Doe de 50 Dagen Keto Challenge met de lekkerste keto recepten!

Tot 2kg per week afvallen zonder honger. Het kan!

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
Keto Challenge boek

Meer dan 50% van alle Nederlanders heeft tegenwoordig overgewicht. Heb je de teugels de laatste tijd iets te veel laten vieren? Met de lekkerste keto recepten kom je snel weer terug in vorm.

Doe mee met de 50 Dagen Keto Challenge en val tot 2kg per week af. En dat zonder dat je hongerlijdt of gerechten moet eten die je niet lust. De lekkerste keto recepten vullen, voorkomen dat je tussendoor honger hebt én helpen je naar een blijvend resultaat. Lees hier meer! 

Verslaafd aan suiker en altijd honger, help!

Vind je het lastig om afvallen vol te houden, omdat je snel trek hebt in iets zoets of omdat je altijd honger hebt? Dan is het logisch dat je een dieet niet gemakkelijk volhoudt. Hoe meer suikers je gedurende een bepaalde periode gegeten hebt, hoe eerder je lichaam een seintje geeft dat het opnieuw suikers wil.

Natuurlijk is dat geen gezonde reactie. Het lichaam heeft immers niets aan al die suikers. De oorzaak voor dit soort signalen zit in het schommelen van je bloedsuikerspiegel. Door suikerrijke producten te eten, ontstaan er enorme pieken en dalen.

Dit verstoort de balans in je lichaam en zorgt ervoor dat je vaker behoefte hebt aan suiker. Na een piek in je bloedsuikerspiegel komt namelijk altijd een dieptepunt. Daarom is het beter om je bloedsuikerspiegel in balans te houden.  

Hoe? Door gezonder te eten, bijvoorbeeld met de lekkerste keto recepten. Onderzoek heeft aangetoond dat ketose – de staat waarin het lichaam verkeert door het volgen van een dieet uit een keto recepten boek of via een Keto Challenge – zorgt voor minder honger. Daardoor is afvallen een stuk eenvoudiger.

Je komt immers minder vaak in de verleiding om iets ongezonds te eten. Tel daar nog bij op dat in een dieet met de lekkerste keto recepten heel weinig suiker aanwezig is en je hebt de succesformule in handen

Wat is een keto dieet?

Het keto dieet is een koolhydraatarm dieet waarbij 75% van de calorieën die je nuttigt uit gezonde vetten bestaan. Het is een manier om af te vallen, maar ook om medische voordelen te bieden aan patiënten met diabetes type 2, epilepsie, Alzheimer en kanker.

Door koolhydraten (suikers) te vermijden met de lekkerste keto recepten, zorg je ervoor dat je lichaam in ketose raakt. Dat is het doel. Toch blijkt dit in de praktijk best lastig te zijn en is het vinden van de juiste verhoudingen tussen koolhydraten, (gezonde) vetten en eiwitten ingewikkeld. Daarom is er veel vraag naar een oplossing.  

Koolhydraten zorgen voor energie in het lichaam en energie heb je nodig. Dankzij een keto recepten boek of door het volgen van de Keto Challenge kun je de lekkerste keto recepten eten en toch lekker in je vel zitten, terwijl je afvalt. Door niet meer dan 5% koolhydraten, maximaal 20% eiwitten en voor de overige 75% alleen gezonde, plantaardige vetten te eten, kan je lichaam in een staat van ketose komen en ga jij jouw droomlichaam tegemoet. 

Keto dieet: voordelen van de lekkerste keto recepten

Ben je benieuwd naar de keto dieet voordelen die de lekkerste keto recepten opleveren? Zet je schrap, want dat zijn er nogal wat! Naast het feit dat dit dé manier is om succesvol en duurzaam af te vallen, helpt het keto dieet ook om af te kicken van je suikerverslaving. Je zal merken dat je na een vrij korte tijd al veel minder behoefte hebt aan suikers.

Ook kun je de gevolgen van diabetes aanpakken wanneer je lichaam in een staat van ketose raakt. En wat dacht je van het omdraaien van insuline resistentie? Bovendien zorgt het eten van de lekkerste keto recepten voor een beter cholesterolgehalte én verlaagt het de bloeddruk. Allemaal mooie voordelen, dus! 

De lekkerste keto recepten voor jou!

Zie jij het wel zitten om met de lekkerste recepten aan de slag te gaan en op een leuke manier af te vallen? Niels Bosman (het brein achter de keto voedselpiramide) heeft samen met zijn team onderzoek gedaan naar de meest gezonde versie van het keto dieet.

Waar men in Amerika veel ongezonde vetten en dierlijke producten gebruikt in dit dieet en weinig varieert of zorgt voor de aanwezigheid van vezels, vitaminen en mineralen, wilde Niels dit anders doen. 

Dankzij zijn keto voedselpiramide blijft je lichaam op een gezonde manier in ketose en krijgt het toch de nodige voedingsstoffen binnen. Bovendien zijn de lekkerste keto recepten gemakkelijk te bereiden, met ingrediënten die gewoon overal verkrijgbaar zijn. Zo is er eigenlijk geen enkele reden om er niet mee aan de slag te gaan. 

lekkerste keto recepten voedsel piramide

Doe de 50 Dagen Keto Challenge met de lekkerste keto recepten

Met de 50 Dagen Keto Challenge claim jij je oude figuur weer terug. Het is dé manier om je lichaam in de vetverbranding te krijgen en zelfs vet op moeilijke plaatsen kwijt te raken.

Zo kun je – ondanks het eten van de lekkerste keto recepten die goed vullen én gezond zijn – tot 2kg per week afvallen. Nogmaals: zonder dat je hongerlijdt of trek hebt in zoetigheid. Je suikerverslaving is dan namelijk ook verleden tijd!  

De 50 Dagen Keto Challenge is een keto recepten boek dat vol lekkere keto recepten en keto snacks staat. Ook staan er weekmenu’s en boodschappenlijstjes in, die het keto dieet nog gemakkelijker maken voor je. Zo kun je het zelfherstellende vermogen van je lichaam activeren en in je beste shape ooit komen

Afvallen met de lekkerste keto recepten: kan dat echt?

Afvallen met de lekkerste keto recepten, is dat echt mogelijk? Ja, zeker. Lees de volgende lekkerste keto recepten reviews maar eens.

Nadat je de Keto Challenge ervaringen van anderen hebt gelezen, ben jij ook vastberaden om aan de slag te gaan en jouw eigen keto recepten boek te bestellen. Dat weten we zeker! 

Marjolein vertelt: “Ik ben in 5 maanden tijd 12,5 kilo afgevallen en dat zonder te sporten. Bovendien had ik helemaal geen honger tussendoor. Dit is mij zo goed bevallen!” En Baukje vertelt: “Dit zijn écht de lekkerste keto recepten. Daar is niets van gelogen. Vooral de keto lasagne vind ik heerlijk!” 

Dominique vertelt dat zij elke dag lekker eet en toch afvalt. “Dat is toch geweldig?”, zegt zij in haar keto recepten boek review. Ook Thea is enthousiast. “Dankzij de kant-en-klare weekmenu’s kan ik het keto dieet heel makkelijk volhouden. Bovendien zijn dit niet alleen de lekkerste keto recepten, maar ook nog eens de gemakkelijkste om te bereiden!” 

Ik wil aan de slag met de lekkerste keto recepten!

Sta je te popelen om aan de slag te gaan met de lekkerste keto recepten? Dat kost je gelukkig helemaal niet veel geld! Voor slechts €37 krijg je een hard copy keto recepten boek thuis gestuurd.

Daar staan 80+ heerlijke recepten in, 7 weekmenu’s en handige boodschappenlijstjes. Ook vind je er tips voor tussendoortjes en krijg je professionele begeleiding via de mail gedurende je proces. 

Met een keto dieet recepten pdf op je telefoon kun je bovendien altijd en overal de juiste keuzes maken voor dit dieet. 

Meest gestelde vragen over de lekkerste keto recepten

Heb je nog vragen over de 50 Dagen Keto Challenge? Of ben je benieuwd naar voor wie het keto recepten boek met de lekkerste keto recepten geschikt is? Lees dan nog even verder! 

1. Kan iedereen de Keto Challenge doen?

Iedereen die doorzettingsvermogen heeft en bereid is ervoor te gaan, kan meedoen met de 50 Dagen Keto Challenge en het keto recepten boek met de lekkerste keto recepten in huis halen. Ben je niet bereid er helemaal voor te gaan, dan heeft het helaas geen zin.

Een staat van ketose bereik je niet half of een beetje. Het is alles of niets. Tussendoor suikers eten verstoort het proces en verpest de moeite die je hebt gedaan. Daarom is het alleen geschikt voor mensen die bewust met voeding omgaan en discipline hebben

2. Hoe werkt de staat van ketose?

Ketose is de toestand waarin het lichaam vet omzet in energie. Door voor een lange tijd koolhydraten zoveel mogelijk te vermijden en gezonde vetten te eten, raakt je lichaam hiertoe in staat.

De lekkerste keto recepten helpen je hierbij. Zo kan je lichaam – ondanks haar voorkeur voor koolhydraten – vetten gebruiken om energie uit te halen. Daardoor wordt ook overtollig vet in het lichaam hiervoor gebruikt en zal je afvallen! 

3. Wat zijn ketose symptomen?

Wil je in de gaten houden of je lichaam al in ketose raakt? Let dan op bepaalde ketose symptomen, zoals vaak moeten plassen, een droge mond en vaak dorst hebben, maar ook het ervaren van een verminderde eetlust. Vooral ten opzichte van vóór de Keto Challenge. Wanneer je lang genoeg de lekkerste keto recepten tot je neemt en tussendoor niet stiekem producten met suikers/koolhydraten eet, zal je lichaam de staat van ketose al snel bereiken. 

Claim je oude figuur weer terug met de 50 Dagen Keto Challenge

Keto Challenge boek
  • Verbrand lichaamsvet op de moeilijkste plaatsen

  • Reken af met ongemerkte suikerverslaving

  • Val tot 2 kilo per week blijvend af

  • Geen honger door ketose

  • Genieten van goed vullende maaltijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *