Nutrifoodz Hormony review: Zeg menstruatie- en overgangsklachten gedag!

Ontdek waarom Nutrifoodz Hormony het kopen waard is

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Heb je last van PMS-, menstruatie- of overgangsklachten en ben je ten einde raad? Nutrifoodz Hormony kopen biedt een uitkomst. Nutrifoodz Hormony is een volledig natuurlijk product en helpt de klachten te verminderen en zelfs te genezen. Nutrifoodz Hormony is een baanbrekend product en in deze Nutrifoodz Hormony review ontdek je waarom dit product zich onderscheidt van de rest en je werkelijk kan helpen met je klachten!

Wat is Nutrifoodz Hormony?

Nutrifoodz Hormony is een supplement voor vrouwen met menstruatie- en overgangsklachten. Het bestaat enkel uit natuurlijke ingrediënten die de complexe werking van het vrouwelijke lichaam ondersteunen en de hormonen weer in balans krijgt. Als je last hebt van klachten zoals humeurwisselingen, prikkelbaarheid, angst, krampen en/of misselijkheid, eetbuiten, opgeblazen gevoel, vermoeidheid en nog veel meer klachten die gepaard gaan met schommelende hormonen, dan biedt Nutrifoodz Hormony de oplossing! 

Nutrifoodz Hormony product

Zo gebruik je Nutrifoodz Hormony

Nutrifoodz Hormony komt in poedervorm en is zeer eenvoudig te gebruiken. Je kunt het poeder namelijk eenvoudig mengen met zo’n 200 à 300 ml warm water of melk. Na het mengen heeft het een lekkere romige smaak, net als een milkshake! Het maakt niet uit wanneer je Hormony inneemt, als je het in ieder geval 1x maal daags consistent neemt.

Wat zit er in?

Nutrifoodz Hormony bestaat uit enkel natuurlijke ingrediënten en is daarom geschikt voor veganisten en voor mensen met een zuivel- of glutenallergie. Het eerste unieke ingrediënt in Hormony is Maca. Maca is een plant met unieke eigenschappen en is rijk aan vitaminen, mineralen en de zogenaamde plantensterolen en ‘macaine’. Macaine heeft in het lichaam hormoon balancerende eigenschappen. 

Shatavari is het tweede ingrediënt en wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele geneeskunde om de hormonale gezondheid te bevorderen en menstruatieklachten te verminderen. Chaste tree vind je ook in Hormony. Chaste tree stamt af van het oude Griekenland en heeft een positief effect op het vrouwelijke voortplantingssysteem. 

Ashwagandha heeft bijzondere eigenschappen dankzij de aanwezige withanolides. De stoffen hebben namelijk een adoptieve werking, waardoor je lichaam zich beter kan aanpassen op stress. Citroenmelisse is ook tegevoegd vanwege de waardevolle bioactieve verbindingen zoals rozemarijnzuur en flavonoïden.

Ten slotte bevat Nutrifoodz Hormony cacao poeder, brandnetelblad, kaneel, kokosmelkpoeder en als laatste zwarte peper. Elk ingrediënt is met zorg gekozen voor een ultieme gezonde cocktail voor de vrouw!

Nutrifoodz Hormony review: wat zijn de ervaringen?

Wat zeggen klanten na het gebruik van Hormony? Marianne schreef bijvoorbeeld: ‘Ik had een lange tijd last van verschillende overgangsklachten zoals, opvliegers, nachtelijk zweten en stemmingswisselingen. Na het nemen van Nutrifoodz Hormony merkte ik al binnen een paar weken grote verschillen. Mijn opvliegers waren minder heftig, het nachtelijk zweten nam af, en ik voelde me in het algemeen stabieler.’

Julia schreef: ‘Ik heb echt van alles geprobeerd om mijn menstruatieklachten te verminderen en toch hielp niks. Na het nemen van Nutrifoodz Hormony was er een duidelijke vermindering in pijn, krampen én vermoeidheid.’

Esther liet weten: ‘Ik heb PMS en zocht naar iets waardoor ik mijn emoties onder de controle kon krijgen. Door het nemen van Nutrifoodz Hormony heb ik meer controle over mijn emoties gekregen en heb ik veel minder last van PMS. Ik raad het iedereen aan om het te proberen.’

De voordelen van Nutrifoodz Hormony

Nutrifoodz Hormony heeft voor vrouwen een divers aantal voordelen. Het vrouwelijke lichaam is complex en hormoonaandoeningen zijn complex. De natuurlijke ingrediënten in Hormony bieden ondersteuning bij het verminderen, voorkomen en zelfs genezen van klachten zoals overgangsklachten, PMS en menstruatieklachten. Met deze Nutrifoodz Hormony review hebben we de voordelen op een rijtje gezet:

 • Vermindering van menstruatiepijn en krampen
 • Vermindering van angstgevoelens en prikkelbaarheid
 • Het geeft je energie
 • Verbeterde regulatie van de menstruatiecyclus
 • Minder overmatige bloedingen
 • Minder waterretentie en daarmee een vermindering van een opgeblazen gevoel
 • Verlichting van hoofdpijn en/of migraine geassocieerd met hormonale schommelingen
 • Algemeen betere focus en concentratie 
 • Cravings naar zoetigheid en voedsel in het algemeen neemt af
 • Minder last van stemmingswisselingen

Nutrifoodz Hormony wordt met grote zorg geproduceerd en voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Zo voldoet Hormony aan de Europese normen, wat tevens de strengste normen ter wereld zijn. Je bent dus altijd verzekerd van een kwalitatief product!

Met deze Nutrifoodz Hormony review hebben we ook gekeken naar de prijs. Nutrifoodz Hormony is namelijk zeer voordelig te verkrijgen. Je zou misschien denken dat de vele hoogwaardige natuurlijke ingrediënten het product duur maken. Dat is zeker niet het geval. Het prijsvoordeel wat Nutrifoodz heeft door de ingrediënten groot in te kopen, wordt namelijk doorberekend aan de verkoopprijs. Daar kan je dus zeker van profiteren!

Nutrifoodz Hormony: waar is het te koop? 

Wil je van je klachten af en Nutrifoodz Hormony kopen? Voor een prijs van €47 heb je een verpakking met maar liefst 30 porties, wat neer komt op €1,56 per dag. Dat is weinig geld voor het verbeteren van je gezondheid.

Ook is het mogelijk in een keer 3 verpakkingen te halen voor €120, goed voor 90 porties. Omgerekend ben je dan maar €1,13 per dag kwijt! Niet tevreden? Je kunt het product binnen 30 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Nutrifoodz Hormony product

Nutrifoodz Hormony

Meer informatie

Meest gestelde vragen

Enthousiast geworden na deze Nutrifoodz Hormony review en wil je het graag kopen, maar heb je nog een aantal vragen? We hebben de meest voorkomende vragen op een rijtje gezet.

Hoe neem ik Nutrifoodz Hormony in?

Je kunt Hormony het beste innemen door 2 eetlepels van de poeder toe te voegen aan 200 à 300 ml warm water of melk. Roer het mengsel vervolgens goed door.

Op welk tijdstip kan ik Nutrifoodz Hormony het beste nemen?

Je kunt Hormony op elk gewenst tijdstip in nemen eenmaal daags. 

Is Nutrifoodz Hormony geschikt voor veganisten?

Hormony is een volledig natuurlijk en plantaardig product.

Is Nutrifoodz Hormony glutenvrij?

Hormony is volledig vrij van gluten, maar ook vrij van soja, mais, zuivel, suiker en dierlijke toevoegingen. 

Hoe kan ik Nutrifoodz Hormony het beste bewaren?

Hormony kun je het beste bewaren op een koele en droge plek.

Is het product geschikt voor kinderen of tieners?

Wanneer je het product aan kinderen jonger dan 18 jaar wilt geven, is het raadzaam om allereerst een zorgverlener te raadplegen. Voor kinderen onder de 12 jaar raden we het product af.

Ik ben zwanger. Mag ik Nutrifoodz Hormony gebruiken?

Hormony is niet geschikt voor zwangere vrouwen of als je denkt zwanger te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *