De beste sport oordopjes kopen? Dit zijn de beste sport oordopjes van dit moment!

Volledig draadloos én met handige oorhaak

Gemiddelde leestijd: 18 minuten
beste sport oordopjes hardlopen

Met goede sport oordopjes kun je focus behouden tijdens het sporten en lekker naar je favoriete muziek luisteren. Maar met de beste sport oordopjes profiteer je van álle mogelijke voordelen, waardoor sporten zelfs nog leuker wordt! Sonume Sport oordopjes zijn de beste sport oordopjes van dit moment.

Ben jij nog op zoek naar nieuwe oordopjes om muziek mee te luisteren wanneer je traint? We vertellen je graag waarom Sonume Sport de beste keuze is en waar ze verkrijgbaar zijn. Na afloop van dit artikel ben jij vast heel nieuwsgierig geworden en wil jij deze sport oordopjes ook bestellen! Lees je mee?

Irritaties die iedereen wel herkent…

Je hebt het vast weleens meegemaakt: je zit op de fiets of bent aan het hardlopen met een lekkere afspeellijst aan. Terwijl je geniet van de muziek, voer je het tempo op en ga je steeds sneller. Maar dan ineens blijf je met je hand achter het snoertje hangen en trek je je oordopjes per ongeluk uit je oren.

Met een beetje mazzel is er verder niets aan de hand – behalve dat je helemaal uit je moment bent gehaald. Heb je niet zoveel mazzel? Dan liggen je oordopjes op de grond of ben je er zelfs al op gaan staan of met je fiets overheen gereden. En dan kan je het wel vergeten met die beats tijdens het sporten…

Om nog maar te zwijgen over hoe irritant het is als het snoer van je oordopjes voor de zoveelste keer in de knoop is geraakt en je eerst 5 minuten in de weer bent om ze een beetje bruikbaar te maken.

Waarom dan toch fitness oordopjes kopen?

Waarschijnlijk heb jij (net als wij) een haat-liefde verhouding met fitness oordopjes. Tegenwoordig zie je toch iedereen met oortjes in. Niet alleen tijdens het sporten, maar ook tijdens het fietsen of zelfs op het werk. Muziek helpt ons namelijk te focussen en biedt ontspanning op stressvolle momenten.

Daarom luisteren we er maar al te graag naar. We kiezen dan wel liever voor een draadloze variant – en gelukkig bestaat die tegenwoordig ook. Zo ervaren we alleen nog de voordelen van fitness oordopjes en verdwijnen de nadelen snel naar de achtergrond.

Maar ook hierin zijn verschillen. De beste oordopjes voor achter je bureau zijn niet per se de beste oordopjes voor hardlopen of fietsen. Het is daarom belangrijk dat je speciale sport oordopjes hebt voor intensieve trainingen. Die leveren je namelijk veel op!

De voordelen op een rij

De beste sport oordopjes bieden dus veel voordelen. Anders kunnen ze natuurlijk niet de beste zijn! Waar die oordopjes dan allemaal aan voldoen? Ze bieden onder andere:

✅ Minder stress, omdat ze niet uit je oren vallen tijdens het bewegen;

✅ Bewegingsvrijheid, omdat ze draadloos zijn;

✅ Zuiver geluid van hoge kwaliteit en een sterke Bluetooth verbinding;

✅ Gemakkelijke bediening via een touch-functie;

✅ Een prettige draagwijze die bij jou past;

✅ Verschillende maten oordopjes, zodat ze perfect passen;

✅ Een stijlvolle uitstraling die bij je sportoutfit past.

Beste sport oordopjes hardlopen, fitness én op de fiets!

Je weet nu waar je op moet letten als je de beste sport oordopjes wilt kopen. Maar wat zijn nu de beste sport oordopjes voor hardlopen en andere sportieve activiteiten? Wij hebben hier lang naar gezocht. Er is namelijk best veel aanbod en lang niet alle oordopjes zijn kwalitatief even goed.

En wil je met de beste sport oordopjes hardlopen en dat soort work-outs doen? Dan moet je bijvoorbeeld wel een sterke Bluetooth verbinding hebben en wil je oordopjes die goed op hun plek blijven zitten. Na lang zoeken en vergelijken hebben wij ze gevonden: de beste sport oordopjes zijn Sonume Sport oordopjes!

Over Sonume Sport oordopjes

Sonume Sport oordopjes zijn de beste sport oordopjes met oorhaak! Doordat je die haakjes over je oren schuift, zullen ze nooit uit je oren vallen tijdens het sporten. Hoe actief jij ook bezig bent, Sonume houdt het gewoon bij.

Ze zijn bovendien helemaal draadloos, omdat ze gebruikmaken van Bluetooth 5.0. Dat is een sterke verbinding die ervoor zorgt dat jij tot op 10 meter afstand van je smartphone nog steeds bereik hebt! Daarom zijn Sonume Sport oordopjes ook nog eens de beste sport oordopjes draadloos.

Sonume Sport oordopjes: de voordelen

Maar waarom vertellen wij je dat Sonume Sport de beste sport oordopjes zijn? Daar zijn genoeg redenen voor. Kijk maar mee!

✅ Dankzij de oorhaakjes blijven ze op hun plek, ook tijdens intensief sporten;

✅ Ze zijn helemaal draadloos en daardoor extra handig in gebruik;

✅ Verbinden met je smartphone doe je eenvoudig via Bluetooth;

✅ Je kunt deze beste sport oordopjes draadloos koppelen met al je apparaten;

✅ Ze worden geleverd inclusief handige oplaadcase om ze in te bewaren en in op te laden;

✅ Ze verbinden automatisch met je smartphone nadat je 1 keer gekoppeld hebt;

✅ Er wordt gebruikgemaakt van Bluetooth 5.0 voor een stabiele verbinding en zuiver geluid;

✅ De Bluetooth verbinding werkt tot op 10 meter afstand van het gekoppelde apparaat;

✅ Er zit een Nederlandse gebruiksaanwijzing bij;

✅ Je krijgt verschillende formaten oordopjes meegeleverd;

✅ Je kunt ze eenvoudig bedienen via aanrakingen;

✅ Inclusief earclips (voor een extra manier om ze te dragen) en USB-C oplaadkabel.

Zo bedien je ze!

Ben je benieuwd naar hoe je Sonume Sport fitness oordopjes kunt bedienen? Je hoeft je smartphone er niet bij te pakken tijdens het sporten. De bediening verloopt namelijk via een eenvoudig touch systeem. 

  • 1x drukken links of rechts = play/pauze
  • 2x drukken links = het vorige nummer afspelen
  • 2x drukken rechts = het volgende nummer afspelen
  • 3x drukken links = volume lager zetten
  • 3x drukken rechts = volume hoger zetten

Handig, toch? Het zal aan het begin misschien even wennen zijn, maar daarna wil je vast niet anders meer. Het is bovendien veel veiliger, zowel in de sportschool als buiten op straat. Je bent namelijk niet bezig met je smartphone wanneer je op de loopband rent en ook niet wanneer je net oversteekt bij een druk kruispunt.

Bovendien raak je niet afgeleid door Appjes of andere meldingen op je telefoon. Daardoor wordt een work-out veel leuker, want je beleeft hem optimaal. Bovendien behaal je je doelen (zoals droog trainen voor mannen) veel sneller. Ga dus eerst maar lekker sporten, de rest komt daarna wel weer!

fitness oordopjes

Oordopjes van Sonume Sport kopen?

Wil je deze oordopjes van Sonume Sport kopen? Dat kunnen we ons goed voorstellen. De gemiddelde Sonume Sport review is heel positief en wij zijn dat zelf ook! We weten daarom zeker dat je een goede aankoop doet.

Maar of dit ook de beste sport oordopjes voor jou zijn, dat zal je toch echt zelf moeten ontdekken. Gelukkig zijn Sonume Sport oordopjes ook nog eens heel betaalbaar, dus we raden je zeker aan om ze te bestellen voor je volgende work-out!

Sonume Sport – Volledig Draadloze Oordopjes

✅ Siliconen Oorhaak
✅ Waterproof
✅ Bluetooth oordopjes
✅ Ideaal voor hardlopen, fietsen en fitness

Bestel nu bij Bol.com

Meest gestelde vragen over sport oordopjes

Heb je nog vragen over sport oordopjes of fitness oordopjes? Hieronder vind je de meest gestelde vragen op een rij. Als jouw vraag er niet tussen staat, mag je natuurlijk altijd een reactie onder dit artikel achterlaten!

Waar moeten goede fitness oordopjes aan voldoen?

Goede fitness oordopjes voldoen aan verschillende eisen. Ze moeten in elk geval genoeg bewegingsvrijheid bieden en dat bereik je pas wanneer ze draadloos zijn. Daarbij is het belangrijk dat de Bluetooth verbinding sterk en stabiel is, zodat je muziek niet zal haperen. En je wilt natuurlijk dat de kwaliteit van het geluid zuiver is, zodat je niet afgeleid raakt tijdens het sporten. Verder is het makkelijk als je de sport oordopjes via een aanrakingssysteem kunt bedienen, zodat je je telefoon er niet steeds bij hoeft te pakken. Dit is ook beter voor je focus én voor je veiligheid (beste oordopjes voor op de fiets). Tot slot is het fijn als er verschillende maten oordopjes meegeleverd worden, zodat je de perfecte pasvorm kunt bepalen.

Wat zijn sport oordopjes met oorhaak?

Sport oordopjes met oorhaak zijn oordopjes die je om je oor heen bevestigt. Er zit een haakje aan voor extra grip. Dat is vooral handig wanneer je veel in beweging bent. Normaal gesproken kunnen je oordopjes dan nog weleens los gaan zitten of uit je oren vallen. Maar in plaats van dat je het oordopje alleen in je oor doet, zit hij nu echt om je oor heen. Dit valt overigens niet heel erg op en wordt daardoor niet als storend ervaren door sporters.

Wat is Bluetooth 5.0?

Bluetooth 5.0 is een Bluetooth verbinding met een veel groter bereik dan voorheen. Het voorkomt dat je verbinding (en dus het afspelen van muziek) verbroken wordt wanneer je te ver bij je smartphone vandaan beweegt. Het bereik van Bluetooth 5.0 varieert tussen de 10 en 40 meter en is daardoor extra handig in gebruik. Ook is het signaal een stuk sneller dan bij de voorgaande versies van deze draadloze technologie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *