Welk dieet past bij mij? Een persoonlijk en op maat gemaakt dieet, natuurlijk!

Inclusief dieetschema

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
Welk dieet past bij mij meme

Gezond eten is altijd al belangrijk geweest, maar het lijkt steeds meer algemeen geaccepteerd te worden dat een gezonde levensstijl essentieel is. Wanneer je gezond eet, voorzie je je lichaam van de juiste bouwstoffen en kan het goed functioneren. Daarnaast zal je je fitter voelen en heb je meer energie om elke dag aan te kunnen. Toch kan gezond eten best lastig zijn. En veel mensen ervaren dat zij regelmatig moeten diëten om op gewicht te kunnen blijven. Het gevolg is dat veel van hen gaan jojoën en nooit echt gelukkig kunnen zijn. Misschien ervaar jij dat zelf ook wel zo en ben je inmiddels klaar met het leed dat diëten heet. Maar welk dieet past bij mij? In elk geval niet per se het dieet dat je vriendin, moeder of buurvrouw volgt.

Hoewel iets heel goed kan werken voor een bepaald persoon, betekent dat niet dat het per definitie ook voor jou zal werken.

Zo kunnen sommige mensen veel resultaat krijgen wanneer zij alleen tussen bepaalde tijden eten en daarbij regelmatig vasten. Terwijl andere mensen juist beter om de paar uur iets kleins kunnen eten, om te voorkomen dat zij honger krijgen en gaan snacken.

Waarom veel diëten niet werken

Veel diëten zijn gericht op één standaard aanpak en houden geen rekening met de verschillen tussen mensen en tussen hun lichamen. Waar de ene persoon heel goed reageert op een koolhydraatarm dieet of het weglaten van bepaalde voedingsproducten, hoeft dat voor een ander niet altijd dé oplossing te zijn.

Die algemene aanpak, waarbij elk lichaam wordt behandeld met een standaard formule, werkt daarom lang niet altijd. En als je dat beseft, weet je ook dat het niet per se jouw schuld is als diëten tot nu toe nooit goed voor jou heeft uitgepakt.

Het kan namelijk best zo zijn dat je tot nu toe gewoon nog niet het perfecte dieet voor jouw lichaam hebt getest. Nu is de keuze ook reuze, als het op soorten diëten aankomt. Dus het is niet zo gek dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Ga voor een persoonlijk dieetschema

Tijd voor verandering! Wat in elk geval heel belangrijk is om te onthouden, is dat elk lichaam anders is. En dat weten ze bij Dieetschema.nl ook. Zij hebben een dieetschema ontwikkeld dat per persoon verschilt en dat aangepast kan worden aan de persoonlijke voorkeuren van elke deelnemer.

Daarom zijn er bijvoorbeeld ook vegetarische opties beschikbaar in het dieetplan. Je kunt de ruime keuze hierin zelf bekijken tijdens het samenstellen van jouw plan. 

Wanneer maak je nu gebruik van zo’n persoonlijk dieetschema? Bijvoorbeeld wanneer je wilt afvallen, maar ook wanneer je wilt aankomen of wanneer je gewoon wilt leren om gezonder te eten en op gewicht te blijven.

Het is overigens geen crash dieet. Je leert om gezond te eten en de juiste hoeveelheden te herkennen, zonder een hongergevoel te ervaren!

Stel zelf je eigen dieetschema samen en kies alleen dingen die je echt lekker vindt. Anders is het plan niet vol te houden. Je persoonlijke dieetschema met 3 kleinere en 3 grotere maaltijden, wordt vervolgens achter de schermen samengesteld en binnen 30 minuten in je e-mail inbox afgeleverd!

Het belang van persoonlijk advies

‘Welk dieet past bij mij en mijn persoonlijke voorkeuren?’ Dat is de vraag die Dieetschema.nl heeft kunnen beantwoorden. Dankzij haar handige tool is het heel gemakkelijk om zelf aan te geven wat je wel en niet lust en om daar vervolgens een schema mee te maken.

Hoewel je het als dieet kunt gebruiken wanneer je wilt afvallen, is het plan eigenlijk niet echt een dieet te noemen. Het voelt misschien als een dieet wanneer je nooit eerder een dieet gevolgd hebt, maar eigenlijk is het een manier van leven. Dit schema kun je namelijk de rest van je leven inzetten om gezond te blijven en goed te blijven eten. 

Het plan helpt je om genoeg te eten, zodat je geen hongerlijdt en om gezonde keuzes te maken. Het uitgangspunt van Dieetschema.nl is ‘eten in een gezonde vorm, in de juiste hoeveelheden en meerdere keren per dag, om de vetverbranding te starten’.

Want wist je dat een dieet op de lange termijn het omgekeerde effect kan veroorzaken wanneer je niet voldoende eet en niet alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je lichaam nodig heeft?

Je lichaam zal reserves gaan opslaan in de vorm van vet, omdat het bang is dat er steeds minder voeding binnen zal komen. Daarom moet je je stofwisseling blijven stimuleren. Dieetschema.nl weet precies hoe!

Ervaringen van anderen

Ben je benieuwd wat anderen zeggen over het dieetplan van Dieetschema.nl? Anton vertelt: “Eindelijk. Binnen maar liefst 12 weken ben ik met behulp van dit dieetschema 20kg afgevallen!” En Sharia noemt het plan een gezonde leidraad. “Zelf aankruisen wat ik lekker vond was een topfeature van deze dienst. Het is een zeer goede en gezonde leidraad voor de rest van je leven. Dieetschema.nl leert je echt gezond te eten én ook nog eens af te vallen.” Hoe geweldig klinkt dat?

Ook Marjolein is veel afgevallen dankzij haar persoonlijke dieetschema. “Na 6 weken ben ik zeker 10kg afgevallen. Ik ben erg tevreden, zeker omdat ik alleen eet wat ik echt lekker vind en geen overbodige troep!” En hoewel er nog veel meer enthousiaste mensen zijn die over het plan vertellen, sluiten we voor nu af met de ervaring van Anouk: “Dieetschema.nl is eigenlijk superuniek. Er zijn maar weinig sites waar je alleen wat je zelf lekker vindt kunt aankruisen en waar je vrijwel direct een persoonlijk schema krijgt.”

Ben jij al overtuigd om met je eigen schema te starten?

Welk dieet past bij mij?

Als je je afvraagt: ‘welk dieet past bij mij?’, dan is daar maar één antwoord op. Het persoonlijke, op maat gemaakte dieet van Dieetschema.nl

Hoe werkt het precies? Je vinkt eerst aan of je man of vrouw bent, wat je leeftijd is en welk doel je voor ogen hebt. Wil je afvallen of gaat je voorkeur uit naar een paar kilo’s aankomen? Vervolgens geef je je persoonlijke voorkeuren aan, zoals of je vis of vlees eet of wellicht vegetarisch bent. Dan vul je je gewicht en lengte in, geef je aan hoe vaak je sport, enzovoort.

Ook wordt er gevraagd of je kunt invullen wat je zoal op een dag eet. Dit is optioneel, maar wel erg handig voor de maker van jouw plan. Wees hierbij helemaal eerlijk, want alleen dan heb je er wat aan. Daarna kun je aangeven wat je lekker vindt op het gebied van drinken, beleg, fruit, groenten en noten. Eet je geen noten, dan kun je dat ook aanvinken.

Bij stap drie wordt er aan je gevraagd een betaling te doen van slechts €14,95 en kun je je schema afronden door je e-mailadres in te vullen. Ja, echt. Zo weinig kost dit superpersoonlijke schema! Vervolgens staat het dieetschema dat speciaal voor jou ontworpen is al binnen 30 minuten voor je klaar!

Je krijgt je schema per e-mail toegestuurd, in de vorm van een e-book. Dat is wel zo handig, want dan kun je het plan te allen tijde en overal waar je bent raadplegen.

Geen gesjouw met een dieetboek en ook niet het risico lopen dat je je schema ergens laat liggen als je op visite bent. Gewoon een digitaal exemplaar, zodat je hem op elk apparaat kunt openen en altijd volgens het plan kunt eten!

Welk dieet past bij mij dieetschema digitaal

Handig om te weten…

Heb je een allergie, dan is het niet mogelijk om een persoonlijk dieetschema te ontvangen. Hier wordt namelijk geen rekening mee gehouden in het ontwerpen ervan. Ook wanneer je diabetes hebt, wordt het plan afgeraden. Raadpleeg in dergelijke gevallen liever een arts of deskundige, zodat hij of zij kan helpen met het opstellen van een geschikt dieetschema. Ook is het schema niet geschikt voor mensen met een eetstoornis, zoals anorexia nervosa of boulimia nervosa.

Elk dieetschema bestaat uit 5 tot 6 maaltijden per dag, waardoor je tussendoor geen honger zult hebben. Deze zijn onderverdeeld in grotere en kleinere maaltijden, zoals snacks en tussendoortjes.

Je kunt ook variëren met je persoonlijke eetschema, want elke dag hetzelfde eten wordt na verloop van tijd erg saai. Probeer daarom gerust eens andere combinaties te maken met de producten die geadviseerd worden.

Mocht je je persoonlijke schema overigens niet binnen 30 minuten ontvangen, raak dan niet in paniek. Controleer dan gewoon je ongewenste e-mails even. De kans is groot dat jouw plan daar terecht is gekomen!

Je zit bij Dieetschema.nl overigens niet vast aan een abonnement, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. De kosten van €14,95 zijn eenmalig. En voor die prijs ontvang je niet alleen een schema dat je 6 tot 8 weken gaat volgen, maar heb je tegelijkertijd een geweldig plan in handen voor de rest van je leven!

Boek Persoonlijk Dieet Schema

Persoonlijk dieet schema: het dieet dat bij jou past! 

✅ 100% Persoonlijk dieet schema
✅ Voor gewicht afvallen én aankomen
✅ Géén crash dieet, gewoon gezond eten!
✅ Alleen dingen in uw schema die u lekker vindt
✅ Levertijd van uw schema binnen 30 minuten
✅ Eenmalig bedrag, geen abonnement

Ja, ik ga nu mijn persoonlijke dieet schema samenstellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *