Pakama Athletics Review (2023) De beste sportproducten voor jou!

Overal sporten waar je wilt: buiten én in je thuisgym

Gemiddelde leestijd: 16 minuten
thuisgym Pakama

Sport je graag? Maar niet per se in de sportschool, zoals de meeste mensen? Droom je van een thuisgym of wil je graag buiten aan de slag met je workouts? In deze Pakama Athletics review vertellen we je hoe je dit aanpakt.

Je hoeft namelijk niet zoals de rest van Nederland een sportschoolabonnement te nemen. Als dat niet jouw ding is, kan het ook anders. Hoe dat precies werkt? Dat vertellen we je in dit artikel. We verklappen alvast één ding: je kunt hier de beste sportproducten voor jouw trainingen scoren! Lees je mee?

Is sporten in de sportschool niet jouw ding?

Hoewel het overgrote deel van de sportende Nederlanders een sportschoolabonnement heeft, is niet iedereen er fan van. Sterker nog: veel mensen die wél een abonnement hebben, maken er helemaal geen gebruik van. Sponsoren, noemen we hen.

En eerlijk is eerlijk: er zijn best wat redenen op te noemen waarom sporten in de sportschool niet leuk is. We hebben ze voor je opgesomd.

❌ Buiten werktijden om, is het er vaak heel druk;

❌ Als het zo druk is, dan moet je vaak wachten op bezette apparaten;

❌ Je voelt je aangekeken of in de gaten gehouden;

❌ De muziek uit de speakers overstemt het geluid van je eigen muziek;

❌ Je vindt sporten misschien alleen leuk met een sportmaatje;

❌ Voor groepslessen boven op je abonnement, betaal je vaak extra geld;

❌ Je voelt je niet op je gemak in de kleedkamer/douches.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan…

Tips: 3x sporten zonder sportschool

Dus hoe kan je dan wél fit blijven, zonder naar de sportschool te gaan? Dat verklappen we natuurlijk graag aan je. Er zijn minstens 5 manieren om dit te doen!

1. Sluit je aan bij een sportclub

Je kunt ook binnen sporten en toch de deur uitgaan door je bij een sportclub aan te sluiten. Misschien vind je tennis, squash of (het zo populaire) padel leuk?Andere vormen van sport, zoals yoga of vechtsport, zijn ook uitdagend.

Probeer vooral iets te vinden wat je echt leuk vindt. Dan voelt sporten niet als een ‘moetje’.

2. Ga buiten sport oefeningen doen

In het voorjaar en de zomer – maar ook vaak nog in het najaar – is buiten sporten heel fijn. Terwijl je actief bezig bent, haal je direct een frisse neus. En dat is ideaal wanneer je verder de hele dag binnen zit.

Sluit je bijvoorbeeld aan bij een bootcamp les of ga lekker hardlopen. Alleen of samen met iemand die dit ook leuk vindt om te doen.

Je kunt met buiten sporten oefeningen doen die je ook in de sportschool doet. En wist je dat sporten met je eigen lichaamsgewicht ook super effectief is? Je hebt in principe geen fitness apparatuur of -accessoires nodig om een effectieve workout te doen!

3. Richt je eigen thuisgym in

Ben jij niet zo’n buitenmens? Of blijf je met slecht weer liever binnen? Weet dat je ook fitness producten kunt kopen om een thuisgym in te richten. Tegenwoordig is er ruime keuze in fitness artikelen voor thuis.

De vraag is natuurlijk hoeveel ruimte je hiervoor hebt. Als je in een appartement woont of nog bij je ouders, dan is de kans klein dat je een hele kamer kunt omtoveren tot thuisgym.

Weet dat je ook met slechts een paar fitness artikelen voor thuis al goede workouts kunt doen. Je hebt dus niet zoveel nodig om toch fit te blijven. Koop je daar bovendien de beste sport oordopjes bij? Dan kun je met volle focus aan de slag en behaal jij zeker weten je fitness doelen!

In een thuisgym of buiten sport oefeningen doen?

Zie jij het wel zitten om buiten sporten oefeningen te doen of die thuisgym in te richten? Dan raden wij je aan om je sportproducten te kopen bij Pakama Athletics. 

Bij dit bedrijf kun je alle benodigdheden bestellen die je nodig hebt voor een ultieme training. Het aanbod is groot en divers, dus we weten zeker dat jij er ook zal slagen!

Maak kennis met Pakama Athletics!

Hoog tijd voor een Pakama Athletics review, vonden wij bij Snelopdieet. Naast de welbekende Pakama tas (die je misschien weleens voorbij hebt zien komen), verkoopt dit bedrijf namelijk nog meer toffe sportproducten.

Met kreten zoals ‘Gym to go’ of ‘De sportschool voor in je tas’ vind je hier super slimme oplossingen. Ook wanneer je niet veel ruimte hebt (in huis of in je bagage).

Over de sportproducten van dit merk

Welke sportproducten mag je dan zoal verwachten van dit merk? In deze Pakama Athletics review vertellen we je daar natuurlijk alles over. Hieronder vind je een greep uit het aanbod!

Fitness artikelen voor thuis

Pakama Athletics biedt niet alleen fitness artikelen voor thuis, maar ook voor onderweg. Alle sportartikelen die je tijdens een workout goed kunt gebruiken, passen namelijk in een Pakama tas. 

En omdat die tas slim ontworpen is, heeft je rug daar ook plezier van. Geen zere schouders of rugklachten meer. En deze trainingsrugzak met inhoud kun je gewoon online bestellen.

Wil je niet alleen je sportspullen meenemen, maar ook een bidon en eventueel je laptop? Zelfs dat is mogelijk!

Pakama tas

Pakama tas of Pakama rugzak

De Pakama tas geeft je alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken in een waterdichte rugzak. Er zitten fitness accessoires in en er is extra opbergruimte. Ook voor je sportkleding.

Een Pakama rugzak weegt inclusief de fitness accessoires slechts 3,5kg. Dat is helemaal niet veel, terwijl hij wel een inhoud van 15 tot 25 liter heeft. 

Dit slimme ontwerp geeft je overigens snel toegang tot alle vakken en onderdelen. Je bespaart dus niet alleen op ruimte en gewicht, maar ook op tijd en irritatie!

De Pakama app

Wat is een thuisgym zonder effectieve training? Via de Pakama app vind je slimme videotrainingen die je helpen om je doelen te behalen. 

Coaches met jarenlange ervaring hebben trainingsplannen ontwikkeld waar jij als klant gebruik van kunt maken. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of gewoon fitter wilt worden: voor iedereen staan er geschikte workouts in de Pakama app!

Ook fit worden? Shop bij Pakama!

Wanneer je sport producten bestelt bij Pakama Athletics, kun je snel aan de slag. De levertijd is namelijk 1 tot 3 werkdagen en je hebt 100 dagen de tijd om te retourneren. Dat is lang genoeg om te ontdekken of je blij bent met je aankoop. 

Heb je nog vragen over de tas, fitnessaccessoires of de Pakama app? Bezoek de website via een van de links in dit artikel of neem contact op met de klantenservice. Wij wensen je in elk geval veel sportplezier. Maar dat moet met de sport producten van dit merk absoluut goed komen!

Pakama korting scoren?

Een Pakama Athletics review is niet compleet zonder mooie aanbieding. Gelukkig doet Pakama regelmatig aan aanbiedingen. Weet dat je Pakama korting kunt scoren door de website in de gaten te houden. Daar vind je alle kortingsacties op sportproducten en Pakama tassen!

Pakama kortingscode

Op dit moment hebben wij ook een Pakama kortingscode beschikbaar! Gebruik de Pakama kortingscode SPECIAL5 voor €5 korting op een Pakama tas of rugzak om zo alle fitness artikelen in huis te hebben!

Pakama logo transparant

Pakama Athletic Everywear

✅ Tools ✅ Bag ✅ App
Gebruik kortingscode: SPECIAL5

Ga aan de slag!

Meest gestelde vragen

Heb je nog vragen na het lezen van deze Pakama Athletics review? Hieronder vind je de meest gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Doe er je voordeel mee!

Kan ik mijn Pakama rugtas personaliseren?

De inhoud van een Pakama rugtas kun je personaliseren. Het is mogelijk om een compleet gevulde rugzak te kopen, maar je kunt ook losse items bestellen. Daardoor kun je de inhoud van je Pakama trainingsrugzak zelf aanvullen of onderdelen vervangen.

Kan Pakama mij helpen om mijn fitnessdoel te behalen?

Ja, daar helpt Pakama Athletics je graag bij. Er zijn verschillende programma’s beschikbaar. Deze zijn gericht op afvallen, spieropbouw of conditie verbeteren, dus kies vooral waar jij op wilt focussen. Vervolgens kun je in 4 tot 6 weken slanker, gespierder en/of fitter worden. Je kunt deze programma’s volgen in de Pakama app, maar het is natuurlijk ook mogelijk om op eigen initiatief aan de slag te gaan. Het is jouw lichaam en jouw workout, dus jij bepaalt hoe je dit wilt aanvliegen.

Hoe luidt de gemiddelde Pakama Athletics review?

Positief! Klanten van Pakama Athletics zijn zeer te spreken over het bedrijf. Zowel over het aanbod (de sportproducten) als over de service die zij verleent. Er staan nog niet heel veel reviews op Trustpilot op het moment van schrijven, maar de reviews die er wel staan, zijn positief. Het bedrijf wordt beoordeeld met 4,5 van de 5 sterren. Dat is heel netjes! Ook op de website van Pakama Athletics zelf staan reviews. Deze zijn door klanten achtergelaten in de App Store en Playstore. Waar je normaal gesproken weleens kunt twijfelen aan de echtheid van reviews op een website zelf, kun je deze gewoon verifiëren. Dat is dus ook een goed teken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *