Slank door de Overgang? Hoog tijd voor het overgang dieet!

Nu met een bizarre korting van bijna 80%!

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
Slank door de Overgang boek

Overgangsklachten moeten we serieus nemen, want alle vrouwen krijgen er vroeg of laat mee te maken. Slank door de overgang is hét e-book dat je helpt om je goed te blijven voelen tijdens deze periode van je leven. Ondanks de vervelende klachten.

Het is bovendien een bewezen overgang dieet dat we je niet willen onthouden. Lees maar mee, want je krijgt nu bijna 80% korting! 

Vrouwen in de overgang; dit staat je te wachten

De overgang wordt ook wel (onterecht) de menopauze genoemd. Waar de overgang een natuurlijke periode is in het vrouwelijke bestaan waarbij je langzaam niet meer vruchtbaar wordt, is de menopauze in feite de laatste menstruatie. De overgang kan dus al even bezig zijn, terwijl de menopauze nog moet plaatsvinden.  

De overgang kun je herkennen aan een aantal veelvoorkomende symptomen. Meestal begint hij tussen je 40e en 60e levensjaar. Ongeveer 20% van de vrouwen ervaart helemaal geen klachten. Zit je bij de overige 80%, dan kun je de volgende problemen ervaren: 

✅ De menstruatie kan onregelmatig en vaak ook heviger worden, maar uiteindelijk word je niet meer ongesteld; 

✅ Er kunnen opvliegers optreden, waardoor je ineens gaat zweten; 

✅ Je kunt slaapproblemen krijgen; 

✅ Je kunt last krijgen van hartkloppingen; 

✅ Focussen en dingen onthouden kan soms lastig zijn; 

✅ Je kunt humeurschommelingen ervaren, daarom wordt een mindfulness cursus online vaak aangeraden; 

✅ Je krijgt meer moeite met afvallen, waardoor slank door de overgang gaan lastig wordt. 

Waarom afvallen tijdens de overgang lastig is

Iedere vrouw zou slank door de overgang willen gaan, maar dat blijkt erg lastig te zijn. Dat komt door hormoonschommelingen die plaatsvinden in je lichaam. Je lichaam maakt minder oestrogeen en testosteron aan.

Hierdoor kan je stofwisseling veranderen en wordt het lastiger om op gewicht te blijven als je geen overgang dieet volgt. Bovendien kan de vetverdeling in je lichaam veranderen, waardoor vet ineens op plekken gaat zitten waar het meer zichtbaar is.  

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, maak je in de overgang meer vetmassa aan en neemt je spiermassa af. Dat is dan ook de reden dat vrouwen vanaf hun 40e levensjaar een ‘zwembandje’ krijgen en in alle macht middels een dieet overgang afvallen willen.

Het maakt namelijk niet uit of je nog net zo hard sport en gezond eet als voorheen, je kunt toch aankomen. Heel oneerlijk, maar gelukkiger kun je er wel iets tegen doen

Slank door de overgang tips

Allereerst is het belangrijk dat je zo natuurlijk mogelijk eet. Dat betekent dat je verse producten zou moeten kopen en niet te veel pakjes en zakjes. Zo verminder je de suikerinname en maak je de kans op extra vetopslag kleiner. Gebruik ook een kleiner bord, als je jezelf wilt aanleren om minder te eten. Zo eet je kleinere porties, maar heb je niet direct het gevoel dat je minder eet.

Verder is het belangrijk om lekker in beweging te blijven (vooral krachttraining!) en een goede nachtrust te hebben. Wie te weinig uren slaapt, heeft meer kans om aan te komen. Vermoeide mensen grijpen nu eenmaal sneller naar ongezonde snacks. 

Wil je meer dieet overgang afvallen tips? Het e-book Slank door de Overgang is speciaal geschreven voor vrouwen van 40 jaar en ouder. Het helpt je de overgang door en overgangsklachten te verminderen. Ben je benieuwd naar dit overgang dieet? Lees dan verder. 

Alles over het overgang dieet ‘Slank door de Overgang’

Slank door de overgang gaan is lastig, hoe gezond je ook leeft. De behoeftes van je lichaam veranderen, daarom moet jij ook veranderen. Dat betekent dat je op een andere manier moet eten. Een effectief overgang dieet is hierbij heel belangrijk.

Goed nieuws: dat bestaat! Ria Kamelle ontwikkelde het e-book ‘Slank door de Overgang’ om vrouwen te helpen met dezelfde problemen als waar zij mee te maken had.  

“Deze methode werkt voor elke vrouw die in de overgang is, ongeacht haar verleden”, vertelt Ria. Dat betekent dat je dit overgang dieet ook effectief kunt gebruiken wanneer je per ongeluk schade hebt aangebracht aan je eigen stofwisseling door crashdiëten.

Heb je een hormonale disbalans, ben je een werkende vrouw en heb je geen tijd voor ingewikkeld gedoe of ben je gewoon bang dat niets meer werkt? Geef het dan nog één kans met Ria Kamelle’s Slank door de Overgang e-book.

Het enige wat je volgens Ria nodig hebt tijdens dit dieet overgang afvallen, zijn voedingsstoffen die de vetverbranding in je lichaam stimuleren. 

Wat je mag verwachten van dit dieet overgang afvallen

Waarschijnlijk ben je heel nieuwsgierig naar het Slank door de Overgang e-book van Ria Kamelle. Logisch! Het is niet alleen een effectieve, maar ook een bewezen methode.

Ria heeft het overgang dieet ontwikkeld op basis van haar eigen ervaringen en inmiddels hebben al heel veel vrouwen hier de vruchten van geplukt. Jij kunt de volgende zijn! 

Slank door de Overgang bevat meer dan 50 buikvet verbrandende recepten waar je direct mee aan de slag kunt. Zo werk je op een gezonde en natuurlijke manier aan een strakker en slanker lichaam. Bovendien kun je bij dit dieet overgang afvallen een aantal interessante bonussen verwachten: 

Bonus #1 Slank door de Overgang: 40 vet verbrandende groene smoothies en juices

Ontvang recepten voor 20 groene smoothies en 20 gezonde sapjes die je snel kunt klaarmaken. Ze geven je stofwisseling een oppepper en verminderen je hongergevoel. Bovendien bevatten ze geen toegevoegde suikers, lactose of e-nummers. 

Bonus #2 Slank door de Overgang: Kledingadvies voor vrouwen in de overgang

Bekijk de video waarin een kledingexpert geïnterviewd wordt en uitlegt hoe je je in de overgang het beste kunt kleden. Welke kleuren staan het beste? Hoe voorkom je dat je rimpels benadrukt worden door je kledingkeuze? En welke stofjes zijn geschikt tegen opvliegers en zweten? Ontdek hoe je er niet alleen jonger kunt uitzien, maar je ook jonger kunt voelen in je kleding. 

Bonus #3 Slank door de Overgang: maaltijdplanner en boodschappenlijstjes [H3] 

Bespaar voortaan tijd in de supermarkt dankzij een handige maaltijdplanner en boodschappenlijstjes die je digitaal met je meeneemt. Bovendien hoef je niet meer na te denken over wat je gaat koken. Dat heeft Ria Kamelle met haar overgang dieet al voor je gedaan! 

Bonus #4 Slank door de Overgang: waardevolle updates

Wil jij waardevolle updates blijven ontvangen over dit dieet overgang afvallen? Dat kan wanneer je het Slank door de Overgang e-book koopt. De laatste bonus bevat namelijk nieuwe recepten, extra bonusmateriaal en allerlei tips en onderzoeken over afvallen in de overgang. Doe er je voordeel mee! 

Slank door de Overgang online

Slank door de Overgang ervaringen

De resultaten liegen er niet om als je kijkt naar Slank door de Overgang ervaringen van vrouwen. Zij verliezen gemiddeld 8 à 9 kilo in slechts 9 tot 10 weken tijd. Dat is ontzettend veel!

Je kunt dus wel begrijpen dat deze vrouwen heel enthousiast zijn in hun Slank door de Overgang review. Over het algemeen vertellen zij dat zij weer lekker kunnen eten, zonder zich druk te hoeven maken en zij vinden de recepten in Ria’s boek heel lekker

Meest gestelde vragen over Slank door de Overgang

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over Slank door de Overgang? Lees even verder, want we hebben de meest gestelde dieet overgang afvallen vragen hieronder beantwoord. Zo ontdek je echt alles over dit interessante overgang dieet van Ria Kamelle! 

1. Kan elke vrouw in de overgang met dit dieet overgang afvallen?

Ja, volgens Ria Kamelle werkt Slank door de Overgang voor elke vrouw in de overgang. Het is alleen geen overgang dieet voor vrouwen die een wonder verwachten of die niet bereid zijn veranderingen in hun leven aan te brengen. 

2. Waarom een overgang dieet en geen ander dieet?

Een overgang dieet is speciaal ontwikkeld voor het veranderende vrouwelijke lichaam. Wanneer je in de overgang zit, heeft je lichaam andere behoeften. Het is belangrijk om daarop in te spelen en je lichaam de hulp te geven die het nodig heeft. 

3. Hoe ontstaat de overgang?

De overgang begint tussen de leeftijd van 40 en 60 jaar. In die periode vindt de laatste ongesteldheid (menopauze) plaats. Meestal gebeurt dit wanneer een vrouw 51 jaar is. Rokende vrouwen hebben hun menopauze vaak twee jaar eerder.

Het proces van de overgang begint zodra er geen eitjes meer loskomen. Dan maakt het vrouwelijk lichaam minder oestrogeen aan. Ook gaat het baarmoederslijmvlies sneller of langzamer groeien, waardoor je vaker of juist minder vaak ongesteld wordt.

4. Wat zijn de Slank door de Overgang kosten?

De Slank door de Overgang kosten zijn superlaag. Waar het e-book en al haar bonussen normaal gesproken €197 zouden moeten kosten, vraagt Ria Kamelle slechts €37. Dat is bijna 80% korting! Daardoor is dit overgang dieet heel toegankelijk. 

Slank door de Overgang boek

Slank door de Overgang, ontdek het hele programma:

✅ Ontvang meer dan 50 buikvetverbrandende recepten
✅ Geen overgangsklachten meer terwijl je buik slanker wordt
✅ Natuurlijke ingrediënten die in elke supermarkt te krijgen zijn
✅ Maaltijden die geschikt zijn voor het hele gezin (niet 2 maal koken)
✅ Recepten zowel voor je ontbijt, tussendoortje, lunch als avondeten
✅ Ontdek de # 1 reden waarom de kilo’s niet verdwijnen tijdens de overgang
✅ Ontdek waarom je juist bij je buik, je benen en heupen aankomt
✅ Handige boodschappenlijstjes en maaltijdenplanner (sneller klaar)

Ontdek hier het hele programma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *