Wat is het keto dieet? Bereken hoeveel je ermee kunt afvallen!

Doe de keto quiz en ontvang je eigen keto dieetplan

Gemiddelde leestijd: 15 minuten
Nutrifoodz keto dieetplan

Het keto dieet is ontzettend populair. Maar wat is keto dieet precies en waarom volgen mensen dit dieet zo graag? Dat gaan we je in dit artikel vertellen. Ook bespreken we het keto dieetplan dat je kunt ontvangen na het doen van de keto quiz. Een persoonlijk en op maat gemaakt plan dat echt past bij jouw dieetwensen. Hoe handig is dat? Zo lukt afvallen gegarandeerd. Laten we snel beginnen!

Wat is keto dieet?

Afvallen willen we bijna allemaal weleens. Zeker wanneer we de teugels iets te veel hebben laten vieren en er plotseling wat kilo’s bijgekomen zijn. Toch is afvallen vaak lastig, vooral omdat er zoveel verschillende manieren voor zijn.

Wat is nu de beste afslankmethode? Steeds meer mensen zweren bij het keto dieet. Maar wat is keto dieet en waarom werkt het zo goed? Dat gaan we je vertellen.

Het keto dieet is de meest strenge vorm van koolhydraatarm eten. Je mag namelijk maximaal 50 gram koolhydraten per dag eten. Dat is extreem weinig. Om dit tekort aan te vullen eet je meer vetten en eiwitten.

Waar je lichaam normaal gesproken koolhydraten omzet in glucose, om er vervolgens energie uit te halen, werkt dat bij een keto dieetplan iets anders. Daar wordt juist de inname van vetten gebruikt om energie uit te halen. En daardoor worden uiteindelijk ook je vetreserves aangepakt en word je slanker.

Wanneer je lichaam vetzuren verbrandt, ontstaan er ketonen die als brandstof dienen. Daarom noemen we de staat waarin je lichaam verkeert tijdens het keto dieet een staat van ketose.

Bij een keto dieet eet je dus vrijwel geen brood, pasta, rijst, enzovoort. Denk je nu dat een keto dieetplan saai is? Absoluut niet. Er zijn allerlei heerlijke keto dieet recepten te vinden, voor wie van variatie in de keuken houdt. 

Afvallen met het keto dieet: dit zijn de voordelen!

Afvallen met een keto dieetplan heeft meerdere voordelen. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet:

✅ Je valt snel af met een keto dieetplan;

✅ Je ervaart weinig honger tijdens het keto dieet;

✅ Het verlaagt het risico op kanker en helpt bij de behandeling ervan;

✅ Het kan epileptische aanvallen tegengaan;

✅ Het maakt de lever gezonder

✅ Huidklachten kunnen verminderen door het keto dieet te volgen;

✅ De insulinegevoeligheid wordt hoger (gunstig voor mensen met diabetes type 2);

✅ Wanneer de focus op onverzadigde vetten ligt (dus gezonde voeding) kan het keto dieet cholesterol verlagend werken;

✅ Het keto dieet werkt mogelijk gunstig voor vrouwen met PCOS klachten.

Wil je je eigen keto dieetplan ontvangen?

Je weet nu het antwoord op de vraag ‘wat is keto dieet’. Zie jij het wel zitten om ermee aan de slag te gaan? Dan hebben wij een interessant aanbod voor je. Je kunt namelijk een persoonlijk keto dieetplan ontvangen.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de keto quiz volgen. Dit is een quiz die erop gericht is om jou als persoon beter te leren kennen, zodat je een op maat gemaakt keto dieetplan kunt ontvangen.

Doe de keto quiz!

De keto quiz of keto diet quiz verloopt als volgt. Je geeft eerst aan of je een man of vrouw bent en hoe bekend je bent met het keto dieet. Geen zorgen, men kan met deze keto quiz beginners en experts helpen. Het is gewoon belangrijk dat je eerlijk aangeeft hoeveel je al van het keto dieet weet. 

Daarna krijg je een korte samenvatting van het dieet. Geef vervolgens aan hoeveel tijd je dagelijks hebt om je maaltijden te bereiden, laat weten wat je lekker vindt en hoe actief je gemiddeld bent per week. Ook kun je eventuele ziektes en/of aandoeningen selecteren, zodat daar rekening mee wordt gehouden.

Vul tot slot je gegevens in. Heb je dat gedaan, dan berekent de keto quiz calculator hoeveel tijd je nodig hebt om je streefgewicht te bereiken.

keto quiz start

Keto quiz: beginners en gevorderden

Het fijne aan de keto quiz, is dat iedereen eraan mee kan doen. Het is zowel een keto quiz beginners als keto quiz gevorderden. Nadat de keto quiz calculator berekend heeft hoeveel tijd je nodig hebt om je doel te bereiken, kun je je eigen keto dieetplan aanvragen.

In het overzicht zie je ook wat je BMI is en of je onder- of overgewicht hebt, hoeveel water je dagelijks zou moeten drinken en hoeveel je zou moeten bewegen en/of sporten. Daardoor is de keto diet quiz sowieso heel handig, of je daarna een keto dieetplan aanvraagt of niet.

Over Nutrifoodz

Het keto dieetplan is ontwikkeld door Nutrifoodz. Dit is een merk dat verschillende producten aanbiedt die bijdragen aan een goede gezondheid. Je kunt in de Nutrifoodz webshop terecht voor allerlei gezonde producten, afslankshakes en overige supplementen.

Alle producten van dit merk zijn 100% plantaardig en duurzaam. Zo is Nutrifoodz niet alleen goed voor jou als mens, maar ook voor de natuur en de wereld. ‘Gezonde voeding. Snel en praktisch’, is wat Nutrifoodz belooft.

Heb jij genoeg van algemene, veel te dure diëten en alle stress over afvallen die ermee gepaard gaat? Dan wordt het tijd om met het keto dieetplan van Nutrifoodz te starten. Het werkt snel en praktisch, precies zoals je van Nutrifoodz mag verwachten. 

Keto dieetplan ervaringen

Ben je benieuwd naar de keto dieetplan reviews en ervaringen van andere mensen? Katy uit Leuven vertelt: “Ik dacht dat het moeilijk zou zijn om te wennen aan de app en functies, maar verrassend genoeg is het heel simpel. Zelfs wanneer je niet de jongste bent. Ik wilde 24 kilo afvallen en dat is mij in drie maanden gewoon gelukt. Al mijn verwachtingen zijn daarmee overtroffen!!!”

Maartje verloor maar liefst 15 kilo en zegt: ‘het gaat hartstikke goed!’. Ook Mark vindt het keto dieetplan geweldig. “Ik ben eindelijk van mijn voedselverslaving af en de nieuwe levensstijl is heel goed vol te houden voor de rest van mijn leven.”

Wat krijg je bij je eigen keto dieetplan?

Als het goed is ben je inmiddels ook overtuigd van het effect van het keto dieet. Daarom zullen we je niet langer ophouden. Je kunt de keto quiz of keto diet quiz hier volgen, waarna je je eigen keto dieetplan ontvangt. We wensen je heel veel succes met het keto dieet, maar met behulp van het Nutrifoodz keto dieetplan moet dat zeker lukken. 

Je krijgt dan je eigen wekelijkse ketomaaltijdmenu’s en boodschappenlijstjes opgestuurd. De recepten zijn allemaal makkelijk te volgen, maar door de menu’s en boodschappenlijstjes wordt het keto dieetplan volgen nog gemakkelijker.

Bovendien zijn de recepten gebaseerd op simpele gerechten uit elke winkel. Geen gedoe of eindeloze zoektochten, dus! Met jouw keto dieetplan kun je duurzaam afvallen, je bloedsuikerspiegel verlagen en slecht cholesterol verminderen. Bovendien staat er 24/7 een voedingsdeskundige klaar om jouw vragen te beantwoorden, zo lang als je het keto dieetplan volgt.

Keto dieetplan bestellen!

Je kunt het Nutrifoodz keto dieetplan kopen voor €2,50 per maand op basis van drie maanden, voor €1,25 per maand op basis van een 12-maanden plan (voordeligste keuze!) of voor €1,75 per maand op basis van een 6-maanden plan. Ook krijg je er als bonus een e-book over ontbijt en dessert recepten bij.

Zodra je je plan aanvraagt krijg je 15 minuten de tijd om gebruik te maken van bovenstaande actieprijzen. Reken gemakkelijk af via een betaalmethode naar keuze en binnen twee uur ontvang je jouw persoonlijke keto dieetplan per e-mail. Vele mensen gingen je al voor. Dit is jouw kans om ook een betere gezondheid en een slanker, fitter lichaam te krijgen! 

Nutrifoodz keto dieetplan

Ontdek hoeveel jij kan afvallen met het Keto Plan

Doe de Keto -Quiz en ontvang je eigen keto plan

Ja, ik maak nu een persoonlijk keto plan!

Meest gestelde vragen

Heb je nog vragen over het keto dieetplan van Nutrifoodz? Of ben je benieuwd naar wat je zoal wel of niet mag eten bij het keto dieet? Hieronder staan de meest gestelde vragen op een rij.

Wat is keto dieet voeding?

Als je je afvraagt ‘wat is keto dieet voeding’, dan is dat kortgezegd: voeding met zo min mogelijk koolhydraten. Als je dan toch koolhydraten eet (want daar ontkomt je nooit helemaal aan), kies dan voor complexe koolhydraten. Die zitten vooral in volkoren brood, zilvervliesrijst, volkoren pasta, enzovoort. Vermijd liever witbrood, witte rijst, witte pasta’s en andere suikerrijke en simpele koolhydraten.

Is het keto dieet gezond?

Een keto dieet biedt vele voordelen en is gezond voor mensen die overgewicht of obesitas hebben. Het is een dieet waarbij je lichaam op een andere manier vet gaat verbranden. Je eet dus wel veel vetten. Hoe gezond het keto dieet is, bepaal je uiteindelijk zelf. Eet je veel onverzadigde vetten, dan kan je lichaam die goed verbranden. Eet je vooral onverzadigde vetten (zoals junkfood), dan is dat natuurlijk niet goed voor je lichaam. Het zal dan ook veel meer moeite hebben om die vetten te verbranden. Houd altijd een gezond en gevarieerd eetpatroon aan en zorg goed voor jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *