kennismaken met deze yogastijl. Het is een Nederlandstalig platform, geschikt voor beginners en gevorderden. Zo ontdek je snel genoeg of Kundalini online yoga ook iets voor jou is.

Is Kundalini Yoga gevaarlijk voor je?

Nee, Kundalini yoga is niet gevaarlijk. Tenminste, niet wanneer je je laat begeleiden. Bij de Kundalini Yoga Club krijg je begeleiding van ervaren online Kundalini yoga docenten. Zij weten precies waar je op moet letten en zullen je hier een duidelijke uitleg over geven in de video’s. Heb je een stukje uitleg gemist of wil je het nogmaals beluisteren? Dan speel je de video gewoon nog een keer af. Dat is het grote voordeel van een online Kundalini yoga school. Jij bepaalt het tempo en hoe ver je wilt gaan. Je hebt dus altijd controle over je veiligheid binnen deze yogastijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *