5 kilo afvallen in 2 weken; het kan met De Koolhydraatarme Chef!

Bestel het boek nu en ontvang meerdere bonussen cadeau

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
5 kilo afvallen in 2 weken linksboven

Fit de zomer door, wie wil dat nu niet? Bij mooi weer zijn mensen vaak te vinden op het terras. Lekker eten en drinken, een borrel hier, een dipsausje daar… Maar voor je het weet zit er een paar kilo aan en voel je je niet zo fit meer.

Het liefst gaan we slank de zomer door, zonder dat we daar veel voor hoeven te doen. Toch werkt het helaas niet zo gemakkelijk, want alles wat lekker is, is ongezond. Of misschien toch niet?

Wat als je lekker en gezond eet en ook nog eens afvalt? Zo kom je na die gezellige zomer snel weer in topvorm en raak je in slechts 2 weken al 5 kilo kwijt! Dankzij De Koolhydraatarme Chef is dat mogelijk. 

Wie of wat is De Koolhydraatarme Chef? 

De Koolhydraatarme Chef (oftewel de KHA Chef) is een handleiding boordevol koolhydraatarme recepten. Het is geschreven door Heiko Hartsuijker. Er staan maar liefst 117 recepten in die jou zullen helpen om de controle over je lichaam terug te krijgen.

Op die manier val je snel af en pak je de draad weer op na een iets te gezellige zomervakantie. De recepten in dit boek zijn niet alleen heel lekker, maar ook nog eens leuk om te maken. De KHA Chef zorgt ervoor dat je lekker en eenvoudig koken combineert met afvallen. En dat helpt je aan een beter gevoel over jezelf! 

Snel afvallen is lastig, maar De Koolhydraatarme Chef schiet te hulp!

Koolhydraatarm eten wordt vaak geassocieerd met eentonig eten en ingewikkeld gedoe. Wat mag je precies eten als je koolhydraatarm eet? En welke voeding moet je absoluut vermijden? Die vragen worden uitgebreid beantwoord door De Koolhydraatarme Chef.

In dit boek ontdek je precies hoe koolhydraatarm eten werkt en hoe jij ook snel kunt afvallen. Bovendien bevat het boek allerlei extra’s en tips die je helpen om je doel(en) te bereiken. 

Misschien is het eten van minder koolhydraten al iets waar jij mee bezig bent. In dat geval ben je al heel goed bezig. Dankzij dit boek wordt dat nog gemakkelijker en kun je zelfs helemaal koolhydraatarm leven.

Als je op een gezonde manier leert koken voor jezelf en je partner of gezin, zal je je minder snel laten verleiden door snacks en zoetigheden. En dat zal een positief effect hebben op je lichaam én gewicht. Op die manier wordt het hele gezin fitter en verstandiger als het aankomt op keuzes maken over voeding. 

Al 5 kilo afvallen in 2 weken! 

Wanneer je stopt met het eten van te veel suikers en in plaats daarvan leert hoe je je vetverbranding stimuleert, raak je die overtollige kilo’s vanzelf kwijt. Dankzij dit kookboek zal je meer energie krijgen, lekkerder in je vel zitten en zelfverzekerd in het leven komen te staan.

Gewichtsconsulent en hormoondeskundige Sandra Braat heeft het boek helemaal gecontroleerd en staat er volledig achter. De handige dagmenu’s laten precies zien wat je moet eten en hoeveel je lichaam nodig heeft.

Jouw dagen bestaan voortaan alleen nog uit goede maaltijden: een ontbijt dat energie geeft, een lekkere lunch, een afwisselend diner én allerlei gezonde tussendoortjes.

Je krijgt zo precies de juiste hoeveelheid eiwitten, gezonde vetten en calorieën binnen, zonder dat je dit zelf hoeft bij te houden. Zo gemakkelijk is afvallen nog nooit geweest, toch? 

Voor wie is dit dieet geschikt? 

Dit dieet is speciaal bedoeld voor vrouwen van 40 tot 65+ jaar. Het is absoluut geen crash dieet, dus je lichaam krijgt alle voedingsstoffen binnen die het nodig heeft. Bovendien bevat het boek allemaal eenvoudige ingrediënten die betaalbaar zijn.

Je boodschappen doe je daarom gewoon bij Aldi of Lidl, als je dat wilt. Wanneer je De Koolhydraatarme Chef gebruikt, zal je afvallen zonder honger te hoeven lijden. Het is bovendien goed te combineren met een vegetarisch voedingspatroon. En daardoor is dit dieet uniek! 

De Koolhydraatarme Chef bestellen; dit krijg je erbij 

Wanneer je besluit De Koolhydraatarme Chef te bestellen, dan krijg je veel waar voor je geld. Het pakket bevat niet alleen het fysieke boek ‘De Koolhydraatarme Chef’, maar je krijgt ook toegang tot een aantal digitale boeken en extra’s: 

✅ De Vega Chef met 4 weekmenu’s; 

✅ De Vega Chef boodschappenlijst; 

✅ De Chef tussendoortjes; 

✅ Trainingsschema voor thuis; 

✅ Extra KHA Weekmenu 

Al deze items samen kosten je slechts €37,00. Dat is absoluut geen geld als je ziet wat je er allemaal voor terug krijgt! Laat je niet langer voor de gek houden door de dieet business en koop De Koolhydraatarme Chef.

Hiermee bereik je wel resultaat en zal je wel effectief afvallen, zonder dat dit een enorme strijd wordt. Het boek bevat meer dan 90 recepten, waardoor eten nooit saai of eentonig wordt. 

Gratis bonussen!

Als je dacht dat dit alles was, dan vergis je je. Als je De Koolhydraatarme Chef koopt krijg je namelijk nog een aantal bonussen in de vorm van een e-book cadeau! 

  • Bonus 1: Boodschappenlijst voor 30 dagen (digitaal); 
  • Bonus 2: Extra KHA-weekmenu (digitaal) met vegetarische recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes; 
  • Bonus 3: Gezond smullen (digitaal) met lekkere, eenvoudige toetjes, smoothies en ontbijtjes. 

Dankzij deze extra’s weet je zeker dat je gevarieerd en lekker zult eten. Er zijn immers genoeg opties om uit te kiezen. En dat elke dag opnieuw! 

5 kilo afvallen in 2 weken gevarieerd eten

De Koolhydraatarme Chef; ervaringen van anderen 

Als je op dit moment nog niet helemaal overtuigd bent, lees dan de reacties van mensen die De Koolhydraatarme Chef en De Vega Chef al hebben gekocht én getest. Zij zijn niet anders dan enthousiast over dit dieet van Heiko Hartsuijker. 

“Hallo Heiko, Ik had geen idee dat vegetarisch eten voor een week zo eenvoudig kan zijn. Ik voel mij steeds fitter en ook de kilo’s gaan eraf. Ik vind het prima zo. Super bedankt!” – Rita. 

“Hoi Chef. Ik geniet van de vega recepten. Ik ben sinds vorige maand begonnen met koolhydraatarm en vegetarisch te eten en dat gaat echt fijn tot nu toe. Ik eet ruim voldoende, heb geen hongerig gevoel en die bananenpannenkoeken zijn smullen. Bedankt voor het wekelijkse recept uit de mails en het blijft variërend.” – Astrid 

“Beste Heiko. Jouw eerste boek De Vega Chef gebruik ik met veel plezier. De tips en trucs zijn heel nuttig en de recepten zijn erg smakelijk. Ik ben dan ook benieuwd naar de nieuwe uitgave. Ik hoop dat het net zo’n aanwinst is als de eerste en hoop dat het net zo succesvol zal zijn.” – Maud 

Handig om te weten over De Koolhydraatarme Chef 

De menu’s in dit boek zijn geschikt voor het hele gezin. De ingrediënten in de recepten zijn gebaseerd op één persoon en de avondmaaltijden vaak op twee personen.

Ben je met meer mensen thuis of krijg je visite, vermenigvuldig de hoeveelheid dan simpelweg met het aantal personen dat mee eet. Geen zorgen, want de recepten zijn gemakkelijk te volgen, ook al ben je geen sterren chef. Ook jij zal op deze manier iets lekkers op tafel zetten voor je gasten. 

Wanneer je een bestelling plaatst, ontvang je De Koolhydraatarme Chef zowel fysiek als digitaal. Je betaalt bovendien geen verzendkosten. Op die manier bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd. Je kunt namelijk al direct aan de slag met de digitale versie.  

De recepten zijn niet alleen koolhydraatarm, maar ook vegetarisch. Er staat daarom geen enkel vleesgerecht in. Verder worden zowel suikers als harde transvetten vermeden.  

Let op: overleg eerst met een arts als je diabetes type 1 of een nieraandoening hebt of wanneer je borstvoeding geeft of zwanger bent. Niet elk dieet past bij ieder persoon. Daarom is het belangrijk om te achterhalen welk dieet bij je past

Niet goed? Geld terug! 

Het fysieke boek geeft je je leven lang toegang tot een effectief dieet en tot de heerlijke koolhydraatarme recepten die erin staan. Koken wordt op deze manier weer leuk en je geniet extra van gezonde maaltijden.

Bovendien krijg je persoonlijke hulp wanneer dat nodig is en kun je je wekelijkse doelen bijhouden om je voortgang inzichtelijk te maken. Dankzij De Koolhydraatarme Chef hoef je nooit meer zelf te berekenen hoeveel vetten, eiwitten, calorieën en koolhydraten je nodig hebt. Volg gewoon de menu’s op en de kilo’s vliegen er vanzelf af! 

De Koolhydraatarme Chef heeft haar effect al bewezen en nu wordt het tijd dat jij het ook een kans geeft. Gun jezelf een gebalanceerd, gezond en toch leuk leven vol lekkere gerechten. Gerechten waar je zonder schuldgevoel van mag genieten.

Ben je toch niet tevreden over dit concept? Wanneer je binnen 60 dagen contact opneemt krijg je je geld gewoon terug. Je hoeft niet eens uit te leggen waarom je niet tevreden bent en de extra bonussen mag je gewoon houden.

In feite kun je dus alleen verliezen door het boek niet te kopen. Dus waar wacht je nog op?! Bestel De Koolhydraatarme Chef hier en geef je lichaam wat het nodig heeft. Dit is wat je verdient! 

Koolhydraatarm dieet boeken

Bestel nu de Koolhydraatarme Chef en krijg:

✅ De Vega chef met 4 Weekmenu’s
✅ De Vega Chef Boodschappenlijst
✅ De chef Tussendoortjes
✅ Thuis Trainingsschema
✅ Extra Koolhydraatarme Weekmenu

Ja, ik begin vandaag nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *