Innerwave Detox: reset je lichaam & geest! + Ervaringen

Dé succesvolle detox kuur van dit moment + ervaringen

Gemiddelde leestijd: 15 minuten
detox innerwave detox

Wil jij je gezondheid een boost geven? Reset je lichaam en geest met Innerwave Detox. Er zijn 3 soorten kuren om uit te kiezen. Wat ze met elkaar gemeen hebben? Een Innerwave detox kuur voor thuis is altijd effectief én leuk om te volgen.

Het is dé manier om zowel fysiek als mentaal een nieuwe start te maken. Geef je lichaam de kans om zichzelf te reinigen en weer terug te gaan naar de ‘fabrieksinstellingen’. We weten zeker dat je deze ervaring de moeite waard zal vinden.

Ben je benieuwd hoe zo’n Innerwave Detox precies werkt? Dat gaan we je vertellen!

Waarom een detox kuur kiezen?

Er is vaak een duidelijke verdeling in type mensen. De ene soort houdt van sporten en wil zijn of haar lichaam graag gezond houden door te bewegen. In dat geval is de BAMS Bootycamp bijvoorbeeld heel interessant.

De andere soort let liever op voeding en volgt een detox kuur om weer lekker in zijn of haar vel te komen. Voor die laatste groep is Detox Totaal Formule een aanrader: de detox kuur van Innerwave Detox!

Zo’n detox kuur zorgt ervoor dat zowel je lichaam als je geest gereset worden. Je krijgt duidelijke instructies en recepten. En bij Innerwave Detox krijg je de juiste voedingssupplementen thuisbezorgd.  Dat is direct wat dit concept uniek maakt.

Wat is Innerwave Detox?

Innerwave Detox is een allesomvattende detox kuur formule, die gericht is op het lichaam reinigen, de juiste voeding en beweging, vasten en aanvullende supplementen slikken. Veel therapeuten en coaches raden Innerwave Detox aan. En dat is natuurlijk niet zomaar.

Innerwave Detox is geen tijdelijke oplossing (zoals een detox kuur normaal gesproken wel is). Het is een gezonde levensstijl die je ook na de kuur kunt volhouden. Je wordt geïnspireerd en gemotiveerd om op een leuke en natuurlijke manier aan je gezondheid te werken.

Daardoor zijn de Innerwave Detox ervaringen ook zo positief; mensen ervaren geen jojo-effect, want het is geen crash dieet. Je verliest gewicht, krijgt weer nieuwe energie en je rekent af met allerlei kwaaltjes. Gewoon, op een gezonde manier!

Innerwave Detox maakt gezondheid eenvoudig, waardoor een energiek en gezond leven toegankelijk wordt voor iedereen die meedoet. Dit gezondheidsprogramma is effectief en dat zal je merken op fysiek én mentaal niveau.

Het bedrijf heeft 3 soorten detox kuren ontwikkeld. Daarover vertellen we verderop in dit artikel meer. Welke kuur je ook kiest: je krijgt er een informatieboekje bij, lekkere recepten en de juiste supplementen. Daardoor wordt een optimaal effect gecreëerd!

innerwave detox producten

De voordelen

Waarom zou je voor de Detox Totaal Formule van Innerwave Detox kiezen? Daar zijn verschillende redenen voor. Je vindt ze hieronder:

✅ Het is de ideale Innerwave detox kuur voor thuis;

✅ Je krijgt begeleiding van een Innerwave detox coach;

✅ Je ontvangt meer voordelen dan bij de gemiddelde detox kuur;

✅ Er zijn 3 programma’s om uit te kiezen;

✅ Het is geen tijdelijke oplossing, maar één voor de lange termijn;

✅ De focus ligt niet alleen op snel afvallen, maar op een gezonde levensstijl ontwikkelen;

✅ Je kunt eerst een gratis webinar volgen als je meer informatie wilt;

✅ De Innerwave Detox ervaringen zijn heel positief.

Krijg begeleiding van een Innerwave Detox coach

Via de plattegrond op de website van Innerwave, kun je zien waar bij jou in de buurt een Innerwave Detox coach of therapeut zit.  Er zijn er (zo te zien) nog niet heel veel in Nederland, maar ze zijn wel goed verspreid door het land.

Daardoor kun je je gerust aanmelden; er is altijd wel een coach in de buurt. Deze coaches helpen je met verschillende dingen. Denk aan het detox traject zelf, maar ook aan online coaching wanneer je dat nodig hebt.

Heb je moeite met gezonde boodschappen doen? Geef dan aan dat je supermarktsafari begeleiding wilt. Of laat je motiveren door wandel coaching en zet – letterlijk en figuurlijk – flinke stappen!

Uiteraard ben je niet verplicht om met een Innerwave Detox coach te werken, als je dat niet wilt. Ga jij liever op eigen initiatief aan de slag met een van de programma’s, dan kan dat ook!

Innerwave Detox ervaringen

Al veel mensen gingen je voor en volgden een Innerwave Detox. Oprichter van het bedrijf – Patrick Willems – ontdekte jaren geleden het verbluffende effect van een detox kuur. “Ik was dolenthousiast en startte mijn eigen bedrijf. Ik voelde me namelijk zo fit als een hoentje.”

Ook andere mensen delen hun Innerwave Detox ervaringen. Op de website zijn bijvoorbeeld enkele Innerwave ervaringen te lezen van bekendere Nederlanders.

Carolien Spoor schrijft bijvoorbeeld “Ik voelde dat mijn lichaam was gereinigd en ik was helemaal opgeladen na de kuur. Ik ga hem elk jaar doen, echt een aanrader!”

En Daisy van I Love Health is net zo enthousiast. “Ik ga vaker vasten met Innerwave! Het is mij goed bevallen.”

Op reviewplatform Kiyoh krijgt Innerwave een 9 als cijfer, gebaseerd op 186 beoordelingen. Maar liefst 98% van al die mensen beveelt het bedrijf en haar detox kuren aan. Dat is natuurlijk heel positief!

Detox Innerwave kopen? Kies jouw kuur!

Wil jij ook met de Innerwave recepten en supplementen aan de slag? Uit ervaringen Innerwave blijkt dat het voor iedereen effectief is, juist omdat je kunt kiezen uit 3 programma’s.

Ga voor de Innerwave Detox basis kuur, de milde detox vastenkuur of de compleet detox kuur.

Basis detox vastenkuur

De Innerwave Detox Basis is het programma voor meer energie, een mooiere huid en de start naar een gezonder leven. De meest intensieve optie, maar ook heel effectief. Het programma bestaat uit 3 fasen waar je doorheen geloodst wordt. Je hoeft zelf dus nergens over na te denken.

Milde detox vastenkuur

De Milde detox vastenkuur is een unieke kuur waarbij je mag blijven eten! Hij duurt 9 dagen en zorgt ervoor dat je stofwisseling gestimuleerd wordt en dat je lichaam nieuwe energie krijgt. Het gevolg? Je wordt slanker, gezonder en je huid gaat weer stralen.

Ook dit programma bestaat uit 3 fasen waarin je begeleid wordt bij elke stap die je zet. Naast de bovengenoemde voordelen, zullen ook je spijsvertering en doorbloeding verbeteren.

Compleet detox kuur

Wil je jezelf echt een cadeau geven? Deze complete kuur helpt je lichaam helemaal te resetten, waardoor alle afvalstoffen je lichaam verlaten. Na afloop zal je je energieker en fitter voelen en dat ook uitstralen.

De balans in je lichaam wordt namelijk beter: minder vet, meer spieren. En doordat je vet verbrandt, zal je afvallen. Kortom: de beste oplossing voor wie er helemaal voor wil gaan!

Tip: Detox Innerwave kortingscode!

Je kunt de 3 Innerwave Detox programma’s online bestellen. Wat wij zelf altijd even doen als we iets kopen, is op zoek gaan naar korting. Google simpelweg op “Innerwave kortingscode” of “Innerwave korting” om te zien of er op dit moment acties zijn. Dit kan veel geld schelen!

Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en ontwikkelingen.

innerwave detox producten

Innerwave Detox is de detox totaal formule!

Kies nu je detox kuur!

Meest gestelde vragen over Innerwave Detox

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over Innerwave Detox? Geen zorgen, we hebben de meest gestelde vragen al voor je beantwoord.

Maar als jij een andere vraag hebt, dan zien we die graag terug onder dit artikel. Je kunt gewoon een reactie achterlaten en dan beantwoorden we je vraag binnenkort.

Hoeveel kilo kun je afvallen met Innerwave Detox?

Hoeveel kilo je afvalt met de detox Innerwave, hangt af van verschillende factoren. Je startgewicht, leeftijd en lichaamsbouw spelen hierin mee. Maar gemiddeld kun je 1 tot 3 kilo afvallen met een korte detox kuur en zo’n 3 tot 5 kilo met een kuur van 5 dagen of meer.

Welke Innerwave Detox kan ik het beste kiezen?

Het hangt af van je doel en voorkeuren, welke Innerwave Detox het beste is om te kiezen. Zo kun je de Basis detox gebruiken om kennis te maken met het concept. Houd er rekening mee dat dit alsnog een intensief programma is. Verder zijn er nog de Innerwave milde detox en de Complete detox kuur. Als je advies wilt over welke detox kuur het beste bij jou past, adviseren we je om even contact op te nemen met een van de coaches bij jou in de buurt.

Wat zit er in een Innerwave Detox kuur?

Ga je met Innerwave Detox aan de slag? Dan krijg je informatie over detoxen in een handig boekje, lekkere recepten die je kunt maken én je ontvangt geschikte, natuurlijke supplementen in je pakket. Bij de Complete detox kuur krijg je bijvoorbeeld ook klysmavullingen, zoals koffie of groene klei. Op de website lees je er meer over. Klik gewoon op een van de linkjes in dit artikel en ontdek wat Innerwave Detox allemaal te bieden heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *