Meer energie krijgen? Start met de recepten van Menuut!

Gratis recepten voor een gezond voedingspatroon

Gemiddelde leestijd: 15 minuten
Menuut logo

Wanneer mensen laag in hun energie zitten, koppelen zij dit vaak aan oorzaken buiten zichzelf. Een herfst- of winterdip krijgt de schuld, er wordt verwezen naar de lange dagen op het werk en naar stress in de privésituatie. Maar wist je dat het geheim van meer energie krijgen zit in het kiezen van de juiste voeding?

Het begint allemaal bij een gezond voedingspatroon. Met Menuut krijg jij de controle over je voedingspatroon terug en maak je gezonde keuzes. Zo zet je de eerste stappen naar een fitter en energieker leven én een beter gevoel over jezelf. Lees maar mee!

Je voedingspatroon is allesbepalend

Wil je meer energie krijgen, dan is je voedingspatroon allesbepalend. Maar ook wanneer je buikvet verbranden wilt, een strakker lichaam wenst of wanneer je gewoon gezond wilt zijn en op gewicht wilt blijven. 

Wat je in je mond stopt, komt in je lichaam terecht. En je lichaam heeft gezonde voeding nodig als brandstof om goed te functioneren en jou de nodige energie te geven gedurende de dag. Daarom is je voedingspatroon aanpassen essentieel wanneer je je leven op een gezonde manier wilt veranderen. 

Een gezond voedingspatroon betekent onder andere dat je genoeg groenten en fruit eet, voor volkoren producten en peulvruchten kiest en minstens twee liter water per dag drinkt. Ook ongezouten noten, eieren, magere zuivelproducten en vette vis horen erbij.

Wat er vooral niet bij hoort zijn suikerrijke, vette en bewerkte producten. Door op deze manier te eten en te drinken geef je je lichaam wat het nodig heeft om goed te functioneren en haar processen goed uit te voeren.

Een gezond voedingspatroon volhouden: hoe doe je dat?

Toch is een gezond voedingspatroon volhouden makkelijker gezegd dan gedaan. Dus hoe zorg je ervoor dat je het wél volhoudt? Allereerst is het belangrijk om niet te veel verandering in één keer door te voeren. Begin met kleine stappen, want een gewoonte veranderen kost tijd en moeite.

Als je in één keer het roer omgooit, is de kans dat je het volhoudt erg klein. Het is daarom beter om het op te bouwen. Telkens wanneer je iets gewend bent, kun je er iets nieuws bij pakken en je voedingspatroon stap voor stap verbeteren. 

Wees daarbij ook niet te streng voor jezelf. Als je het leuk houdt, is iets namelijk veel makkelijker vol te houden. Verder zijn een positieve mindset, een duidelijk doel voor ogen hebben en veel aan meal prepping doen, goede manieren om een nieuwe levensstijl makkelijker vol te houden.

voedingspatroon ingrediënten

Aan de slag met Menuut: meer energie in 30 dagen

En wat het allemaal nog gemakkelijker maakt? Menuut! Hiermee kun je meer energie krijgen. Het is zelfs mogelijk om meer energie in 30 dagen te krijgen. Gezond eten hoeft namelijk niet lastig te zijn en met de juiste voeding kom je snel weer goed in je vel te zitten. Zo kun je op gewicht blijven, afvallen, hoef je geen calorieën te tellen en eet je toch gevarieerd. Klinkt heerlijk, toch? Hoog tijd om er dieper in te duiken.

Wat is Menuut?

Menuut is jouw afvallen coach die je helpt om goed in je vel te komen. Een fit, comfortabel en zelfverzekerd gevoel over jezelf, dat willen we allemaal wel. Met de gratis recepten van Menuut is dit niet langer een droom of grote wens, maar wordt het ook werkelijkheid.

Het enige wat je hoeft te doen is je naam en e-mailadres achterlaten. Dan krijg je gratis recepten toegestuurd per e-mail. Deze zorgen ervoor dat jouw gezondheid niet steeds verder achteruit gaat, maar dat je juist gezonde, grote stappen vooruit zet.

Gratis recepten voor iedereen!

Meer energie krijgen begint namelijk met een gezond voedingspatroon. Daarom maakt Menuut de recepten gratis toegankelijk voor iedereen. Lekkere, makkelijke recepten die de gezondheid stimuleren en waardoor je je geweldig zal voelen.

Van een spinazie smoothie tot een salade, van hartige muffins tot aan notenbrood en gezonde chocolade toetjes. Ontdek dat gezond eten ook heel lekker kan zijn. Dit geeft je direct de motivatie die je nodig hebt om je levensstijl te veranderen.

Voor altijd verandering: neem een abonnement

Vallen de gratis recepten van Menuut wel in de smaak bij jou en/of je gezin? Je kunt Menuut als afvallen coach inschakelen door een abonnement te nemen. Zo kun je voor altijd verandering doorvoeren en verander je je voedingspatroon op een goede manier.

Meer energie krijgen, gebeurt namelijk pas echt wanneer je continu goed voor jezelf zorgt gedurende een langere periode. Niet slechts voor een paar dagen – al is dat natuurlijk wel al een hele goede start.

Hoe langer je met Menuut aan de slag gaat, hoe beter jij je gaat voelen. Je krijgt namelijk niet alleen recepten voorgeschoteld, maar je leert ook om meer natuurlijke voeding te consumeren.

Geen pakjes en zakjes, maar zoveel mogelijk eten volgens de seizoenen. Hoe langer je dit doet, des te sneller het een gewoonte wordt om altijd voor gezonde producten te kiezen. De handige boodschappenlijstjes maken dit overigens nóg gemakkelijker. 

Kortom: de Menuut weekmenu’s zullen je positief verrassen, dat weten we zeker!

Menuut bestellen?

Zie jij het wel zitten en wil je de weekmenu’s van Menuut bestellen? Heel verstandig van je. Het is dé manier om gezond, gevarieerd, natuurlijk én lekker te eten. Elke week ontvang je een nieuw weekmenu waarmee je aan de slag kan.

Dat houdt in: recepten voor ontbijt, lunch en diner voor 5 dagen lang, elke week opnieuw. In het weekend behoud je in principe je vrijheid, maar je leert vanzelf om dan ook steeds gezondere keuzes te maken. Wat je in je mond stopt is namelijk allesbepalend voor hoe je je voelt.

Scoor Menuut korting met een Menuut kortingscode!

De weekmenu’s van Menuut kopen, dat doe je via het abonnement dat het beste bij jou past. Je kunt al meer energie krijgen voor slechts €9,95 per maand. Het maandabonnement is maandelijks opzegbaar, waardoor je nergens aan vastzit.

Het is bovendien een geweldige manier om jezelf te coachen. Zodra er een nieuw weekmenu in je inbox verschijnt, dient dit als een soort peptalk om weer te knallen. Een nieuwe week is steeds een nieuwe kans om nog beter voor jezelf te zorgen!

Ben jij al helemaal toegewijd aan een gezonde levensstijl en wil je er echt voor gaan? Maak dan gebruik van de Menuut aanbieding door voor een jaarabonnement te kiezen. Hiermee krijg je twee maanden Menuut gratis.

Wil je echt knallen en alles uit jezelf halen, dan is dit de voordeligste optie én de meest motiverende. Wanneer je je eenmaal ergens op toelegt, ben je volgens onderzoek meer geneigd om ermee door te gaan en er je best voor te doen. Jij weet dus wel wat je te doen staat, hé?

Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn. Jij wil toch ook:

✅ Voeding die je energie geeft
✅ Nooit meer calorieën tellen
✅ Afvallen en op gewicht blijven
✅ Gevarieerd eten
✅ Geen opgeblazen buik na het eten
✅ Lekkerder in je vel zitten

Ga aan de slag met de gratis recepten

Meest gestelde vragen

Heb je nog vragen over Menuut? Of ben je benieuwd naar andere manieren om meer energie te krijgen? Lees dan nog even verder. De meest gestelde vragen hebben we hieronder beantwoord.

Kan ik zelf mijn voedingspatroon aanpassen?

Ja, je kunt zelf je voedingspatroon aanpassen. Toch is dat vaak lastig, omdat mensen niet weten waar zij moeten beginnen. Een coach of weekmenu’s inzetten helpt dan om te focussen en je doelen sneller en makkelijker te behalen. Daarom zijn wij fan van de weekmenu’s van Menuut. Ze zijn lekker, gezond, natuurlijk en helemaal niet duur. Net zo effectief als een diëtist of voedingscoach, maar dan een stuk voordeliger.

Hoe kan ik meer energie krijgen?

Er zijn verschillende oorzaken voor vermoeidheid en een energietekort. Waar het bij jou precies aan ligt, moet je (laten) onderzoeken. Zo kunnen slecht slapen, weinig water drinken, te veel stress hebben, te lange dagen maken en ongezond eten de oorzaken zijn. De grootste oorzaak is een ongezond voedingspatroon. Je lichaam kan dan niet voldoende energie uit voedingsstoffen halen en put zichzelf daardoor uit. Dit merk je niet alleen overdag, maar ook tijdens je nachtrust. Daarom is gezond eten heel belangrijk. Bij Snelopdieet.nl doen wij dat graag met de weekmenu’s van Menuut. Heb jij ze al geprobeerd?

Kan ik Menuut korting krijgen of is er een Menuut kortingscode?

Ja, je kunt Menuut korting krijgen. Als je graag een abonnement neemt op Menuut, dan is het voordeliger om voor een jaarabonnement te kiezen. In plaats van €9,95 per maand, betaal je dan eenmalig €99,50 voor een heel jaar. Dat betekent dat je maar liefst twee maanden Menuut gratis krijgt. Ben jij er klaar voor om je gezondheid serieus te nemen, dan is een jaarabonnement echt een aanrader. Zo ontvang je elke week een gezond weekmenu en hoef je niet meer na te denken over hoe je een gezonde maaltijd op tafel zet. Niet in de ochtend, niet in de middag en niet in de avond. Ideaal, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *