Inspire FT2 review: Fit worden met een trainingsbank!

Dé trainingsbank voor in jouw persoonlijke gym

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
Inspire FT2

Ben jij ook zo verkocht aan thuis sporten? Lekker je eigen ding doen, niemand die je stoort, geen rekening houden met openingstijden, enzovoort. Maak jouw home gym compleet door de Inspire FT2 te kopen.

Dit is een geweldige trainingsbank die jouw work-outs thuis nóg leuker zal maken. We nemen je graag mee in een Inspire FT2 review. Dan ontdek je snel genoeg waarom je dit fitnessapparaat in huis zou moeten halen. Lees maar mee! 

De voordelen van thuis sporten

Thuis sporten is populairder dan ooit. Waar we vroeger nog massaal naar de sportschool of sportclub gingen, verkiezen mensen hun thuisomgeving nu soms boven openbare sportlocaties.

En dat is natuurlijk niet zonder reden! Als je ’s ochtends wakker wordt en zin hebt om te sporten, kun je meteen starten. Je hoeft niet de deur uit, ook niet wanneer het regent, sneeuw of hagelt. Dat scheelt!  

Bovendien heb je niets te maken met openingstijden, drukke momenten, te weinig kluisjes of overvolle kleedkamers. Een ander groot voordeel is dat je lekker op je eigen manier kunt trainen.

Geen bemoeienis van mensen die het beter denken te weten. Geen schaamte voor het doen van oefeningen die er misschien wat gek uitzien. Geen opgejaagd gevoel, omdat er mensen op je staan te wachten. En bovendien: niet het gevoel hebben dat iemand over je oordeelt. Hoe fijn is dat! 

Thuis sporten kan overigens zonder abonnement. Je betaalt natuurlijk wel voor je fitnessapparatuur en/of -accessoires, maar dat is een eenmalige investering. Daarna kun je kosteloos trainen, zo kort of lang als jij wilt.

Even 20 minuten tussen de bedrijven door aan de slag? Of voordat je naar je werk gaat wat buikspieroefeningen doen? Het is allemaal veel gemakkelijker wanneer je thuis sport. 

Thuis sporten met de juiste apparatuur

Wij hebben twee apparaten ontdekt, de Inspire FT2 én de Tacx T8000, waar we je graag meer over willen vertellen. Klik op de link om de Tacx T8000 review te lezen. Als je deze twee apparaten tijdens het thuis sporten ergens kwijt kunt, dan bereik je deze zomer jouw beste shape ooit. Dat weten we zeker! 

Inspire FT2 Functional Trainer review 

Door naar de Inspire FT2 Functional Trainer review! Dit apparaat is groot en zwaar, maar als je er de ruimte voor hebt is het een echte aanrader. Het is namelijk een functional trainer en smith machine in één.

De Inspire FT2 Functional Trainer maakt geen gebruik van gewicht schijven, maar van gewichtsblokken die geïntegreerd zijn in de halterstang. Je kunt tot wel 136kg aan gewicht gebruiken op dit apparaat.

De Inspire FT2 beschikt ook over twee lichtere gewichten van 2,3kg, zodat je het met stappen kunt opbouwen. Je kunt hem tot maximaal 2x90kg verzwaren. Het is maar net wat jij fijn vindt en aankunt! 

De Inspire FT2 Functional Trainer kan in elke richting bewogen worden. Zo train je je hele lichaam. Hij wordt ook in fysiopraktijken gebruikt, juist vanwege de bewegingsvrijheid die de Inspire FT2 biedt. Er zijn namelijk maar liefs 75 verschillende oefenmogelijkheden. 

Specificaties

De Inspire FT2 is 178cm breed en 212cm hoog. Het is een verstelbaar apparaat dat inclusief gewichten geleverd wordt. Hij weegt 385kg en kan belast worden met een maximaal gewicht van 454kg. Bovendien is de Inspire FT2 zwart/zilver van kleur en heb je levenslang garantie op dit fitnessapparaat. 

Inspire FT2 voordelen

✅ Heb je een home gym in je tuin of garage, dan kun je prima met de Inspire FT2 aan de slag; 

✅ Het apparaat wordt inclusief trainingsbank en leg curl geleverd; 

✅ Ideaal apparaat om met zware gewichten te trainen en spieren te kweken; 

✅ Het is een apparaat waarmee je je hele lichaam traint (75 oefenmogelijkheden); 

✅ De Inspire FT2 Functional Trainer kan tot 2x90kg verzwaard worden; 

✅ Bouw het gewicht in stappen op, zodat je je lichaam nooit overbelast; 

✅ Favoriet in verschillende fysiopraktijken, vanwege de enorme bewegingsvrijheid; 

✅ 30 Dagen bedenktijd én gratis retourneren; 

✅ Levenslang garantie

Inspire FT2 nadelen

❌ De Inspire FT2 kopen is best een grote investering (€4.999), maar op den duur verdien je hem zeker terug; 

❌ Er staat nog geen Inspire FT2 Functional Trainer review op Bol.com; 

❌ De Inspire FT2 is met haar afmetingen en gewicht wellicht niet bij iedereen geschikt voor in of rondom huis. Heb je er wel plek voor, dan is het echt een aanrader

De Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2

Koop nu bij Bol.com

Meest gestelde vragen

Heb je nog vragen over de Inspire FT2? Hieronder staan de meest gestelde vragen. Staat die van jou er niet tussen? Laat dan gerust een reactie achter. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Kan ik de Inspire FT2 tweedehands kopen?

Ja, je kunt de Inspire FT2 tweedehands kopen als je dat wilt. Ons advies is om de Inspire FT2 origineel te kopen, aangezien je dan levenslange fabrieksgarantie hebt. Dat is bij een tweedehands model niet het geval. Gaat er dan iets stuk, dan moet je het zelf laten repareren en de kosten daarvan betalen.

Kan ik Inspire FT2 korting krijgen?

Inspire FT2 korting of een Inspire FT2 aanbieding komt weleens voor. Zo zijn er rondom Black Friday en/of Cyber Monday vaak aanbiedingen op apparaten zoals deze. Voor een Inspire FT2 kortingscode adviseren we je daarom om zulke evenementen in de gaten te houden. Dat kan veel geld schelen! 

Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2
Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2

Beoordeling door Snelopdieet.nl,

17 mrt 2022
5

  • Heb je een home gym in je tuin of garage, dan kun je prima met de Inspire FT2 aan de slag
  • Het apparaat wordt inclusief trainingsbank en leg curl geleverd
  • Ideaal apparaat om met zware gewichten te trainen en spieren te kweken
  • Het is een apparaat waarmee je je hele lichaam traint 
  • De Inspire FT2 Functional Trainer kan tot 2x90kg verzwaard worden
  • Bouw het gewicht in stappen op, zodat je je lichaam nooit overbelast
  • 30 Dagen bedenktijd én gratis retourneren
  • Levenslang garantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *