Lekkere gezonde recepten in het boek Zomer Slank 2023!

Nu met 70% korting

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
lekkere gezonde recepten strand

De zomer is begonnen en het lijkt erop dat we dit jaar weer volop mogen genieten van onze vrijheden. Dat betekent ook dat we weer naar het strand kunnen en dat zonvakanties weer mogelijk zijn.

Mentaal ben je daar vast meer dan klaar voor, maar is je lichaam dat ook? Voel jij je fijn wanneer je in zwemkleding rondloopt op het strand? Of moet er eigenlijk nog wel wat gebeuren om ervoor te zorgen dat je je zelfverzekerd en lekker in je vel voelt?

Het afgelopen jaar is niet makkelijk geweest en het was lastig om echt fit te blijven. Wist je dat Nederland meer eten thuis heeft laten bezorgen dan ooit? Daardoor zijn veel mensen te veel aangekomen in gewicht. En dat de sportscholen dicht waren heeft daar natuurlijk aan meegeholpen.

Het is niet goed voor je lichaam als je niet beweegt. En al dat thuiswerken en op de bank zitten gaat vroeg of laat zijn tol eisen. Natuurlijk is het logisch dat mensen in gewicht zijn aangekomen door de omstandigheden, maar het is wel belangrijk om de draad nu weer op te pakken. 

Nu is er alleen wel een probleem: we willen vaak wel afvallen, maar we willen ook lekker blijven eten en genieten van de zomerse dagen. Dus hoe kun je dit oplossen? Lekkere gezonde recepten zijn niet voor niets erg populair.

Wanneer je lekker én gezond eet, gaat je lichaam hier vanzelf op reageren en zal je een betere vorm krijgen. De oplossing is daarom een dieet waarbij je gezond eet, maar waarvan de recepten toch heel lekker zijn. Maar bestaat dat wel?

Zomerfit worden kan lastig zijn

Toch is het lastig om al die verleidingen te verstaan in de zomer. Een tuinfeestje hier, een barbecue daar en ondertussen vloeit de alcohol rijkelijk. Voor je het weet zit er een paar kilo aan. En ondanks dat je wel echt genoten hebt, zal je je achteraf minder goed voelen wanneer dit gebeurt.

Zomerfit worden kan daarom best lastig zijn. Misschien houd je diëten normaal gesproken niet vol, omdat je niet genoeg discipline kunt opbrengen. Of omdat je de drang naar zoetigheid en snacks niet kunt weerstaan. Of heb je wellicht geen zin om urenlang in de keuken te staan, te sporten en calorieën te tellen? Heel begrijpelijk, hoor. Diëten is vaak ook erg frustrerend.

Eigenlijk zou er een ultieme combinatie moeten zijn tussen lekker én gezond eten. Dan wordt afvallen namelijk een feestje en ga je gegarandeerd slank de zomer door. Goed nieuws, want er bestaat een boek dat je hierbij kan helpen. Een boek vol lekkere gezonde recepten, dat jou zal motiveren om je doel te bereiken!

De oplossing: Zomer Slank 2023 met lekkere gezonde recepten

Het boek Zomer Slank 2023 staat boordevol lekkere gezonde recepten. De recepten zijn origineel én ze zijn voorzien van mooie foto’s. Verder bevat het boek ook tips over voeding en een gezonde levensstijl, zodat je écht aan jezelf kunt werken. In slechts vier weken helpt het je om fit te worden in de zomer. Dat komt goed uit, want de zomer is begonnen!

Zomer Slank 2023 bevat voornamelijk koolhydraatarme zomerrecepten die voor iedereen geschikt zijn. Het hele gezin zal smullen van deze lekkere gezonde recepten.

Zo kun je aan jezelf én aan anderen bewijzen dat afvallen niet saai of onsmakelijk hoeft te zijn. Met dit boek in elk geval niet. En het mooie is dat je dankzij de recepten in dit boek tot 2 kilo per week kunt afvallen, zonder dat je daarvoor honger hoeft te lijden. Ideaal, toch?

De 50/30/20 regel; dé sleutel tot succes

De auteur van het boek Zomer Slank 2023 heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste methode om mensen te helpen afvallen. De 50/30/20 regel kwam hierbij als beste uit de test. Meer dan 99.000 mensen zijn al afgevallen dankzij deze formule:

  • Dagelijks 50% eiwitten eten;
  • Dagelijks 30% gezonde vetten eten;
  • Dagelijks 20% koolhydraten eten.

Het gevolg hiervan? Je zal meer energie ervaren en afvallen zonder te schommelen in gewicht. Je wordt bovendien niet eens verplicht om erbij te sporten (maar weet dat bewegen wel belangrijk is!). Verder zal je huid gaan stralen en zal hardnekkig vet rondom je buik, billen en benen verbrand worden.

En dat, terwijl je zes keer per dag geniet van lekkere gezonde recepten en snacks. Een extra pluspunt: zelfs je hormoonhuishouding zal beter in balans worden gebracht!

Waarom dit boek echt werkt!

De reden waarom dit boek echt werkt? Omdat het gebaseerd is op een formule die in de praktijk succes heeft. Het bevat maar liefst 4 weekmenu’s met uitgewerkte boodschappenlijstjes, meer dan 70 afslankrecepten voor ontbijt, lunch, diner én gezonde snacks en je ontvangt professionele hulp via de 1 op 1 begeleiding per e-mail. Bovendien wordt afslankgarantie gegeven. 

Daarnaast zal je meer energie ervaren wanneer je met dit boek aan de slag gaat en kun je afvallen zonder honger te lijden. De voornaamste reden waarom mensen een dieet normaal gesproken niet volhouden, is omdat zij honger hebben en te veel verleidingen om zich heen ervaren. Maar wanneer je lekker én gezond eet en geen hongerlijdt, dan is je droomlichaam dichterbij dan je denkt. Ook jij kan dit!

De auteur aan het woord

Niels Bosman is de auteur van Zomer Slank 2023. Met zijn programma’s heeft hij al meer dan 99.000 mensen begeleid en geholpen naar een slanker en gelukkiger leven. “De Makkelijk Afvallen methode is de sleutel tot een slank en gezond lichaam.

Dit is wat ik het liefste doe. Jou motiveren om slank en gelukkig te worden.” Samen met een team van voedingsexperts heeft Niels de afgelopen jaren onderzoek gedaan en deze succesformule samengesteld. Dit is allemaal uitgewerkt en gebundeld in het boek dat hij geschreven heeft. En nu kan zijn programma jou ook helpen.

Zomer Slank 2023 bestellen

Zomer Slank 2023 is een fysiek boek van 192 bladzijden, dat gratis wordt verzonden binnen één werkdag. Bestel je nu, dan krijg je 70 procent korting op de verkoopprijs. Dat betekent dat je niet €154,-, maar slechts €37,- betaalt!

Zomerslank boek voorkant lekkere gezonde recepten

Kom in actie en neem verantwoordelijkheid voor jouw lichaam deze zomer. Gun het jezelf vooral om lekker in je vel te zitten en verantwoord te genieten! En ontdek het gemak van dit boek, want alles is al voor je uitgestippeld en bedacht. 

Je hoeft niet meer zelf te bedenken welke verhoudingen je moet aanhouden en je hoeft ook niet uit te rekenen welke voedingswaarden in welke producten zitten. Volg simpelweg de lekkere gezonde recepten op uit het boek en je valt gegarandeerd af. Hoe simpel is dat?

Niet goed? Geld terug!

Niet goed = geld terug. Ja, gegarandeerd. Zo zeker is de auteur van zijn zaak. Koolhydraatarm eten werkt namelijk voor iedereen. Het is geen crash dieet waardoor je snel afvalt en vervolgens net zo snel weer aankomt.

Het is juist een verantwoorde en efficiënte manier om af te vallen, waarbij je toch lekker kunt blijven eten. Maar mocht je van mening zijn dat je na het opvolgen van de vier weekmenu’s en bijbehorende tips toch niet bent afgevallen? Dan kun je je geld gewoon terugkrijgen!

Wanneer je 30 dagen na het volgen van deze formule niet bent afgevallen, stuur de klantenservice dan gewoon een berichtje. Niels Bosman weet heel zeker dat dit voor iedereen zal werken, maar blijkt dat voor jou toch niet zo te zijn, dan is hij bereid je tegemoet te komen. 

Zonder gezeur of gedoe krijg je dan het volledige aankoopbedrag op je rekening teruggestort. Op deze manier loop je geen enkel risico meer. Werkt het niet, dan kost het je namelijk ook niets!  

Bestel vandaag en ontvang 3 bonussen cadeau!

Bestel je vandaag het Zomer Slank 2023 boek? Dan ontvang je 3 bonussen ter waarde van €132,- cadeau. Die kun je niet laten liggen!

Gratis bonus: Stappenplan buikvet verbranden: volg de 6 bewezen stappen om effectief buikvet te verbranden, geniet van extra recepten zodat je genoeg inspiratie hebt én doe mee aan de 30 dagen challenge die geschikt is voor beginners en gevorderde sporters;

Gratis bonus: Zomerse, veganistische saladerecepten; budgetvriendelijke recepten die je snel op tafel zet. De heerlijke salades zijn verfrissend én zorgen voor meer energie en ze zijn zelfs geliefd bij vleeseters!

Gratis bonus: 100 Kha lekkernijen (snoepen en toch afvallen!): maak zelf heerlijke lekkernijen die je kunt eten als tussendoortje, maar ook op tafel kunt zetten wanneer je visite hebt of een feestje geeft. Iedereen zal hiervan smullen!

Deze bonussen zijn 100% digitaal en kunnen op alle apparaten geopend en gelezen worden. Superhandig, want zo heb je ze altijd bij de hand. Hoeveel heb jij ervoor over om slank te worden en een gezonder leven te leiden? Voor slechts eenmalig €37,- krijg je al deze voordelen thuisgestuurd.

Dat is veel goedkoper dan een gesprek met de diëtist of het volgen van allerlei andere diëten! Begin vandaag nog met afvallen en kies voor je eigen geluk. In de zomer (en ook daarna) zal je jezelf daar enorm dankbaar voor zijn!

lekkere gezonde recepten boek Zomerslank

Zomerslank 2023: fit in 4 weken!

✅ 7 weekmenu’s Inclusief uitgewerkte boodschappenlijstjes
✅ 150 afslankrecepten Ontbijt, lunch, diner & snacks.
✅ Professionele hulp 1-op-1 begeleiding.
✅ Afslank garantie: Val af of je geld terug.

Bestel nu jouw exemplaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *