Het grootste gezondheidsgemak met vitaminen per post!

+ Gratis lifestyle coach

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
vitaminen per post balans

Gezond leven makkelijk? ‘Niet voor mij’, horen we je nu denken. Het is namelijk nogal wat, zo’n gezond leven volhouden. Er komt van alles bij kijken. Niet te veel snoepen, voldoende groenten en fruit eten, dagelijks bewegen en het liefst ook een paar keer per week naar de sportschool gaan. En je mag vooral na 20:00 uur ’s avonds niets meer eten, want dan was alles die dag helemaal voor niets. Herkenbaar? 

We begrijpen heel goed dat deze dagelijkse strijd niet altijd even goed vol te houden is. Maar een gezond leven draait vooral om balans. Een balans tussen gezond eten, voldoende slapen én regelmatig bewegen.

Maar bij balans mag je ook best een keer een stukje taart eten op de verjaardag van je beste vriendin. Of de sportschool een keer overslaan, omdat je vreselijke hoofdpijn hebt. Ook dat maakt deel uit van een gebalanceerde levensstijl. Op zulke momenten is het belangrijker dat je ook kunt genieten.

Je hoeft je die ene keer echt niet schuldig te voelen over die suikerbom of die gemiste kans om calorieën te verbranden. Geniet veel liever van de slagroom op je taart en van de avond die je voor jezelf hebt vrijgemaakt om uit te rusten.

Wees eens lief voor jezelf

Veel mensen zijn veel te streng voor zichzelf en leggen zichzelf regelmatig straffen op na het eten van iets ongezonds of het missen van een work-out. Ze voelen zich dan slecht over zichzelf en hebben het gevoel dat zij weer van voor af aan moeten beginnen.

Maar waarom? Je doet het de rest van de week toch super goed? Je kunt de draad toch gewoon weer oppakken en verder gaan waar je gebleven was? Je bent nu eenmaal een mens, geen robot. Je kunt niet altijd presteren en gedisciplineerd zijn.

Probeer dat ook niet. Je hoeft niet perfect te leven, want dat is niet vol te houden. Als je jezelf continu dingen ontzegt op het gebied van eten of jezelf dingen oplegt op het gebied van bewegen, dan ga je er niet meer plezier aan beleven. 

Mensen die wat liever zijn voor zichzelf, zijn over het algemeen veel gelukkiger. Jij zou ook veel gelukkiger zijn wanneer je je spiegelbeeld niet afkraakt of uitscheldt, na een all-inclusive vakantie in de zon.

Je hebt het toch leuk gehad? Je hebt toch genoten? En ondanks dat je meer gegeten en gedronken hebt dan je thuis zou doen, valt het heus wel mee met dat getal op de weegschaal. En ben je wel oprecht geschrokken, omdat er een paar kilo bijgekomen is? Dan weet je wat je te doen staat.

Je zal dan gewoon weer wat beter moeten opletten en wat vaker naar de sportschool moeten. Maar dat komt heus wel weer goed.

‘Maar hoe zorg ik dan voor zo’n gezonde en gebalanceerde levensstijl?’, vraag je je misschien af. Geen zorgen. Wij weten hoe ingewikkeld het kan zijn om alle ballen hoog te houden. Vooral wanneer je een druk leven hebt en wellicht ook kinderen hebt die op je rekenen.

Dat is soms ook knap lastig. Vooral omdat er zoveel verleidingen (qua voedsel) en afleidingen (alles wat niet met sport te maken heeft) bestaan. Maar het hoéft niet zo’n uitdaging te blijven. Er is namelijk een hele simpele oplossing en daar gaan we je nu meer over vertellen!

Een aanvulling op je dagelijkse gezondheid

Wat veel mensen vergeten in een gezond eetpatroon, is het aanvullen van hun vitamines en mineralen. We kunnen tegenwoordig lang niet meer alle belangrijke voedingsstoffen uit ons eten en drinken halen. En daarom is het van belang dat je je lichaam hier een handje bij helpt. Hoe? Door dagelijks de aanbevolen hoeveelheid vitaminen en mineralen in te nemen die je lichaam helpt om optimaal te presteren. 

Vitamines zijn micronutriënten die een belangrijke rol spelen bij verschillende processen in het lichaam. Elke vitamine heeft zijn eigen doel en draagt bij aan je gezondheid. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je gezond blijft eten en dat je blijft bewegen, want de basis voor een goede gezondheid leg je zelf.

Maar door je lichaam van extra vitaminen te voorzien, zal je je gegarandeerd beter gaan voelen. Op die manier kun je meer uit je dag halen en zal je minder snel ziek worden. Je immuunsysteem krijgt er namelijk een boost van. En dat is geen overbodige luxe! 

Vitamines per post

Kan jouw lichaam wel wat hulp gebruiken met het op peil houden van haar vitaminegehalte? Dan hoef je daar niet eens veel voor te doen. Dankzij DailyVita krijg je de juiste dagdosering aan vitaminen en mineralen iedere maand thuisbezorgd. En de verzending is bovendien helemaal gratis!

De supplementen zitten overigens niet in potjes. Dankzij de handige doordrukstrip kun je elke dag op een eenvoudige manier je supplementen innemen. En zo voorkom je dat de rest van je voorraad aan lucht wordt blootgesteld of in aanraking komt met je handen. Daardoor wordt de kwaliteit van de supplementen behouden. DailyVita biedt je gemak én gezondheid. En dat allemaal in één maandpakket.

In elk pakket zitten 30 dagdoseringen die ieder 9 vitaminen en mineralen bevatten. Een dagdosering bestaat overigens uit 4 supplementen. Na het innemen van die supplementen weet je zeker dat jouw lichaam elke dag krijgt wat het verdient én wat het nodig heeft.

De supplementen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden in Nederland geproduceerd. Bovendien voldoen ze aan de best opneembare vormen en biologische beschikbaarheid. Elke maand zorgt de leverancier ervoor dat jouw vitamines per post verstuurd worden.

Dat betekent dat je niet meer naar de drogisterij hoeft om daar radeloos voor de stelling met vitaminen te staan en niet te weten welke potjes je moet kiezen. Deze zorgen neemt DailyVita helemaal weg!

Wat zit er precies in de vitaminen per post?

In elk maandpakket van DailyVita zijn de volgende vitaminen en mineralen verwerkt: magnesium, quercetine, vitamine C, resveratrol, selenium, vitamine B12, vitamine D3, vitamine K2, zink.

Deze helpen onder andere je immuunsysteem en je botten te versterken, je energiepeil te verhogen, afvalstoffen sneller uit je lichaam te verwijderen en de aanmaak van collageen te stimuleren.

Ook zal je merken dat je meer energie en concentratie krijgt, waardoor je beter gaat presteren in het dagelijkse leven. Zowel op school of werk als in je privéleven. En daar heeft iedereen in je omgeving baat bij!

De supplementen bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten en de capsules zijn veganistisch. Dat betekent dat alle supplementen van DailyVita ook geschikt zijn voor veganisten en vegetariërs.

vitaminen per post vegan

Mensen die al bekend zijn met dit concept beoordelen de vitaminen per post met een gemiddelde van een 9.8. Dat is ontzettend hoog! Maar verrassend is het niet, want met zoveel gemak én zoveel volledigheid, is dit de beste oplossing voor iedereen.

De producten van DailyVita zijn GMO-vrij en tevens vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Ze bevatten bovendien geen conserveermiddelen of allergenen. Twijfel je toch of de supplementen voor jou geschikt zijn? Raadpleeg dan een deskundige of een arts.

Schakel de gratis lifestyle coach in

Vind je het toch lastig om een gezonde levensstijl vol te houden? Bij DailyVita kan elke klant de hulp inschakelen van een deskundige lifestyle coach. Zij staat altijd voor je klaar om je te helpen of om je advies te geven over bepaalde onderwerpen.

Na het volgen van diverse opleidingen op het gebied van voeding, sport én mindset, is deze lifetyle coach de allround go-to, wanneer je vragen hebt over je gezondheid. 

Wil je iets weten over een bepaald soort voeding, een manier van bewegen óf over de supplementen? Stel je vragen dan gerust aan de lifestyle coach. Je hoeft het namelijk niet allemaal alleen te doen!

DailyVita bestellen

Ben je er klaar voor om het roer om te gooien en jezelf die extra gezondheidsvoordelen te gunnen? Super verstandig, want je hebt maar één lichaam en daar moet je de rest van je leven mee doen. Wees daarom zuinig op je gezondheid en kies verstandig.

Voor het geld hoef je het overigens niet te laten, want een DailyVita maandpakket kost maar 39,95 euro. Dat is omgerekend slechts 1,33 euro per dag. Voor zo’n klein bedrag kan je je lichaam al extra ondersteunen en zal je meer van het leven kunnen genieten. Van een gezond leven, vooral!

Wist je dat je voor de bezorging van je maandpakket niet eens thuis hoeft te blijven? Het pakket past namelijk gewoon door de brievenbus. Doe je een bestelling om je vitamines per post jouw kant op te laten komen, dan krijg je momenteel zelfs korting. En het bedrag was al niet eens hoog!

Nu zou helemaal niets je meer mogen tegenhouden. Tenminste niet wanneer je het beste wilt voor je lijf en je gezondheid. Met de kortingscode SNELOPDIEETNL20 ontvang je direct 20% korting op je eerste maandpakket. Het abonnement is overigens maandelijks opzegbaar. Past het toch niet helemaal bij jou, dan kun je er ook zo weer van af zijn!

vitaminen per post DailyVita

DailyVita Leef gezond, blijf gezond!  

✅ Alles-in-1 vitamine-pakket
✅ Juiste dosering Vitaminen en Mineralen
✅ Hoogwaardige Vitaminen en Mineralen
✅ Gratis verzending in Nederland
✅ Iedere maand een nieuw pakket
✅ 100% Vegan

Bestel nu met kortingscode: snelopdieetnl20 en ontvang 20% welkomstkorting!

Let op: gebruik je bloedverdunners, ben je zwanger, geef je borstvoeding of gebruik je andere medicijnen? Raadpleeg dan altijd eerst een arts om te overleggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *