Droog trainen vrouwen: het hoeft niet ingewikkeld te zijn!

Binnen 8-16 weken het lichaam van je dromen!

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
Droog trainen vrouwen sporten

Een slank, sportief en fit lichaam is nog nooit zo gewild geweest als in deze tijd. Vrijwel iedereen wordt zich langzaam maar zeker bewust van de voordelen van een gezond leven. Het gevolg is dat zowel mannen als vrouwen in beweging komen en hun best doen om de beste versie van zichzelf te worden. Droog trainen was een lange tijd iets waar eigenlijk alleen mannen zich mee bezighielden. Toch wordt droog trainen voor vrouwen ook steeds populairder.

Het is namelijk dé manier om een strak en mooi gevormd lichaam te krijgen, waarbij de spieren meer zichtbaar zijn. Hoe dat precies werkt? Je verlaagt je vetpercentage gedurende een bepaalde periode en op die manier worden onderliggende spieren beter zichtbaar. 

Ben jij toe aan een nieuw hoofdstuk in je leven en wil je ook graag een sportiever, mooier gevormd en slanker lichaam? Dan is droog trainen vrouwen vast een interessant onderwerp voor je! We zijn er wat dieper ingedoken om alle ins and outs op een rijtje te zetten. Doe er je voordeel mee! 

Inhoudsopgave

Droog trainen vrouwen: wat is het en waarom doen we het? 

Droog trainen voor vrouwen is nog best ingewikkeld. Er is namelijk heel veel informatie beschikbaar. Te veel, eigenlijk. Droog trainen is het verlagen van het vetpercentage, zonder te veel spieren kwijt te raken.

Het is daarom iets anders dan gewoon afvallen, waarbij minder gelet wordt op het minimaliseren van spierverlies. Wanneer je veel aan krachttraining doet, maar je vetpercentage nog vrij hoog is, zullen je spieren minder goed zichtbaar zijn. Daardoor valt het minder op hoe hard jij getraind hebt.

Om die spieren meer zichtbaar te maken, droog trainen vrouwen. Vaak gebeurt dit in het voorjaar, zodat vrouwen in de zomer helemaal bikini proof het strand op kunnen.

Een andere reden voor droog trainen voor vrouwen is dat de gezondheid verbetert wanneer er minder overtollig vet op het lichaam zit. Bovendien leidt het tot meer energie en een beter gevoel over jezelf. 

Hoe werkt droog trainen bij vrouwen precies?

In grote lijnen werkt droog trainen bij vrouwen hetzelfde als bij mannen. Concreet gezien gaat het als volgt in z’n werk: 

Meten en fotograferen

Meet je vetpercentage, je gewicht en maak foto’s van hoe je lichaam er momenteel uitziet. Zo kun je achteraf beter vergelijken hoeveel progressie je hebt gemaakt. Je kunt dit zelf doen of het door iemand anders (met sport-/voedingservaring) laten doen; 

Bepaal een streefdatum

Bedenk een realistische datum waarop jij je doel bereikt wilt hebben. Maak je doel duidelijk en meetbaar: hoeveel wil je wegen, wat moet je vetpercentage zijn, hoeveel centimeter omtrek moet een bepaald lichaamsdeel krijgen?

Wil je sneller resultaat bereiken? Buikvet verliezen kan bijvoorbeeld ook op de manier die wij in dit artikel hebben beschreven; 

Bepaal je caloriebehoefte

Wanneer je weet hoeveel calorieën je lichaam nodig heeft om op gewicht te blijven, kun je daar voor het droog trainen bij vrouwen zo’n 200 tot 500 calorieën onder gaan zitten. Op die manier ga je meer verbranden dan je binnenkrijgt, waardoor je droger wordt; 

Laat een trainingsschema opstellen

Breng overzicht en structuur aan in iedere training door een persoonlijk trainingsschema te volgen. Zo blijf je jezelf verbeteren en behaal je je doelen sneller. Je hoeft dit niet zelf te doen: laat een fitnessinstructeur of trainingscoach jou hierbij helpen; 

Blijf jezelf motiveren

Nu je weet wat je moet doen is het de bedoeling dat je blijft volhouden. Meet elke twee weken op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip je vooruitgang en maak foto’s van je lichaam. Zo maak je de behaalde resultaten beter zichtbaar en blijf je gemotiveerd om door te gaan! 

Handig hulpmiddel: het Droog Trainen Protocol Vrouwen

Zie jij dat droog trainen voor vrouwen wel zitten, maar wil je er wat hulp bij? Met het Droog Trainen Protocol Vrouwen wordt het binnen 8 tot 16 weken mogelijk om je droomlichaam te behalen. “Je hoeft geen superwoman te zijn om je ideale lichaam te bouwen”, luidt het motto.

Ook jij kunt het voor elkaar krijgen om je vetpercentage te verlagen en je lichaam op die manier strakker te maken en mooier te vormen. En dat allemaal zonder jojo-effect te ervaren! 

Waarom het Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Veel vrouwen deinzen achteruit wanneer iemand over droog trainen voor vrouwen begint. Het klinkt namelijk als iets dat ontzettend zwaar is en waarbij je jezelf moet uithongeren en heel wat uren in de sportschool moet doorbrengen.

Natuurlijk is het belangrijk dat je inzet toont, maar je hoeft jezelf niet uit te hongeren, veel geld te besteden aan supplementen of heel strikt te eten. Je hoeft ook niet per se een koolhydraatarm dieet te volgen, uren op cardio apparaten te staan of allerlei moeilijke oefeningen uit te voeren.

Het kan ook gewoon met een goed vol te houden trainingsschema en een maaltijdschema dat past bij jouw persoonlijke situatie. Het is bovendien een fabel dat je je trainingsschema steeds moet aanpassen om je spieren alert te houden. Het beste nieuws: droog trainen vrouwen is voor iedereen mogelijk.

Het maakt niet uit wat voor genen je hebt of hoe veel manieren je al geprobeerd hebt. Het Droog Trainen Protocol Vrouwen helpt ook jou om je doelen te bereiken en je droomlichaam te realiseren! 

Wat houdt het protocol in?

Je bent nu vast heel benieuwd hoe dit protocol precies werkt. Met het Droog Trainen Protocol Vrouwen krijg je de exacte methode die oprichters en coaches Henry en Rinus zelf hebben gebruikt om hun vetpercentage én dat van duizenden vrouwen te verlagen.

Je krijgt hierbij inzicht in de behoeftes van jouw lichaam, hoe je het beste lekker kunt blijven eten en toch vet verliest en hoe je effectief kunt trainen met het beste resultaat.

Bovendien leer je hoe je een jojo-effect voorkomt en blijvend resultaat behaalt. Dankzij dit protocol wordt droog trainen voor vrouwen helemaal zelfstandig mogelijk. 

Over Henry en Rinus: oprichters van het Droog Trainen Protocol Vrouwen

Henry en Rinus helpen sinds 2013 om vrouwen hun ideale lichaam te laten realiseren. De focus ligt daarbij op voeding, een gezonde levensstijl en krachttraining. Deze heren zijn coachen van de Droog Trainen Academie en hebben al honderden vrouwen online geholpen.

Dit lukt hen dankzij hun ervaring en kennis. In plaats van te blijven focussen op de kleine details, ontdekten zij dat de focus juist moet liggen bij zaken die écht resultaat opleveren.

Hierdoor verspillen zij geen tijd, geld of energie meer, maar pakken zij het probleem bij de kern aan. Met hun protocol leren zij je alles over droog trainen vrouwen. 

Droog trainen vrouwen: ervaringen van anderen

Ben je benieuwd wat anderen vinden van dit protocol? Nadia vertelt: “Jullie helpen, geven raad en steun, zonder te pamperen. Dat is wat we nodig hebben. Klare taal en knallen. Van mij zijn jullie nog niet af. Dank jullie wel voor alles.”

Cynthia wil Rinus en Henry bedanken voor het delen van hun kennis en actieve betrokkenheid. “Ik heb me niet kunnen voorstellen zoveel resultaat te boeken in dit korte tijdsbestek. Echt ongelooflijk.” 

Sjanneke heeft het Droog Trainen Protocol Vrouwen ook gevolgd en vindt het programma geweldig. “Het is compleet en je kan er alles vinden. Ik wil jullie enorm bedanken voor jullie steun en deskundige begeleiding en snelle reacties.” 

Droog trainen vrouwen resultaat

Droog trainen vrouwen: hét protocol waarbij je waar krijgt voor je geld

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen (DTP) bestaat uit de volgende onderdelen: 

E-book: Hoe om te gaan met voeding voor vetverlies? (t.w.v. €47,00) 

Met een persoonlijk voedingsplan kun je flexibel diëten en toch resultaat bereiken. In dit e-book leer je stap voor stap hoe dat werkt, wat te doen wanneer je tijdelijk geen vet verliest en hoe je zorgt voor een blijvend resultaat; 

E-book: Hoe om te gaan met krachttraining en cardio? (t.w.v. €47,00)

Door een juiste balans te hebben in cardio, krachttraining en dagelijkse beweging kun je vet verliezen, terwijl je spiermassa intact blijft; 

E-book: Progressie meten en het plan bijstellen (t.w.v. €27,00)

Ontdek hoe je van week tot week je progressie het beste bijhoudt en data verzamelt die laat zien of jij de goede kant op gaat en je doelen behaalt. 

Bonus: Excel Macrocalculator (t.w.v. €37,00)

Bereken de startwaardes voor jouw voedingsplan, zodat je zelfstandig aan de slag kunt en weet welke verhoudingen jouw lichaam nodig heeft. Zo krijg je de juiste hoeveelheid vetten, eiwitten, koolhydraten en macronutriënten binnen en behaal je je doelen sneller! 

Bonus: PDF Trainingsschema’s voor in de gym en thuis (t.w.v. €37,00)

 Met trainingsschema’s voor thuis én in de sportschool kun je altijd en overal aan de slag met een goede work-out. De schema’s zijn gebaseerd op wetenschappelijke methodes en bestaan uit drie fasen.

Hierdoor behaal je het meeste resultaat. De schema’s voor thuis zijn gebaseerd op lichaamsgewicht, waardoor je geen apparatuur nodig hebt; 

Bonus: Gratis toegang tot de supportgroep

Houd contact met gelijkgestemden, zodat droog trainen voor vrouwen nog leuker wordt! In de DTA-supportgroep zitten zowel mannen als vrouwen die net als jij hun doelen willen behalen. Motiveer elkaar, leer van elkaar en stel 24/7 vragen binnen deze community. Deze supportgroep is van onschatbare waarde! 

Samen zijn deze onderdelen veel geld waard, maar je kunt het protocol nu tijdelijk met extra veel korting scoren. In plaats van €292 betaal je nu slechts €67! Op die manier wordt droog trainen vrouwen direct een stuk aantrekkelijker én interessanter, toch? 

Droog trainen vrouwen protocol

Droog trainen vrouwen, het protocol:

✅ De exacte methode die wij gebruiken om ons vetpercentage te verlagen
✅ Inzicht in jouw dagelijkse calorieverbruik (voor jouw lichaam en levensstijl)
✅ Uitleg ​hoe wij ”diëten” (alles eten wat je lekker vindt en toch vet verliezen)
✅ Uitleg over effectief trainen voor optimaal resultaat (​krachttraining en cardio)
✅ Onze ​exacte strategieën voor blijvend vetverlies (geen jojo effect meer)

Ja, ik ben er klaar voor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close