Het ultieme voeding & fitness lifestyle programma: het Fitcooking boek!

Haal alles uit jezelf met het Fitcooking boek!

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
fitcooking boek aanbieding

Een goede gezondheid en een sterk lichaam; we weten dat dit belangrijke factoren zijn voor een gelukkig en gezond leven. Toch lukt het niet iedereen om dit te realiseren. Een handig hulpmiddel, zoals het Fitcooking boek, is daarom onmisbaar.

Kom weer in vorm en gun het jezelf om gezond te zijn. Dan word je zowel fysiek als mentaal de beste versie van jezelf! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder. 

De gevaren van een ongezonde levensstijl

Je lichaam heeft de juiste voedingsstoffen nodig en voldoende beweging. Zorg je daar niet voor, dan kan dit niet alleen nadelen, maar zelfs gevaren met zich meebrengen. Naast het feit dat je je minder fit en energiek voelt, ben je meer vatbaar voor ziekten.

De voornaamste voeding die dit veroorzaakt is fast food. Eigenlijk zijn dat alle voedingsproducten die wel een seintje geven aan je hersenen dat je vol zit, maar die geen nuttige voedingsstoffen bevatten.

Het zijn daardoor slechts vullende producten, ook wel dikmakers genoemd. Ze dragen niets bij aan de processen in je lichaam en het is heel zonde wanneer je je lichaam volstopt met dit soort producten. 

Voorbeelden van gevolgen van een ongezonde levensstijl zijn een slecht humeur, vaak moe en ziek zijn, veel stress ervaren en je hier zowel lichamelijk als mentaal slecht door voelen.

Wanneer je een te lange periode te ongezond eet, heeft dit ook gevolgen op het lichaam en kan het zelfs tot blijvende schade leiden. Denk hierbij aan overgewicht, een te hoge bloeddruk, maar ook een depressie, hart- en vaatziekten en diabetes. 

Een goed figuur en een gezonde levensstijl; wie wil dat nu niet?

Een goed figuur is niet alleen fijn voor je zelfvertrouwen, het draagt ook bij aan een goede gezondheid. Wie een gezond gewicht heeft (niet te licht en niet te zwaar), zal zich fit en sterk voelen. Een fit lichaam kan optimaal zorgdragen voor alle processen waar zij verantwoordelijk voor is.

Daarom zijn een goed figuur en een gezonde levensstijl onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zorg je goed voor je lichaam, dan zal zij dat ook voor jou doen. Daarom is het heel belangrijk dat je hier mee aan de slag gaat. 

Maar wat als dat niet goed lukt?

Zo gezegd, zo gedaan. Of toch niet? Wat als het niet goed lukt om je gezondheid te verbeteren? Bijvoorbeeld doordat je niet voldoende kennis hebt over voeding en fitness? Of omdat je er eigenlijk nog helemaal geen ervaring mee hebt?

Misschien streef je al jaren naar je droomlichaam, maar hebben al die diëten nog geen resultaat opgeleverd. Of sta jij al regelmatig in de sportschool, maar mis je een duidelijk plan? Ook met een druk leven kun je een goede gezondheid hebben. Je moet alleen even uitzoeken hoe je dat het beste kunt doen.

Heb je geen zin in die zoektocht? Lees dan verder. Wij hebben namelijk een programma gevonden dat alle zorgen wegneemt. Wel zo gemakkelijk! 

De oplossing: het Fitcooking boek!

De oplossing waar we het over hebben, is het Fitcooking boek. Dit boek bevat het ultieme voeding en fitness lifestyle programma voor een strak en fit lichaam. Het helpt je om in vorm te komen. Niet zomaar een vorm, maar de beste van je leven. En je zal binnen 8 weken al resultaten opmerken! 

Alles wat je nodig hebt is namelijk een duidelijk plan dat zorgt voor blijvende resultaten. En dat krijg je met het Fitcooking boek. Zo kun je vet verliezen, spiermassa opbouwen en helemaal in vorm komen.

Dit keer zal het je wel lukken. Het programma bestaat namelijk uit vier simpele stappen die iedereen kan volgen en waardoor je zeker over de juiste kennis gaat beschikken.

Bovendien houd je je hele leven toegang, dus je hebt er voor altijd profijt van. Zie het daarom als een investering voor de rest van je leven. Die investering is overigens helemaal niet groot, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. 

Waarom zou je het Fitcooking boek bestellen?

Het Fitcooking boek is hét hulpmiddel naar een gezonde levensstijl. Maar waarom het Fitcooking boek en niet een ander product? Daar zijn minstens 10 goede redenen voor: 

✅ Het Fitcooking boek is bedoeld voor alle doelen (vet verliezen, spiermassa opbouwen, op gewicht blijven, enzovoort); 

✅ Je ontdekt wat je lichaam nodig heeft, zodat je in de toekomst altijd zelf je voedingsschema’s kunt samenstellen. Hierdoor ben je nooit meer afhankelijk van anderen; 

✅ Het Fitcooking boek is een compleet programma op het gebied van voeding én fitness; 

✅ Het programma bevat eiwitrijke recepten, zodat je geen honger hebt en je lichaam tegelijkertijd voorziet van de belangrijkste bouwstenen; 

✅ Het Fitcooking boek bevat eindeloos veel variatie-ideeën. Met 137 recepten voor shakes, ontbijt, lunch, diner, meal prepping, sauzen en snacks is er genoeg keuze. Er staan zelfs vega(n) recepten in; 

✅ Het Fitcooking boek is niet ingewikkeld om te volgen. De recepten zijn simpel te bereiden (en toch heel smaakvol). Bovendien zijn er heel veel variaties, waardoor het helemaal niet als diëten voelt; 

✅ Het is niet duur, want je betaalt slechts eenmalig een bedrag van €37; 

✅ Je hoeft er niet 7 dagen voor naar de sportschool te gaan, als je dat niet wilt of niet leuk vindt; 

✅ Je mag gewoon koolhydraten blijven eten, dus het is goed vol te houden en er ontstaat geen jojo-effect; 

✅ Je zal merken dat inzicht in je voedingspatroon al snel zorgt voor meer resultaat, zowel op de weegschaal als in de spiegel. 

fitcooking boek aanbieding

Meest gestelde vragen

Heb je na het lezen van dit artikel vragen over het Fitcooking boek? Lees dan nog even verder. We hebben de meest gestelde vragen namelijk uitgelicht en beantwoord. Doe er je voordeel mee! 

1. Ik wil het Fitcooking boek kopen, waar kan dat?

Het Fitcooking boek kopen, doe je gemakkelijk online. Plaats je bestelling, betaal online via een betaalmethode naar keuze en ontvang al na 5 minuten een e-mail met inloggegevens. Daarmee kun je jouw Fitcooking boek downloaden en direct beginnen met je nieuwe, gezonde levensstijl. 

2. Door wie is het Fitcooking boek geschreven?

Het Fitcooking boek is geschreven door Veerle Trum. Zij schreef eerder al drie andere edities van Fitcooking. Zij is een Nederlandse influencer op het gebied van voeding en fitness en heeft daar dan ook veel passie voor. Haar gezonde levensstijl wilde zij ook graag met andere mensen delen.

Daarom besloot zij het Fitcooking boek te schrijven, met daarin het complete programma voor een gezonde levensstijl. Het Fitcooking boek staat dus vol kennis en waardevolle informatie van een expert, waardoor je zeker weet dat je een methode volgt die verantwoord is. 

3. Wat leer ik zoal in het Fitcooking boek?

In het Fitcooking boek leer je alles wat je moet weten over voeding en fitness. En daarmee bedoelen we alleen de essentiële dingen. Er is tegenwoordig een informatie overload als het op voeding en fitness aankomt.

De meest belangrijke informatie, tips en adviezen zijn gebundeld in het Fitcooking boek. Zo kun jij zelf gericht aan de slag om je doelen te bereiken.  

4. Is het nodig om ook aan mijn mindset te werken?

Ja, je moet ook aan je mindset werken. Wanneer je de juiste instelling hebt, kun je ernaar handelen. Dat komt helemaal goed met het Fitcooking boek. Je ontdekt namelijk snel genoeg welke gewoontes en gedachten jij momenteel hebt, die je kunt veranderen of afleren. Op die manier verbeter je niet alleen die paar gewoontes, maar je hele levensstijl. 

5. Leer ik ook over meal prepping, macro’s, intermittent fasting en progressie meten?

Absoluut. Dat zijn namelijk essentiële onderdelen van een gezonde levensstijl en cruciale stappen in het behalen van je doelen. Alles wat voor jou belangrijk is om te weten, dat leer je. Denk hierbij aan informatie over koolhydraten, eiwitten en vetten, een uitleg over je caloriebehoefte en de beste momenten om te eten.

Ook krijg je kennis voorgeschoteld over intermittent fasting, het meten van je progressie en het bereiden van maaltijden voor één of meerdere dagen (meal prepping). Meer gaan we niet verklappen. Dat is veel leuker om zelf te ontdekken 😉 

6. Hoe ontvang ik het Fitcooking boek?

Nadat je betaald hebt, ontvang je het Fitcooking boek per e-mail. Het is een Pdf-bestand dat je kunt downloaden en eventueel kunt uitprinten, als je dat wilt. Je krijgt dus geen fysiek boek thuisgestuurd. Ook de voedingsschema’s worden in Pdf-formaat geleverd. Verder zal je de macrocalculators in een Excel-bestand ontvangen. 

7. Wat krijg ik bij het Fitcooking boek?

Naast de genoemde macrocalculators, voedingsschema’s en het digitale programma, krijg je allerlei nuttige tips, adviezen en weetjes. Die helpen jou gegarandeerd in het verbeteren van je voeding- en traingewoontes.

Het Fitcooking boek is bovendien voorzien van een overzichtelijk boodschappenlijstje. Neem deze zeker mee naar de supermarkt. Dat scheelt je een hoop gedoe en tijd! 

fitcooking boek hardcover

Fitcooking: Het ultieme voeding en fitness lifestyle plan voor een strak & fit lijf!

✅ Een compleet en makkelijk te volgen 4 stappen programma voor vetverlies met behoud van spiermassa.
✅ Macrocalculator voor zowel mannen als vrouwen om je calorieën- en macronutriënten te berekenen voor zowel vetverlies als voor spieropbouw.
✅ Persoonlijke voedingsschema’s op maat o.b.v. jouw calorieën.
✅ Nuttige en waardevolle tips, weetjes en adviezen over voeding en training. ​
✅ Alles over food preppen, maaltijdfrequentie, ​pre- en post workout maaltijden en progressie meten.
✅  Een overzichtelijk boodschappenlijstje.
✅ 137 eiwitrijke smaakvolle recepten voor elke dag.

Start direct!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *