Detox thee proberen? Heel verstandig! Op een natuurlijke en gezonde manier afvallen.

Val in 28 dagen tijd tot wel 7,5 kilo af!

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
Detox thee drinken

Aan het overwegen om detox thee te proberen? Detox thee is een geweldige manier om te detoxen! Detoxen is een term die aanduidt dat je je lichaam reinigt van afval- en gifstoffen. Die stoffen heb je binnengekregen via eten, drinken en/of door de buitenlucht in te ademen.

Wanneer je te veel van deze stoffen in je lichaam opslaat, is dat ongezond. Daarom kan detoxen helpen om je lichaam van deze stoffen te ontdoen en haar een reset te geven.

Een geweldige manier om dat te doen, is door middel van het drinken van detox thee. Lees meer informatie over dit fenomeen. 

Voorkom een winterdip; zit lekker in je vel

Wil jij je ’s zomers lekker in je vel voelen en ’s winters een winterdip voorkomen? Dan is het nodig om gezond te leven. Een winterdip is doorgaans het gevolg van een verstoring in je natuurlijke dag- en nachtritme. Hierdoor voel je je de ene helft van het jaar (lente en zomer) lekker in je vel, maar krijg je tijdens de tweede helft (herfst en winter) last van neerslachtige en depressieve gevoelens.

Dit komt vooral door een gebrek aan licht, maar ook doordat je lichaam in de winter wat harder moet werken. Daarom is het van belang om wat liever te zijn voor jezelf en je lichaam, gedurende deze periode. 

Je komt natuurlijk al een heel eind wanneer je gezond en gebalanceerd eet, voldoende water drinkt en lekker in beweging blijft. Ga ook regelmatig naar buiten om een frisse neus te halen. Dat beetje zonlicht wat er gedurende het najaar is, moet je optimaal benutten.

Wil je je lichaam nog net dat extra beetje steun geven, doe dan eens in de zoveel tijd een detox. De meest gemakkelijke manier – en tevens een van de meest effectieve manieren – is het drinken van detox thee.  

Ondersteuning bij het afvallen? Drink detox thee!

Detox thee is een fijn middel om je stofwisseling en metabolisme te versnellen en zo op een gezonde manier af te vallen. Daarom drinken veel mensen het wanneer zij een paar kilo’s kwijt willen.

Je hoeft hier geen enorme hoeveelheden thee voor te drinken. Eén kopje per dag is al voldoende. Dit zorgt namelijk 24 uur lang voor de stimulering van diverse processen in het lichaam. Het is daardoor een effectieve én natuurlijke (dus gezonde) manier om af te vallen.

Bovendien is het goed te combineren met een druk bestaan. Zo hoef je naast je drukke (gezins-)leven, een belangrijke baan en andere (sociale) verplichtingen niet veel moeite te doen om toch lekkerder in je vel te zitten! 

Het gevaar van te veel gifstoffen in het lichaam

Tegenwoordig is het leven lang niet zo gezond meer. Er hangen allerlei schadelijke stoffen in de lucht en ook via ons voedsel krijgen we stoffen binnen die niet in ons lichaam thuishoren.

Wanneer je te lang en te vaak wordt blootgesteld aan schadelijke stoffen, zal je daar lichamelijk en mentaal de gevolgen van merken. Zo kan het leiden tot slapeloosheid, stress, onrust, vermoeidheid en een doffe, grauwe of onzuivere huid en een snel verouderende huid.

Andere veelvoorkomende gevolgen zijn obstipatie, wallen, vochtophopingen in het lichaam, een slechte weerstand en zelfs depressieve gevoelens. Wanneer je lichaam niet in balans is, zal je merken dat er ook een onbalans in je geest ontstaat. 

Verwijder die gif- en afvalstoffen daarom liever uit je lichaam door regelmatig detox thee te drinken. 

De voordelen van detox thee

Je kunt detox thee het hele jaar door drinken. Dit brengt veel voordelen met zich mee. We hebben er een aantal opgesomd: 

 Het helpt de weerstand te ondersteunen, waardoor je minder snel ziek wordt; 

 Het vermindert koorts en menstruatiepijn; 

 Je zal afvallen en er fitter uitzien; 

 Het gaat huidveroudering tegen; 

 Het helpt een opgeblazen gevoel te verminderen; 

 Het helpt onaangename lichaamsgeurtjes te verminderen; 

 Het helpt je lichaam en geest weer in balans te brengen, waardoor je je beter voelt; 

 Het geeft je meer energie; 

 Het helpt slaapproblemen tegen te gaan; 

 Het helpt concentratieproblemen tegen te gaan; 

 Het verhoogt je libido op een natuurlijke manier; 

 Het helpt tegen stress. 

Hoe gebruik je detox thee? 

Er zijn verschillende soorten detox thee. Een aanbieder die bij ons hoog in het vaandel staat is TeaTox. Dit merk produceert een subtiele detox kruidenthee met een verfrissende, licht fruitige smaak. De smaak is tevens een beetje bloemachtig en doet denken aan een frisse ochtend in de natuur. 

Neem elke ochtend één kopje detox thee bij het ontbijt. Laat de thee 3 tot 5 minuten intrekken en drink hem op zodra hij wat afgekoeld is. Het is belangrijk om gezond te eten en voldoende te bewegen om de effecten van detox thee te maximaliseren. 

Start je dag met detox thee van TeaTox 

TeaTox is de snelste manier om vet te verbranden. Je kunt in 28 dagen tijd tot wel 7,5 kilo afvallen! Je lichaam zal een enorme boost krijgen, waardoor je vetverbranding beter gaat werken en je geen opgeblazen gevoel meer hebt. Ook zullen je stoelgang en metabolisme verbeteren en wordt je lichaam ontgift. 

Andere mogelijke resultaten die je zult opmerken wanneer je deze thee drinkt? Beter werkende darmen, minder buikvet, minder afvalstoffen in je lichaam, een betere en stralende huid, een sterk immuunsysteem en minder stresshormonen.

Bovendien krijg je er een gratis e-book bij waar 10 overheerlijke koolhydraatarme recepten in staan. Zo kun je je lichaam nog meer aansporen om gezonder te worden! 

detox thee ebook

Wat TeaTox detox thee uniek maakt, is dat het een 100% natuurlijke thee is, die is samengesteld door thee experts en diëtisten. Het doel was de vetverbranding optimaal te stimuleren, zonder een jojo-effect of andere bijwerkingen te creëren. En dat is gelukt! 

Detox thee van TeaTox; wat zit erin?

De TeaTox detox thee bevat o.a. lotusblad, wintermeloen, cassia zaad, meidoorn, dubbele rode roos, paardenbloemblad, groene thee, citroengras en brandnetelblad. TeaTox bestaat hiermee alleen uit 100% natuurlijke ingrediënten.

En dat is precies de reden dat wij er bij Snelopdieet zo fan van zijn! Dankzij het gebruik van enkel natuurlijke ingrediënten krijg je geen last van een overmatig laxerend effect of andere vervelende bijwerkingen.

Bovendien is de thee geschikt voor iedereen! Zowel mannen als vrouwen kunnen TeaTox detox thee gebruiken. Het drinken van deze thee heeft geen invloed op het geven van borstvoeding.  

Alleen wanneer je zwanger bent, wordt het gebruik van detox thee afgeraden. Ben je allergisch voor één of meerdere van de ingrediënten, dan wordt het gebruik ook afgeraden.

In dat laatste geval kun je beter voor een kruidenthee kiezen die alleen ingrediënten bevat waar jouw lichaam wel tegen kan. Neem daarvoor eens een kijkje bij een natuurwinkel bij jou in de buurt of laat je adviseren door een diëtist. 

Detox thee ervaringen: wat anderen zeggen

Ben je benieuwd naar wat anderen vertellen over de detox thee van TeaTox?

Vincent verloor maar liefst 7,4 kilo in 6 weken! “Vooral in januari na de Feestdagen merkte ik dat mijn shirts wat straker begonnen te zitten en mijn broek niet meer makkelijk dicht ging. Ik werk vanuit huis dus je blijft maar snacken en eten. Was behoorlijk sceptisch, maar TeaTox thee werkt erg goed en smaakt nog best lekker. Ik merk dat ik beter naar de wc ga en een minder opgeblazen gevoel heb. Ik heb 2x de 28 dagen kuur gekocht. Nog twee weken te gaan en ik ben nu al 7,4 kilo afgevallen!” 

Ook Mandy deelt haar succesverhaal. Zij is nooit de dunste van de klas geweest en wilde het afgelopen jaar echt iets doen aan haar gewicht en zelfvertrouwen. “Via een kennis ben ik terechtgekomen bij TeaTox thee. Ik geloofde er niks van. Ik hou wel van thee, dus ik dacht laat ik het maar proberen. Ik was de eerste maand 2.3 kilo afgevallen en was zeer verrast, zoals je wel kunt begrijpen.” Mandy heeft er toen routine van gemaakt en is ook op haar voeding gaan letten. “Inmiddels zijn we 6 maanden verder en ben ik ruim 14 kilo afgevallen.” 

Tot slot vertelt Jeanette: “Deze thee aangeschaft, omdat ik de laatste maanden erg last heb van corona kilo’s en om mijn eetlust te remmen. Nou, de eetlust remmen is zeker gelukt. Ik had meteen minder trek. Lekker voor een ochtend theetje bij het opstaan. Dit is mijn tweede pak. Na de eerste 28 dagen ben ik 3,5 kilo afgevallen. Ben benieuwd hoeveel ik nu hiervan zal afvallen.” 

Ben jij al overtuigd van de kracht van detox thee? Probeer het zelf om te ervaren wat het voor je lichaam en geest kan betekenen. Daar zal je zeker geen spijt van krijgen.

Wie van zijn/haar lichaam houdt, gunt het alleen het beste. En onthoud: baat het niet, dan schaadt het niet. Detox thee van TeaTox is namelijk helemaal natuurlijk! 

Benieuwd naar andere artikelen over gezond leven en diëten? Lees onze andere blogartikelen over diëten.

detox thee TeaTox

Krijg nu 10% korting op TeaTox met de kortingscode: DIEET10

 Het helpt de weerstand te ondersteunen, waardoor je minder snel ziek wordt
 Je zal afvallen en er fitter uitzien
 Het gaat huidveroudering tegen
 Het helpt je lichaam en geest weer in balans te brengen, waardoor je je beter voelt
 Het geeft je meer energie
 Het helpt slaapproblemen tegen te gaan
 Het helpt concentratieproblemen tegen te gaan

Koop nu met 10% korting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *