De beste mindfulness cursus online volgen? Ga voor Happy With Yoga!

In een paar minuten per dag naar een gelukkig en relaxed leven

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
mindfulness cursus online happiness

Kan jij wel meer rust en positiviteit in je leven gebruiken? Ga dan aan de slag met mindfulness! Neem afscheid van stress en kopzorgen en besteed meer aandacht aan geluk, positiviteit en rust. Dankzij de mindfulness cursus online van Happy With Yoga bereik je in 8 weken tijd meer geluk. Mindfulness levert namelijk heel veel voordelen op. Zodra je ze ervaart, zal je jezelf afvragen waarom je niet eerder begonnen was! Lees hier meer over deze mindfulness online cursus

Stress, angst en kopzorgen

Tegenwoordig vinden we het heel normaal om stress te ervaren, zorgen te hebben en over van alles en nog wat te piekeren. We denken haast dat dit gewoon bij het leven hoort.

We hebben een overvolle agenda, maken ons zorgen om dingen die gebeurd zijn of die nog moeten gebeuren en we zijn regelmatig bang dat we tekortschieten. Is dat echt normaal? Hoort dat bij het leven? Of moet dat anders kunnen, maar weten we alleen nog niet hoe? 

Wat als negativiteit je dagelijkse leven beïnvloedt?

Misschien merk je het niet direct op, maar negativiteit heeft ontzettend veel invloed op je leven, je humeur, je relatie(s), je gezondheid en je werk. Eigenlijk op alles.

Wanneer je veel negatieve energie met je meeneemt, voelt dat letterlijk als een last op je schouders. Het sijpelt door in alles wat je denkt, voelt, zegt en doet en dat is heel erg zonde.  

Wij weten dat het ook anders kan. Dat je je gewoontes kunt veranderen. In plaats van altijd bezig te zijn met dingen die misgaan en te focussen op negativiteit, kun je ook positiever leven. Je kunt oude patronen en gewoontes leren doorbreken en er nieuwe, positieve varianten voor in de plaats zetten

Aan de slag met mindfulness

Het is echt mogelijk om hier verandering in aan te brengen. Om je leven voortaan wél positief te beleven en gelukkig te zijn. Hoe je die verandering precies teweegbrengt? Met mindfulness! Dit betekent dat je met aandacht aanwezig bent in het moment.  

Wanneer je aandachtiger en bewuster leeft en meer bezig bent met het huidige moment, is er minder ruimte voor negativiteit. Je kunt dan veel meer focussen op wat er nu gebeurt, zonder daar een oordeel aan te hangen. Zonder een gebeurtenis te associëren met negatieve ervaringen uit je verleden. Zonder dat hele pakket aan gedachtes, gevoelens, ervaringen en meningen erbij te betrekken. Gewoon hier en nu zijn, want dat is alles wat telt. 

Hier in het nu, precies op dit moment, is alles namelijk goed. Er is geen ruimte voor negativiteit, zoals kritiek op jezelf en anderen of angst voor de toekomst. Er is alleen dit moment. Hier en nu. En dat moment kun je – als je goed oefent – zonder oordeel ervaren. 

De voordelen van deze mindfulness cursus online

Mindfulness brengt veel voordelen met zich mee. Het is dan ook niet vreemd dat het over de hele wereld steeds populairder wordt! 

✅ Mindfulness werkt preventief tegen stress, angst en andere negatieve emoties; 

✅ Een mindfulness cursus online zorgt voor meer energie, focus en productiviteit (ook op het werk); 

✅ Je kunt er meer door van het leven genieten, omdat je bewuster aanwezig bent in het moment; 

✅ Je manier van communiceren zal verbeteren, wat gunstig is voor je relaties; 

✅ Je wordt er een liever en meer empathisch mens door; 

✅ Een mindfulness cursus online helpt je je emoties te reguleren; 

✅ Je zal er beter door slapen; 

✅ Je wordt er creatiever en spontaner door, omdat er meer rust is in je hoofd; 

✅ Een mindfulness cursus online helpt tegen lichamelijke pijn en kwaaltjes; 

✅ Het verbetert je humeur en mentale veerkracht; 

✅ Je zal meer rust en daardoor meer geluk ervaren. 

De nadelen van een gemiddelde mindfulness cursus online

❌ Het kost vaak veel geld (maar deze mindfulness online cursus gelukkig niet); 

❌ Je krijgt geen persoonlijke begeleiding, dus je moet het echt zelf doen (bij deze mindfulness online cursus kun je wel vragen stellen via de mail); 

❌ Het is soms lastig om jezelf elke dag te motiveren (maar ook dit is nieuw gedrag dat je jezelf kunt aanleren). 

Happy With Yoga: dé mindfulness cursus online voor jou

Mindfulness voor het dagelijkse leven is een mindfulness cursus online. Deze cursus duurt 8 weken en bevat video’s, dagelijkse e-mails en audiobestanden. Het is hét stappenplan voor iedereen die een rustiger, fijner en positiever leven wil en die graag afscheid neemt van stress en kopzorgen. 

Dankzij de oefeningen in deze mindfulness online cursus, leer je hoe je meer van het leven kunt genieten. Hij heet dan ook “Mindfulness voor het dagelijkse leven: van chaotisch en gestrest naar rustig en gelukkig” en helpt je om je brein te her conditioneren.

De cursus is toegankelijk en begeleid je stap voor stap, zodat je na afloop meer focus, energie, passie en stressbestendigheid ervaart. Ook zal je meer van het moment kunnen genieten. Ga aan de slag met mindfulness en maak het je nieuwe levensstijl. De gunstige ‘bijwerkingen’ volgen dan vanzelf!

Gratis bonusmodule: Mindfulness op het werk!

Wanneer je de mindfulness cursus online bestelt, krijg je er een gratis bonusmodule bij. ‘Mindfulness op het werk’ helpt je om stress op het werk te verminderen. Dankzij de praktische tips en oefeningen hoef je je niet meer te laten leiden door chaos en hectiek. 

Zo word je niet alleen in je privétijd, maar ook op het werk een rustiger, gezelliger en fijner mens. En dat zorgt ervoor dat je in het algemeen een leuker mens wordt; de beste versie van jezelf!

mindfulness cursus online bonus

Meest gestelde vragen over deze mindfulness cursus online 

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de cursus van Happy With Yoga? De meest gestelde vragen over deze mindfulness cursus online hebben we alvast beantwoord. Lees snel verder om te zien of jouw vraag ertussen staat. Is dat niet het geval? Laat dan een reactie achter onder dit artikel! 

1. Kan ik deze mindfulness cursus online ook volgen wanneer ik niet elke dag tijd heb?

Ja, dat kan. Het is natuurlijk het beste voor je brein wanneer je er elke dag even tijd voor vrijmaakt, maar wanneer dat niet lukt is het geen ramp. Hoe vaker je oefent, hoe beter dat is voor je brein en hoe sneller je de gevolgen opmerkt. Zowel op lichamelijk als mentaal gebied. 

Je ontvangt elke dag een e-mail, gedurende 8 weken. Wanneer je een dag geen tijd hebt is dat geen probleem. Je kunt dan gewoon verder gaan waar je gebleven was op een moment dat het je wel goed uitkomt. De inhoud van de lessen blijft gewoon beschikbaar en kun je bovendien zo vaak herhalen als je wilt. 

2. Na hoeveel tijd merk ik de effecten van mindfulness en meditatie?

Uit onderzoek blijkt dat je al na 8 weken mindfulness zichtbare resultaten opmerkt. Deze mindfulness online cursus van Happy With Yoga duurt ook precies 8 weken, maar je kunt de oefeningen daarna voortdurend blijven herhalen. Je hebt ze dan immers allemaal per e-mail ontvangen. Wie wat bewaart, heeft wat! 😉

Bovendien kun je deze mindfulness online cursus eerst 30 dagen gratis uitproberen. Vind je het echt helemaal niets? Dan kun je binnen die termijn je geld terugvragen.

Houd wel in gedachten dat het veranderen van oude gewoontes en patronen tijd kost en dat je binnen die 30 dagen misschien nog geen wonderbaarlijke verschillen zal merken. 

3. Hoeveel kost de mindfulness cursus online en waar kan ik hem bestellen? 

Wil je de mindfulness cursus online van Happy With Yoga bestellen? Goed idee, want dan kun je vrijwel direct aan de slag met ‘Mindfulness voor het dagelijkse leven’ én de bonusmodule ‘Mindfulness op het werk’.

Je betaalt slechts eenmalig €47 om beide modules te ontvangen en daar zal je de rest van je leven plezier van hebben. Je houdt namelijk altijd toegang tot het lesmateriaal!

Dat is natuurlijk helemaal geen grote investering als je weet wat je ervoor terugkrijgt en hoe positief je je leven ermee verandert! Bovendien kost de gemiddelde mindfulness cursus veel meer geld. 

4. Is mindfulness hetzelfde als yoga?

Mindfulness is niet hetzelfde als yoga, maar sluit bijvoorbeeld wel heel goed op elkaar aan. Zo kun je bewust in het nu leven en online yoga lessen volgen om nog meer bewust te worden van je lichaam en het huidige moment.

Waar je met yoga vooral bezig bent met fysieke bewegingen en aanwezigheid in je lichaam, is mindfulness gericht op je brein. Wanneer je deze twee met elkaar combineert, zal je uiteraard nog meer resultaten opmerken en je lekkerder in je vel voelen.

We kunnen het daarom zeker aanraden om met beide technieken aan de slag te gaan, mocht je dat interessant vinden! 

mindfulness cursus online cursus

Mindfulness cursus voor het Dagelijkse leven – Happy with Yoga

✅ Gedurende 8 weken elke dag een Mindfulness email met uitleg en oefeningen
✅ Mindfulness Video’s die je vanuit huis mee kunt doen
✅ Mindfulness Audio Bestanden die je altijd en overal kunt volgen
✅ Praktische tips om een gewoonte te maken van Mindfulness
✅ De extra mini-cursus ‘Mindfulness op het werk’.
✅Toegang tot een enthousiaste en toegewijde Facebook community (optioneel)
✅ Onbeperkt en overal toegang tot de inhoud van de cursus en toekomstige updates

Start de cursus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *