Gezond eetschema gezocht? Eindelijk duidelijkheid en regelmaat!

Persoonlijk voedingsplan op maat!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
Gezond eetschema logo

Worstel jij regelmatig met je voeding en vind je het lastig om te bepalen wat je wel of niet mag eten? Merk je dat je het lastig vindt om op gewicht te blijven of af te vallen en gaat het beeld in de spiegel je steeds meer tegenstaan? Dan wordt het hoog tijd om in actie te komen! Om gezond te leven is het belangrijk dat je goed slaapt en niet te veel stress ervaart. Ook je voeding is heel belangrijk. Heb je hulp nodig in de vorm van een gezond eetschema? Lees dan snel verder! 

Het belang van een gezonde levensstijl

Wanneer je gezond eet en goed voor jezelf zorgt, kan je lichaam optimaal functioneren. Dit betekent niet alleen dat je voldoende groenten, fruit en andere essentiële voeding moet binnenkrijgen.

Het houdt ook in dat je op tijd naar bed gaat, voldoende uren slaapt, regelmatig beweegt en dat je je lichaam niet te vaak en te lang blootstelt aan stress. Ook is het belangrijk om te stoppen met roken en niet te veel alcohol te drinken. 

Ondanks jouw goede wil, kan het lastig zijn om een gezonde levensstijl vast te houden. Je gezondheid wordt namelijk niet alleen bepaald door je leefstijl, maar ook door je omgeving. Er zijn tegenwoordig heel veel mensen te zwaar. Ondanks dat we weten dat dit niet oké is, lijkt het steeds meer ‘normaal’ te worden.

Daardoor lijkt de noodzaak om af te vallen en gezonder te leven kleiner te worden. Zonde! Een ongezonde levensstijl kan namelijk leiden tot lichamelijke klachten en ziekten. Daarom wordt het tijd om dit anders aan te pakken. 

Een gezond eetschema: dé uitkomst!

Nu je de knop hebt omgezet en weet dat het anders moet, wordt het tijd om actie te ondernemen. Je weet inmiddels wel dat een crashdieet niet de oplossing is voor een gezond leven. Hierbij krijg je niet voldoende voedingsstoffen binnen en wanneer je met het dieet stopt zal je snel terugvallen in oude patronen.

Dit is niet alleen heel jammer, maar ook frustrerend en onnodig. Wat wél werkt is een gezond eetschema dat op maat gemaakt is en daardoor helemaal past bij jou als persoon.

Dit houdt in dat het een persoonlijk gezond eetschema is dat past bij jouw situatie en bij jouw voorkeuren. Bovendien eet je normale, gezonde voeding en hoef je geen wonderpillen en vreemde shakes te nuttigen. Het mooiste van alles: het resultaat zal blijvend zijn

De voordelen van een gezond eetschema

Maar waarom moeten we per se zo gezond leven? En hoe kan een gezond eetschema hier precies bij helpen? Dat zullen we je vertellen! 

✅ Je krijgt er meer energie van, want gezonde en verse voeding ondersteunt het lichaam; 

✅ Je zal een gezonder gewicht bereiken en dus een gezonder BMI hebben; 

✅ Je wordt minder vaak verkouden of grieperig, omdat je weerstand beter is; 

✅ Je stoelgang zal verbeteren wanneer je voldoende water drinkt en vezels eet; 

✅ Je huid, haren en nagels zullen er beter uitzien, want gezondheid komt van binnenuit; 

✅ Je zal je mentaal sterker en meer in balans voelen, omdat je beter in je vel zit; 

✅ Het risico op kanker, hart- en vaatziekten verkleint; 

✅ Je zal naar verwachting ouder worden wanneer je fit door het leven gaat. 

Een gezond eetschema dat op maat gemaakt is, past bij jouw doelen en voorkeuren. Daardoor is het gemakkelijker vol te houden. Je hoeft er bovendien geen calorieën voor te tellen, omdat alles al berekend is op basis van jouw energiebehoefte.

Je hoeft overigens nooit zonder inspiratie te zitten wanneer je voorzien bent van heerlijke recepten. En daar zorgt Primary Health voor! 

Gezond eetschema: een persoonlijk voedingsplan op maat

Een gezond eetschema van Primary Health is geschikt voor jou én je gezin. Je kunt elke dag binnen 10 tot 30 minuten een gezonde maaltijd op tafel zetten waarbij rekening is gehouden met jouw persoonlijke macro’s. Hierdoor krijg je elke dag de juiste hoeveelheid vetten, eiwitten en koolhydraten binnen.

Je hoeft geen calorieën te tellen, dus je ervaart geen gedoe. Bovendien is hierbij geen sprake van strenge weekschema’s. Jij kiest zelf welke maaltijd jij wil maken op basis van de 1.500+ recepten die worden aangeboden.

Heb je een allergie of ben je intolerant voor bepaalde producten, dan is een gezond eetschema alsnog een mogelijkheid voor jou. Houd in de handige app bovendien alle recepten bij de hand. Wel zo gemakkelijk! 

Gezond voedingsschema ebook

Hoe werkt zo’n persoonlijk voedingsplan precies?

Wanneer je je aanmeldt, ontvang je een link om een persoonlijk intakeformulier in te vullen. Je kunt hierbij aangeven wat jouw huidige situatie is, wat je doelen zijn en hoe het zit met jouw persoonlijke voorkeuren. Hier wordt namelijk rekening mee gehouden wanneer een gezond eetschema wordt samengesteld.

Als besloten wordt dat Primary Health iets voor jou kan betekenen, wordt er een plan gemaakt. Hierbij worden de caloriebehoefte, macronutriënten, eetmomenten en portiegroottes bepaald die nodig zijn om jouw doelen te behalen. Een gezond eetschema ontvang je vervolgens via de app of je kunt hem openen op de computer. 

In de app staan elke dag allerlei lekkere, gezonde recepten klaar die passen bij jouw doel(en) en wensen. Eet je liever iets anders, doe dan inspiratie op in de recepten database. Zo hoef je nooit meer zonder inspiratie te zitten.

Het fijne is dat alle hoeveelheden en ingrediënten automatisch afgestemd worden op jouw persoonlijke situatie. Je hoeft dus zelf nergens meer over na te denken! 

Wil je voor meerdere dagen koken, dan kun je de porties eenvoudig aanpassen. Eet je met kinderen? Houd daar rekening mee door een kinderportie te selecteren!

Zo’n gezond eetschema is dan niet alleen handig, maar ook nog eens goed voor de portemonnee. Je zal namelijk niet snel eten hoeven weggooien. Je maakt precies genoeg voor elk gezinslid! 

Handige extra’s

Wist je dat je met dit gezond eetschema tot wel 10 dagen vooruit kunt plannen? Zo kun je het helemaal afstemmen op jouw drukke (gezins)leven. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wilt doen, deel het overzichtje met je partner of kies voor de thuisbezorgoptie van AH! Makkelijker kan eigenlijk niet. 

Natuurlijk wil je naast die gezonde voeding ook bijhouden of je in de buurt komt van je doelen. Je voortgang kun je bijhouden door je metingen door te geven en je progressiefoto’s te uploaden in de app. Jouw coach houdt dit goed in de gaten en geeft je eventuele adviezen of tips wanneer dat nodig is. 

Kim: jouw coach bij een persoonlijk voedingsplan 

Maar wie is die coach? Dat is Kim, een gepassioneerd vitaliteit- en voedingsdeskundige die mensen aan een gezonde levensstijl helpt. Kim vindt het belangrijk dat mensen zich goed voelen, dat zij goed slapen, voldoende energie hebben en zo min mogelijk klachten ervaren. Daarom helpt zij mensen graag om een gezond gewicht te bereiken, zodat zij weer kunnen glimlachen naar hun spiegelbeeld.  

De afgelopen 10 jaar heeft Kim honderden mensen begeleid aan de hand van een duurzaam en gezond eetschema, met blijvend resultaat. Kies je voor een gezond eetschema op maat, dan kun je maandelijks, om de week of elke week een gesprek met Kim inplannen.

Dit is een 20 tot 30 minuten durend telefonisch gesprek waarin jouw voortgang wordt besproken. Zo weet je zeker dat er iemand is die jou er doorheen kan helpen en die jou moed kan inspreken wanneer het wat minder goed gaat. 

Persoonlijk voedingsplan ervaringen

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen met een gezond eetschema van Kim? Wij hebben er een aantal voor je opgezocht. 

Maaike (38) deelt haar gezond eetschema review: “Kim is kundig en bevat veel kennis. Ze doet er alles aan om je te helpen. Ik heb het hele traject alles kunnen vertellen en heb me altijd begrepen en op mijn gemak gevoeld.” 

Ook Marco (42) is enthousiast: “Ik heb de coaching met Kim erg positief ervaren. Ze is recht door zee en heeft het beste met je voor. Ze zegt waar het op staat. Dat heb ik als prettig ervaren.” 

Persoonlijk voedingsplan bestellen!

Nu wordt het hoogt tijd om het zelf te proberen en te ontdekken wat een gezond eetschema van Kim voor JOU kan betekenen!  

Wil je een gezond eetschema bestellen? Dat kan op basis van een abonnement. Er zijn verschillende soorten abonnementen voor verschillende prijzen beschikbaar.

Kies de vorm die bij jou past om een uitgebreide intake en een persoonlijk voedingsplan te ontvangen met meer dan 1.500 recepten! Ook krijg je coaching gesprekken en is elk abonnement maandelijks opzegbaar. Jij bepaalt dus zelf hoe lang je ermee doorgaat! 

Klaar om te beginnen? Plan dan eerst een intake. Daarna volgt een vrijblijvende en gratis telefonische kennismaking. Hierin hoor je precies wat het plan voor een gezond eetschema voor jou inhoudt.

Zodra je het gezond eetschema ontvangen hebt, kun je starten met de introductieweek. In deze week kun je dagelijks vragen stellen aan Kim via de chat en maak je gegarandeerd een vliegende start

Gezond eetschema logo

Persoonlijk voedingsplan: begeleiding op maat, zonder calorieën tellen

✅ Geen strenge weekschema’s
✅Geen calorieën tellen
✅Partner en gezin opties
✅Maaltijden binnen 10 – 30 min op tafel
✅Persoonlijke macro’s berekend
✅1500+ recepten
✅Ook voor intoleranties en allergieën
✅Handige app te gebruiken op je telefoon, tablet of pc

Ga aan de slag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *