Stoppen met roken programma | Het meest effectieve online programma van NL!

Profiteer tijdelijk van extra korting!

Gemiddelde leestijd: 15 minuten
stoppen met roken programma roken

Rook jij vast of af en toe met feestjes, maar wil je daar liever mee stoppen? Je weet vast wel dat roken ongezond is en op de lange termijn heel schadelijk voor je lichaam kan zijn. Maar zomaar even stoppen is helaas niet voor iedereen weggelegd. Door de verslavende nicotine in tabak kan stoppen met roken een ware strijd zijn. Gelukkig is er een oplossing: het Stoppen met Roken programma van Ikstopwel.nl.

Het is een online programma en tevens het meest effectieve programma om te stoppen. Lees hier meer! 

Waarom nicotine zo verslavend werkt

Dat roken verslavend werkt, dat weten we allemaal. Maar wat zorgt er precies voor dat die verslaving ontstaat? Nicotine is die verslavende stof in sigaretten. Maar wist je dat nicotine ook erg lijkt op een lichaamseigen stof?

Dat is dan ook de reden dat het zo gemakkelijk wordt opgenomen door onze hersenen en dat je er al snel meer van wilt. Bovendien gaat de nicotine in slechts zeven seconden van je mond naar je hersenen én zitten er stoffen in die de verslavende werken nog eens extra versterken. 

Nicotine zoekt verbinding op met bepaalde receptoren in je hersenen, die vervolgens een beloningssignaal versturen. Het gevolg is dat er neurotransmitters, zoals dopamine, vrijkomen. Hierdoor krijg je een korte kick en voel je je goed.

Toch duurt dat effect niet heel lang, waardoor je weer sneller zin krijgt in een sigaret. Sterker nog: hoe vaker je rookt, des te korter het fijne gevoel duurt en hoe sneller je weer trek krijgt in een nieuwe sigaret. Hoog tijd om dit patroon te doorbreken! 

Mogelijke gevolgen van het roken 

Wanneer je rookt heb je allereerst meer kans op longkanker. Uit onderzoek blijkt dat 86 procent van de mensen met longkanker dit gekregen hebben door te roken. Je kunt er ook andere soorten kanker van krijgen. Stop je met roken, dan daalt het risico gelukkig weer.

Verder kan roken leiden tot longaandoeningen, zoals COPD en kan het je hart en bloedvaten ernstige schade toebrengen. Wist je bovendien dat je lastiger zwanger kunt worden als je lang rookt? En wanneer je wel zwanger wordt en doorrookt, bestaat er meer kans op een vroeggeboorte, miskraam of doodgeboorte. 

Omdat in tabak gemiddeld 70 kankerverwekkende stoffen zitten, heeft dit mogelijk nog meer ernstige gevolgen. Denk hierbij aan een verhoogde bloeddruk, aderverkalking, een herseninfarct of hersenbloeding. Verder leidt roken tot gelige of bruine nagels en tanden en wordt je huid sneller oud. 

Ben jij verslaafd? Test het zelf!

Ben je benieuwd of jij verslaafd bent aan nicotine? Beantwoord voor jezelf dan de volgende vragen: 

Hoe snel na het wakker worden rook jij je eerste sigaret?

A. Binnen 5 minuten  
B. Binnen 6-30 minuten  
C. Binnen 31-60 minuten  
D. Na 60 minuten 

Hoe veel sigaretten rook je per dag?

A. 31 of meer  
B. 21-30  
C. 11-20  
D. 1-10       

Rook je als je echt ziek bent?

A. Ja 
B. Nee 

Welke sigaret vind je het lekkerst en kun je het moeilijkst missen?

A. De eerste sigaret ’s morgens vroeg  
B. Een andere gedurende de dag    

Vind je het moeilijk om niet te roken op plekken waar het niet mag?

A. Ja  
B. Nee    

Rook je ’s ochtends meer sigaretten dan gedurende de rest van je dag?

A. Ja  
B. Nee 

Heb je er moeite mee om te roken, wanneer jij de enige in het gezelschap bent die rookt?

A. Nee 
B. Ja 

Uitslag: heb jij de meeste A’s of vooral A’s en B’s? Dan ben je helaas écht verslaafd. Hoog tijd om daar iets aan te doen! Scoor je vooral B’s en C’s, houd er dan rekening mee dat het niet lang meer zal duren totdat jij ook sterk afhankelijk wordt van nicotine. Heb je vooral D’s gekozen, dan ben je pas licht afhankelijk, maar ook dit kan op den duur veranderen in een sterkere verslaving.

Aangezien je van tevoren niet duidelijk ziet aankomen wanneer een lichte afhankelijkheid in een sterke afhankelijkheid verandert, is het sneller zo ver dan je zou denken. Dit sluipt er namelijk heel geleidelijk aan in. 

Ikstopwel: Stoppen met Roken programma!

Het Online Stoppen met Roken programma is het meest effectieve programma in Nederland. Het is bekend van RTL4 en heeft al meer dan duizenden mensen in 10 uur tijd van het roken afgeholpen.

De slagingskans van dit Stoppen met Roken programma is maar liefst 86 procent, omdat het gebaseerd is op jarenlange ervaring. Dat leidt tot geweldige resultaten! 

De voordelen van dit Stoppen met Roken programma

Waarom werkt dit Stoppen met Roken programma zo goed? Ten eerste is het een online programma. Waar veel mensen zich schamen voor een verslaving, ook voor een nicotineverslaving, kun je met behulp van het online programma van Ikstopwel.nl gewoon vanuit huis aan de slag.

Zo leer je vanuit je eigen, vertrouwde omgeving in slechts 10 uur tijd en binnen 14 dagen hoe je van die sigaretten af komt. Als je elke dag een uurtje hieraan besteedt, ben je al na 10 dagen een niet-roker. Dat kan iedereen! 

Laten we alle voordelen van dit Stoppen met Roken programma op een rij zetten: 

✅ Veilig vanuit huis; 

✅ 86 procent slagingskans; 

✅ Het kost slechts 10 uur van je tijd; 

✅ Extra korting; 

✅ 5-weekse bonus beschikbaar

✅ Niet goed = geld terug binnen 14 dagen. 

Stoppen met Roken ervaringen van anderen

Ben je benieuwd naar wat anderen zeggen over het Stoppen met Roken programma? Minthe vertelt: “Ik ben heel enthousiast over je programma. Na het eerste deel snap ik helemaal waarom het mij nooit lukte. Na het tweede deel ben ik nu een niet-roker. Dank je wel, Marcel!” 

Ook Michel is eindelijk gestopt met roken. Hij zegt: “Ik wist niet dat het zo gemakkelijk was. Ik ben nu ook een niet-roker. Van 3 pakjes per dag naar niets. Geloofde het eerst niet, maar het is echt zo. Vond vooral het eerste deel heel erg verhelderend.” 

Tot slot schrijft Katja: “Wat een fantastisch resultaat. Ik ben een niet-roker, nu! Ik heb de podcasts een paar keer geluisterd en het is eenvoudig om niet meer te roken!” 

Stoppen met Roken programma bestellen?

Dit online Stoppen met Roken programma wordt aangeboden in de vorm van opnames. Het is mogelijk om in één keer of in twee of drie termijnen te betalen.

Bovendien wordt er tijdens het betaalproces een extra optie aangeboden, waarmee je na afloop van het programma nog 5 weken elke dag ondersteuning, tips, tricks en adviezen ontvangt. Dan weet je zeker dat je niet zult terugvallen in oude gewoontes en een niet-roker blijft! 

stoppen met roken programma niet meer roken

Stoppen met Roken programma korting: extra voordelig stoppen!

We hebben allemaal een zware tijd achter de rug in verband met de pandemie. Er was meer stress, waardoor menig roker nog meer is gaan roken. Het is dan ook niet gek dat het je nog niet gelukt is om te stoppen met roken.

Precies om die reden krijg je tijdelijk extra Stoppen met Roken programma korting, om extra voordelig te kunnen stoppen! Je krijgt tijdelijk extra korting! Is dit het teken waar je op gewacht hebt? Wordt dit JOUW moment om te stoppen met roken en je leven een gezonde wending te geven? Ga ervoor! En verdiep je ook eens in een gezond, op maat gemaakt voedingsschema

Extra fijn nieuws: de oprichter van het programma, Marcel, is zo overtuigd van zijn online programma, dat hij een 100% niet goed = geld terug garantie geeft. Besluit jij binnen 14 dagen na aankoop dat je niet tevreden bent? Dan krijg je je geld gewoon terug.

Je hoeft hem daarvoor alleen maar een e-mail te sturen en dan regelt hij de rest. Natuurlijk hopen wij dat dit niet nodig is en dat jij na het volgen van dit Stoppen met Roken programma ook een niet-roker bent geworden. En dat je dat ook blijft! Deze bonus scoor je tijdelijk ook met extra korting! 

stoppen met roken programma online

Online Stoppen met Roken Programma

✅ Veilig vanuit huis
✅ 86% slagingskans
✅ Het kost slechts 10 uur van je tijd
✅ 5-weekse bonus beschikbaar
✅ Niet goed = geld terug
Extra korting op de checkout pagina

Onderneem nu actie!

Meest gestelde vragen over het Stoppen met Roken programma

Een aantal vragen horen wij vaak gesteld worden wanneer het gaat over stoppen met roken. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor jou op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Lees dan onze andere blog artikelen. Mogelijk staat hier wel informatie waar je naar op zoek bent. 

Levert stoppen met roken meteen voordelen op?

Ja, al zal je ook ontwenningsverschijnselen opmerken in de eerste week of weken. Denk hierbij aan somber, humeurig, rusteloos en hongerig zijn, slecht slapen, hoofdpijn hebben en hoesten.

Na hoeveel tijd merk je de gezondheidseffecten van het Stoppen met Roken programma?

Na 2 tot 12 weken verbeteren je longfunctie en de bloedsomloop. Na 1 maand is je conditie al beter en beweeg je gemakkelijker. Ook ben je dan van het rokershoestje af. Na 1 jaar heb je 50 procent minder kans op hart- en vaatziekten en neemt de kans op andere aandoeningen langzaam af.
Ben je 5 tot 15 jaar gestopt, dan heb je evenveel kans op een beroerte als iemand die niet rookt. Na 10 jaar is het risico op longkanker 50 procent minder geworden en heb je ook minder kans op andere kankersoorten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *