Testoplan review: testosteron tekort aanvullen met gemak!

Tijdelijk met 7 gratis bonussen t.w.v. €187!

Gemiddelde leestijd: 15 minuten
testosteron tekort aanvullen Testoplan

Wist je dat 60% van de 35-plussers te weinig testosteron aanmaakt? Steeds meer mannen ervaren klachten waardoor zij zich minder ‘man’ voelen en onzeker worden. Dat is nergens voor nodig. Met Testoplan kun je je testosteron tekort aanvullen en ga je weer lekker in je vel zitten!

Zeg maar dag tegen stress, slecht slapen en ongezond leven. Stap uit die neerwaartse spiraal dankzij Testoplan!

Wat is een testosteron tekort?

Een testosteron tekort wordt veroorzaakt door het verouderingsproces in het mannelijk lichaam. Vanaf je 30e levensjaar sterven de cellen die testosteron (of het mannelijk hormoon) aanmaken, elk jaar met 1% tot 2% af. Op den duur ga je daar de gevolgen van merken.

Zo kan een testosteron tekort voor veel problemen zorgen, waaronder vermoeidheid, onzekerheid, een laag libido en/of een depressie. Ook kunnen er meer vrouwelijke kenmerken ontstaan, zoals ‘man boobs’ en vet rondom de heupen. Daarom is een testosteron tekort aanvullen voor veel mannen heel gewenst. 

Een tekort aan testosteron wordt door verschillende dingen veroorzaakt. Denk hierbij aan te weinig slaap, ongezonde voeding, te weinig lichaamsbeweging of een onjuiste manier van trainen.

Het kan ook zijn dat je onbewust vaak gestrest bent of dat je producten gebruikt die de hormoonhuishouding verstoren. Toch is testosteron een belangrijk hormoon waar je als man voldoende van moet hebben. Het komt namelijk in je hele lichaam voor.  

Zo weet je of je testosteron tekort aanvullen moet!

Als je wilt weten of je een testosteron tekort hebt, moet je een bloedtest doen. Toch kun je aan de hand van bepaalde symptomen ook ontdekken of het tijd wordt voor testosteron tekort aanvullen.

Hieronder vind je de meest voorkomende klachten die mannen met een testosteron tekort ervaren. Herken jij er meerdere? Dan is het verstandig om je bloed te laten testen. Grote kans dat er sprake is van een tekort dat aangevuld moet worden. 

1. Geen zin in seks

Wanneer je een laag libido hebt, betekent dat dat je minder of helemaal geen zin hebt in seks. Ook is er minder behoefte aan masturberen en staat de seksuele fantasie op een laag pitje. Dit kan te maken hebben met een tekort aan testosteron.

Je hersenen bevatten van nature testosteronreceptoren die geactiveerd worden door het testosteron hormoon. Is dat hormoon in mindere mate aanwezig, dan zullen de hersenen minder getriggerd worden. Het gevolg is dat je minder opgewonden raakt. Dit kan zelfs erectieproblemen tot gevolg hebben. 

2. Hij wordt kleiner

Ook je penis kan kleiner worden wanneer er te weinig testosteronproductie in het lichaam is. Testosteron is nodig om het weefsel daar beneden intact te houden. Wanneer er minder wordt aangemaakt, zal alles daar ook kleiner worden.

Belangrijk om te weten: de penis grootte kan weer toenemen bij een testosteronkuur of –therapie, maar het formaat van de ballen zal niet meer herstellen. Voorkomen is daarom beter dan genezen. 

3. Minder spiermassa

Nog een symptoom dat erop wijst dat je je testosteron tekort aanvullen moet: je spiermassa neemt af. Tenzij je van 5 dagen in de sportschool naar helemaal niets doen bent geswitcht, is de afname van spiermassa een teken dat je mogelijk minder testosteron aanmaakt.

Testosteron produceert de eiwitten die je lichaam nodig heeft om spiermassa op te bouwen. Te weinig testosteron leidt daarom tot spierafbraak en minder kracht in je lichaam. 

4. Meer buikvet

Wanneer er minder testosteron in het lichaam is, worden bepaalde enzymen geactiveerd. Die enzymen zorgen ervoor dat vetcellen veranderen en dat je sneller aankomt.

Helaas leidt dat in de meeste gevallen tot meer vet rondom de buik. Dit wordt ook wel een bierbuik genoemd. Nog een goede reden voor testosteron tekort aanvullen! 

5. Neerslachtige gevoelens

Weinig testosteron kan ook leiden tot een slecht humeur. Dat is ook niet zo vreemd wanneer je spiermassa afneemt en je buikvet toeneemt, terwijl je ook nog libidoproblemen ervaart! Daar wordt geen enkele man vrolijk van. Bovendien zijn bepaalde receptoren in de hersenen vatbaar voor een laag testosterongehalte. Laten dat nu juist receptoren zijn die je humeur beïnvloeden.

Daarom zijn onzekerheid, een depressie en negatieve gedachten veel voorkomende klachten. Ook hebben mannen met weinig testosteron nergens zin in, komen zij moeilijk hun bed uit en piekeren zij veel. 

6. Een slechter geheugen

Nog zo’n vervelende bijwerking: je geheugen gaat achteruit wanneer er minder testosteron wordt aangemaakt. Je zal daarom merken dat je regelmatig dingen vergeet, zoekt naar bepaalde woorden of moeite hebt met problemen oplossen. Je kunt je daardoor minder scherp voelen dan voorheen. 

Testosteron tekort aanvullen: volg een testosteron kuur

Wil je je testosteron tekort aanvullen, volg dan een testosteronkuur of meld je aan voor testosterontherapie. Dit kan heel goed helpen in de strijd die je lichaam voert. Ook kun je kleine aanpassingen doen om je lichaam te ondersteunen in de aanmaak van testosteron én om weer beter in je vel te zitten. 

Dus wil jij je weer fit en energiek voelen, meer zelfvertrouwen en motivatie hebben en weer plezier in de slaapkamer beleven? En wil je graag weer sterk en gespierd zijn, zodat je gezond en vitaal door het leven gaat? Dan hebben we de oplossing voor je gevonden. Een oplossing die nog beter werkt dan testosterontherapie!

Testoplan: dé testosteron kuur voor mannen

Testoplan is de bewezen methode voor testosteron tekort aanvullen. Het is een testosteron kuur die je zelf kunt uitvoeren en die je precies uitlegt wat je moet doen. Zo ben jij binnen de kortste keren weer je oude, vertrouwde zelf.

Testoplan is ontwikkeld door Jochum. Hij heeft zich gespecialiseerd in voeding en natuurlijke supplementen en helpt mannen op deze manier om hun testosteronproductie een boost te geven. Jochum ontdekte dat er een simpele, veilige én natuurlijke oplossing is waar alle mannen baat bij hebben.  

Het Testoplan is een methode die de natuurlijke aanmaak van testosteron verhoogt, terwijl je daar zo min mogelijk voor doet. Ontdek welke lichaamsbeweging en training hiervoor geschikt zijn, welke testosteron verhogen voeding je moet eten en welke snacks het probleem alleen maar erger maken.

Ook leer je bepaalde trucjes om je hersenen voor de gek te houden, zodat er meer testosteron wordt aangemaakt. En wat dacht je van een lijstje met goedkope supplementen die toch heel effectief zijn? Met de juiste informatie kom je heel ver. Gelukkig voor jou heeft Jochum die informatie in het Testoplan verwerkt! 

Testoplan bestellen?

Wil je het Testoplan bestellen, dan hoef je daarvoor geen enorme investering te doen. Dat is wel zo fijn voor je portemonnee. Het Testoplan kost nu namelijk slechts €27 (in plaats van €98) en wordt digitaal geleverd.

Daardoor kun je na het betalen vrijwel direct aan de slag. Hoe eerder jij ontdekt wat je fout doet en hoe het beter kan, des te sneller je problemen verholpen worden en je je mannelijkheid terugkrijgt!  

Je testosteron tekort aanvullen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Het Testoplan begeleidt je stap voor stap naar een fijnere toekomst. Volg de 11 simpele stappen op die Jochum voor je heeft uitgewerkt en dan kan het niet misgaan.

Kleine aanpassingen, snel resultaat. Dat is waar het Testoplan voor staat. Deze unieke methode is overigens gebaseerd op meer dan 1.000 wetenschappelijke onderzoeken.

Het Testoplan bonussen

Testoplan bonussen

Wanneer je het Testoplan bestelt, krijg je er tijdelijk (naast de korting) ook 7 bonussen bij. Normaal gesproken hebben die samen een waarde van €187, maar jij ontvangt ze helemaal gratis! Hierdoor wordt testosteron tekort aanvullen door middel van het Testoplan nóg aantrekkelijker. Bovendien is het veel interessanter dan alleen testosteron verhogen voeding of een simpele testosteron kuur. Het is een levensstijl!

✅ Bonus #1: ‘Meer spiermassa met Wetenschap’ (t.w.v. €47) 

✅ Bonus #2: ‘Testo Supplementengids’ (t.w.v. €47) 

✅ Bonus #3: ‘Ongewone spiermassa supplementen voor meer resultaat’ (t.w.v. €27) 

✅ Bonus #4: ‘Mijn dagelijkse gewoonten voor meer mannelijk hormoon’ (t.w.v. €14) 

✅ Bonus #5: ‘De lekker slapen Leefstijl’(t.w.v. €19) 

✅ Bonus #6: ‘Beter Slapen met Voeding’(t.w.v. €19) 

✅ Bonus #7: ‘Stoppen met Piekeren’(t.w.v. €14) 

testosteron tekort aanvullen DNA

Het Testoplan: Een unieke methode om het mannelijke hormoon op een natuurlijke manier te verhogen.

✅ Gebaseerd op 1000+ wetenschappelijke onderzoeken
✅ Samengesteld door biochemicus
✅ Incl. 7 bonussen t.w.v. €187
✅ Digitaal aangeleverd

Bestel het Testoplan voor maar €27!

Meest gestelde vragen

Heb je nog vragen over het Testoplan of over testosteron tekort aanvullen? Lees dan even verder. We hebben de meest gestelde vragen over testosteron tekort aanvullen hieronder voor je uitgelicht. 

Hoeveel tijd kost het Testoplan?

Het Testoplan is gemakkelijk toe te passen en het kost niet veel tijd. De waardevolle informatie legt uit hoe je je testosteron tekort aanvullen kunt. Zo leer je o.a. op de juiste manier trainen en eten en ontdek je welke factoren de aanmaak van testosteron remmen. Die wil je namelijk vermijden! 

Voor wie is het Testoplan geschikt?

Dat is heel simpel. Het Testoplan is geschikt voor alle mannen die testosteron tekort aanvullen willen en die daarvoor een methode willen gebruiken die werkt. Jochum heeft wetenschappelijke studies gebruikt en jarenlang onderzoek gedaan om het Testoplan te ontwikkelen.
Nu is het aan jou om ermee aan de slag te gaan en je oude leven weer terug te krijgen. Het is niet ingewikkeld, maar je moet het wel zelf doen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *