Virtuele maagband: afvallen met hypnose, zonder diëten of een rotgevoel

Nu met 50% KORTING!

Gemiddelde leestijd: 19 minuten
zelf hypnose virtuele maagband

Ben je niet gemaakt voor diëten? Voel je jezelf niet slank of fit genoeg? Word je verdrietig en gefrustreerd van de weegschaal en ervaar je er alleen maar meer stress door? Werk aan je eigenwaarde door middel van een virtuele maagband.

Stop met jezelf straffen en kies voor een oplossing die werkt. We vertellen je in dit artikel graag meer over de virtuele maagband en we delen een aantal virtuele maagband ervaringen. Aan jou de keuze of je deze afvalmethode daarna wilt proberen. Wij denken van wel! Lees maar mee. 

‘Gewoon’ afvallen wil maar niet lukken

Herken je dit? Je volgt keer op keer verschillende diëten, maar niets werkt. Of het werkt tijdelijk, maar je blijft je ongelukkig voelen. Je eigenwaarde en zelfbeeld blijven laag en ondertussen krijg je door stresshormonen meer vet op plekken waar het lastig weggaat (zoals buikvet).

En als je dan eenmaal slank bent, voel je je alsnog niet gelukkig. Hoe kan dat toch? En nog belangrijker: hoe zorg je ervoor dat dit verandert? Hoe kun je stoppen met jezelf te straffen en hoe stap je in een nieuwe, gezonde vicieuze cirkel van zelfliefde en acceptatie? 

Slank zijn: dat zit eigenlijk in je hoofd

Het geheim zit hem in het feit dat slank zijn eigenlijk in je hoofd zit. Niet in je lichaam. Natuurlijk is je lichaam het uiterlijk, maar slank zijn en jezelf slank voelen zijn twee verschillende dingen.

Je kunt nog zoveel afvallen, maar als je innerlijk niet meebeweegt, verandert er eigenlijk niets. Jij zal je nooit slank voelen, tenzij je je mindset verandert. En dat kan niet alleen maar door een mindfulness cursus online te volgen.

Door je gedachten te veranderen, kun je namelijk ook denken als een slank en gezond persoon. Dan kun je keuzes maken die goed zijn voor jezelf en kun je je emoties en gedachten over eten beter begrijpen en beheersen.

Daardoor ga je je gelukkiger voelen en jezelf accepteren zoals je bent. Je leert dan een mindset aan die blijvend is en waardoor je je altijd slank, gezond, fit en vol energie voelt. Hoe? Door een virtuele maagband in te zetten! 

Hoe werkt een virtuele maagband?

Maar wat is een virtuele maagband precies? We hebben alvast goed nieuws: je hoeft er geen operatie voor te ondergaan. Een virtuele maagband is namelijk een maagband die virtueel om je maag wordt geplaatst terwijl je onder hypnose bent.

Tijdens de hypnose wordt bij jou ingeprent dat je een maagbandoperatie hebt ondergaan, waardoor je minder veel kunt eten dan voorheen. Door de hypnose zal je dit geloven.

Het wordt namelijk in je onderbewustzijn geprent. Hierdoor zal je je automatisch voller voelen nadat je gegeten hebt en wordt de kans op te veel eten aanzienlijk kleiner. 

Misschien vind je dit wat vaag of ongeloofwaardig klinken, maar de virtuele maagband ervaringen liegen er niet om. Je onderbewustzijn kent geen verschil tussen waarheid en verzinsels. Kijk je een enge film, dan kun je ook daadwerkelijk angst voelen in je lichaam. Je brein gelooft nu eenmaal wat het ziet.

Als jou onder hypnose verteld wordt dat je een maagband hebt, dan zal je onderbewuste dit echt geloven en zullen je hersenen jou echt andere seintjes geven dan gewoonlijk.

Door minder te eten, val je vanzelf af. Dat is precies wat mensen schrijven in hun virtuele maagband ervaringen. Verderop in dit artikel delen we er een aantal met je. 

Virtuele maagband voordelen: om deze redenen moet je het doen!

Er zijn verschillende redenen om een virtuele maagband te nemen. Wij weten in elk geval dat een zelf hypnose virtuele maagband erg effectief is. Dit zijn de voordelen:

✅ Je hoeft niet onder narcose of een daadwerkelijke operatie te ondergaan; 

✅ Je hoeft geen vrije dagen van je werk op te nemen voor je herstel; 

✅ Er kunnen geen complicaties optreden; 

✅ Je kunt tot wel 17 kilo afvallen dankzij een virtuele maagband; 

✅ Het is stukken voordeliger dan een echte maagbandoperatie; 

✅ Het is een manier om blijvend slank te zijn en niet te jojo-en; 

✅ Je hoeft geen BMI boven de 40 te hebben om in aanmerking te komen voor een virtuele maagband; 

✅ Het is een natuurlijke manier om af te vallen én het is effectief. 

Online Hypnose Virtuele Maagband Programma

Ben je overtuigd van het succes van een virtuele maagband en zie je het wel zitten om ermee te starten? Dan raden wij het gebruik van het Online Hypnose Virtuele Maagband Programma aan. Hierbij profiteer je van 7 jaar NLP-ervaring van een expert, maar ook van allerlei onbewuste technieken, tools en vormen van hypnose. 

Dankzij dit programma kun je onder zelf hypnose afvallen, waardoor jij de touwtjes in handen krijgt. Eerst ga je aan de slag met je mindset en vervolgens doorloop je de virtuele maagband sessies om gezondere keuzes te maken.  

Dankzij NLP-technieken ontdek je hoe je je onderbewuste kunt veranderen, om automatische patronen te doorbreken. De EFT-technieken in het programma leren je emoties te veranderen en verleidingen te weerstaan.

Dankzij de hypnose sessies prent je nieuwe overtuigingen in je onderbewuste en laat je de virtuele maagband voor je werken. Ook krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep om met gelijkgestemden te praten over jullie virtuele maagband ervaringen en tips uit te wisselen. 

virtuele maagband mindset

Virtuele maagband ervaringen van anderen

Hoog tijd voor de virtuele maagband ervaringen van mensen die jou al voor gingen!

Lara vertelde dat zij door haar virtuele maagband 12kg is afgevallen. “Het Online Hypnose Virtuele Maagband Programma is afwisselend en goed te volgen. Het voelde net alsof ik persoonlijk begeleid werd door Yvonne.”

Inmiddels heeft Lara meer zelfvertrouwen en voelt zij zich niet alleen van buiten, maar ook van binnen slank en gezond. “Het kost mij ook helemaal geen moeite om deze nieuwe levensstijl vol te houden” vertelt ze in haar virtuele maagband ervaring. 

Ook Tessa is positief over haar virtuele maagband ervaring, ook al twijfelde zij in het begin wel. “Ik zou een virtuele maagband nemen of een echte. Ik was echt te dik en mijn gezondheid stond op het spel. Hypnose vond ik eigenlijk maar vreemd en eng, maar ik besloot het toch te proberen. Het Online Hypnose Virtuele Maagband Programma was een groot succes en zelfs leuk om te volgen.”

Inmiddels is Tessa 20kg afgevallen en voelt zij zich veel beter dan voorheen. “Ik heb weer controle over mijn eetgedrag en het heeft mijn leven echt veranderd!” 

Ga direct aan de slag met het Virtuele Maagband Hypnose Afslank Programma! Stap voor stap online op weg naar de slanke gezonde gelukkige jij! Dit Hypnose programma zorgt dat

zelf hypnose virtuele maagband
  • je naast slank ook blij en gezond wordt

  • je nooit meer op dieet hoeft

  • je weer controle krijgt over je eetgedrag

  • je zonder hijgen de trap op loopt

Meest gestelde vragen over een virtuele maagband

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over een virtuele maagband? Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de virtuele maagband kosten en wil je graag korting scoren? Ben je benieuwd of een virtuele maagband voor iedereen geschikt is? Of heb je nog twijfels over zelf hypnose of afvallen met hypnose? Geen zorgen, hieronder vind je de antwoorden op deze meest gestelde vragen. 

Wat zijn de virtuele maagband kosten?

De virtuele maagband kosten van het Online Hypnose Virtuele Maagband Programma bedragen €805. Schrik niet van dit bedrag, want hieronder vind je de kortingscode waarmee je maar liefst 50% korting krijgt op jouw virtuele maagband! Bovendien is dit programma het meest complete afslank programma dat je online kunt bestellen en je houdt 12 maanden toegang. 

Waar kan ik een virtuele maagband kortingscode vinden?

Natuurlijk betaal je liever niet de hoofdprijs en dat snappen wij! Daarom hebben we een virtuele maagband kortingscode voor je. Met de code KOOPNU150YT krijg je bijna 50% korting! Dat betekent dat de virtuele maagband kosten verlaagd worden naar €397. Doe er je voordeel mee! 

Is er een virtuele maagband vergoeding mogelijk?

Of een virtuele maagband vergoeding mogelijk is, hangt af van het type zorgverzekering dat je hebt. Bij sommige aanvullende verzekeringen is zo’n vergoeding mogelijk. Of dit ook geldt voor jouw situatie, kun je navragen bij je zorgverzekeraar. 

Is een virtuele maagband geschikt voor iedereen?

Een virtuele maagband is helaas niet geschikt voor iedereen. Sommige mensen hebben andere eetgewoonten, zoals te vaak snoepen, veel suikerrijke dranken drinken of emotie-eten. In die gevallen kun je beter voor een andere afslankmethode gaan dan voor een virtuele maagband.
Weet je zelf niet zeker of een virtuele maagband iets voor jou is? Ga gerust het gesprek aan met Yvonne, de therapeute die hier actief in is. Zij kan samen met jou bepalen of het wel of geen goede keuze is. Weet ook dat er meerdere mogelijkheden zijn met directe hypnose, die je kunnen helpen om je persoonlijke doelen te behalen. Dat geldt ook voor afvallen. 

Is zelf hypnose gevaarlijk?

Nee, zelf hypnose is niet gevaarlijk. Hypnose is namelijk een natuurlijk fenomeen en je kunt er altijd zelf weer uitkomen. Bij afvallen hypnose, zoals een virtuele maagband plaatsen, ben je niet geheel buiten bewustzijn. Je weet nog wat er gebeurt, maar je hersengolven bevinden zich op een ander niveau. Op dat niveau is inprenting van nieuwe gedachten of patronen mogelijk.
Wanneer je de gemiddelde virtuele maagband ervaring leest, zal je merken dat men het helemaal niet eng, vervelend of naar vindt om een dergelijke hypnosetherapie te ondergaan. En nog belangrijker: dat het tot geweldige resultaten leidt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *